Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

2 lemne noi, editie limitata, SZLC + SALC

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS 2 lemne noi, editie limitata, SZLC + SALC

Am realizat 2 lemne noi, editie limitata, doar 20 bucati SZLC (Super X Zylon carbon) si 10 bucati Super X Arylate carbon. Strucutra oarecum asemanatoare cu Lin Yun-ju respectiv Viscaria . Toatele lemnele sunt full fishscale.

500 lei bucata cu husa inclusa.

O741272O94​

Mai am disponibile si cateva setupuri complete, lemn + fete noi, pret mai bun:

1. SZLC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
    2. SALC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
    3. SALC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
    4. SZLC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei

Lemnele sunt asamblate profesional, taiate perfect, banda de cant si lipiciul folosit a fost exclusiv lipici pe baza de apa profesional DHS No. 15.​

Daca se doreste, pot oferi lemnele si cu combinatii diverse, am in stoc mai multe fete patrate pentru teste, dar ma pot lipsi de cateva daca niciuna din combinatiile de mai sus nu va incanta: Tibhar MXP, FXD, ELD, Quantum X, Quantum X pro, Quantum X pro soft, Xiom Vega Pro Hybrid, Xiom Vega Korea, Tibhar Aurus Prime, Tibhar Aurus Select, Donic Bluestorm Z1, Z2, Z3, M2, Andro Nuzn, Andro Good (pt copii, incepatori, cei care doresc control), Victas Regular Alpha (pt copii, incepatori, control), Nittaku Flyat Hard, Xiom Sigma, Nittaku Hammond, Nittaku Sieger, Nittaku Moristo (sandwich). Nu vand fete separat, doar impreuna cu lemn.​​

Ultima editare de husarul; 17.iun.2024, 13:18.
    Lemn: HM Blades X-Solis
    Forehand: Tibhar MX-S
    Rever: Tibhar MX-S

Am achizitionat si eu noul HM SZLC. Merge foarte bine, in special la topspin, are si foarte mult control.
    Mi-am intregit colectia de lemne HM

mariomoro mariomoro likes this.
    Blade: TBS Old Tag
    Fh:XIOM Vega Pro
    Bh:XIOM Vega Pro

Comentariu

Care e cea mai mica greutate la superzlc? Merci!

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Lemn Butterfly balsa carbo x5
      Forehand Donic acuda s1 turbo
      Rever Donic desto f4

Comentariu

87 grame.

Comentariu

Am si cateva lemne echipate cu fete noi, cu pret prea bun.

1. SZLC + fete Xiom Jekyll & Hyde 47.5 + husa dubla hardcase=700 lei
          2. SZLC + fete Nittaku Hammond + husa dubla= 600 lei
          3. SZLC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
          4. SALC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
          5. SALC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei

Lemnele sunt asamblate profesional, taiate perfect, banda de cant si lipiciul folosit a fost exclusiv lipici pe baza de apa profesional DHS No. 15.​

Daca se doreste, pot oferi lemnele si cu combinatii diverse, am in stoc mai multe fete patrate pentru teste, dar ma pot lipsi de cateva daca niciuna din combinatiile de mai sus nu va incanta: Tibhar MXP, FXD, ELD, Quantum X, Quantum X pro, Quantum X pro soft, Xiom Vega Pro Hybrid, Xiom Vega Korea, Tibhar Aurus Prime, Tibhar Aurus Select, Donic Bluestorm Z1, Z2, Z3, M2, Andro Nuzn, Andro Good (pt copii, incepatori, cei care doresc control), Victas Regular Alpha (pt copii, incepatori, control), Nittaku Flyat Hard, Xiom Sigma, Nittaku Hammond, Nittaku Sieger, Nittaku Moristo (sandwich). Nu vand fete separat, doar impreuna cu lemn.
          Ultima editare de husarul; 13.iun.2024, 15:35.
          mariomoro mariomoro likes this.

Comentariu

Bună, ați putea face o replică a lui Tibar Karas din lemn de tenis de masă?
            Am încercat să găsesc o unitate de mult timp pentru că este lemnul meu, dar nu a fost fabricat de mult timp și are o configurație destul de ciudată
            Sper că mă înțelegeți pentru că folosesc Google translator deoarece sunt din Spania

Comentariu

Bună, ai putea face o replică a lui „Tibar Karas off”? Am încercat să găsesc o unitate de mult timp pentru că este lemnul meu, dar nu a fost făcut de ceva timp și are o configurație destul de ciudată Sper că mă înțelegeți pentru că folosesc Google translator pentru că sunt din Spania

Comentariu

Postat în original de Alber Vezi post
                Bună, ai putea face o replică a lui „Tibar Karas off”? Am încercat să găsesc o unitate de mult timp pentru că este lemnul meu, dar nu a fost făcut de ceva timp și are o configurație destul de ciudată Sper că mă înțelegeți pentru că folosesc Google translator pentru că sunt din Spania
                https://www.cafr.ebay.ca/itm/261654693131

You can find on this link one. It is a lot cheaper than ordering one and you have the waranty it is exactly the same like you want.

Comentariu

l-am cumparat pe cel rosu. Super lemn!
                  Cred că Husarul este pe cai mari!. Și va ajunge departe.
                  Succes!
                  husarul husarul GabrielD GabrielD like this.

Comentariu

Postat în original de husarul Vezi post

You can find on this link one. It is a lot cheaper than ordering one and you have the waranty it is exactly the same like you want.
                    Thank you very much for trying to help me but that bid already ended a long time ago!

Comentariu

Postat în original de husarul Vezi post

It's a shame, I'm crazy about getting my wood, I've stopped playing for the moment because I don't feel comfortable with anyone else, you see me... a Spaniard in a forum from another country talking to a translator because I don't know and where to look....if you can help me find one I will I would appreciate it from the bottom of my heart.

Comentariu

Mai am disponibile si cateva setupuri complete, lemn + fete noi, pret mai bun:

1. SZLC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
                        2. SALC + Tibhar Aurus Select + husa dubla= 700 lei
                        3. SALC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei
                        4. SZLC + Xiom Vega Korea + husa dubla= 650 lei

Daca se doreste, pot oferi lemnele si cu combinatii diverse, am in stoc mai multe fete patrate pentru teste, dar ma pot lipsi de cateva daca niciuna din combinatiile de mai sus nu va incanta: Tibhar MXP, FXD, ELD, Quantum X, Quantum X pro, Quantum X pro soft, Xiom Vega Pro Hybrid, Xiom Vega Korea, Tibhar Aurus Prime, Tibhar Aurus Select, Donic Bluestorm Z1, Z2, Z3, M2, Andro Nuzn, Andro Good (pt copii, incepatori, cei care doresc control), Victas Regular Alpha (pt copii, incepatori, control), Nittaku Flyat Hard, Xiom Sigma, Nittaku Hammond, Nittaku Sieger, Nittaku Moristo (sandwich). Nu vand fete separat, doar impreuna cu lemn.​

Comentariu

Procesare...
                        X