Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
DHS Hurricane 3 Neo Provincial
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Ultima editare de phill; 24.iun.2024, 08:58.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Un lemn deosebit prin efectul si controlul produs cu o viteză off- spre off. Noua fibră produsă de Victas stabilizează lemnul la jocul pasiv si activează la jocul activ. Mâner St nici prea subțire nici prea gros se simte bine in palma. Lemnul a fost incercat cu fețe mediu- tari si sinergia intre lemn si fețe este perfectă. Merge foarte bine cu fețe soft,soft . Este un lemn de 85 gr foarte foarte reușit de cei de la Victas.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Valabil DHS Hurricane 3 neo Provincial.
Vândut Victas ZX GEAR Fibre.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
DHS Hurricane 3 neo Provincial..... valabilVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 25Likes received: 65
Cea ce faceti mi se pare lipsit de fair play ,ati pus pretul la 120 acum ridicati la 150,desi v-am aratat 180 ron e noua!spor la vanzare!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Va salut! Exista vreo diferenta de aspect intre DHS Hurricane 3 Neo simplu (comercial) si DHS Hurricane 3 Neo provincial? (ma refer la inscrisurile de pe topsheet)
Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Îmi pare rău dar acesta față a fost luată de pe tabletennis 11 unde a costat aprox.250 lei. Fețe luate de pe site-uri care nu prezintă incredere eu nu cumpăr. Puteți lua dumneavoastră de acolo dacă considerați că sunt ok. Mulțumesc mult pentru înțelegere!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- 38
Siteul de unde am cumparat eu este de incredere!v-am aratat factura cu pretul!lucrurile sunt foarte simple daca produsul este la vanzare la 120 ron cu atat il vindeti nu?si dvs ce ati facut ?v-am oferit 120 ron cu tot cu transport si nu ati fost de acord!nu e problema!oricum nu ati specificat nimic de transport !asa ca aveti grija cu domnul ca pretul poate fi altul!nu recomand!
tb alc t05/t05 fx
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- 38
In anunt trebuie sa scrie clar pretul este atat transport separat platit de cumparator sau expeditor!
tb alc t05/t05 fx
Comentariu
,,domnul,, este membru pe acest forum din 2013 fără probleme! Azi au apărut pentru că nu v-am dat fața la prețul pe care mi l-ați oferit pe WhatsApp! Vă rog frumos să vă păstrați frustrările pentru dumneavoastră și nu mai ,, poluați,, acest forum! Prețul este corect si se încadrează in regulamentul forumului(mai mic decât in magazin). Fața a fost încercată 1 oră așa că va rog să mă înțelegeți! Cu respect!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1550
- 38
Dvs nu intelegeti!cred ca ma adresez intr-un mod politicos!Si stimate domn(fara ghilimele ) nu mai editati pretul ,cereti un pret si dupa apare altul!a fost concludent anuntul?unde apare transportul?oamenii trebuie sa stie despre cum procedati dvs!in felul acesta vor fi mai usor de evitat anumiti vanzatori care nu respecta o etica!spor la vanzare domnule!
tb alc t05/t05 fx
Comentariu
Cu tot respectul dar prețul se poate edita cât timp este in condițiile prevăzute de regulamentul forumului. Eu așa știu! Mulțumesc pentru urarea de a avea spor la vânzare! O seară frumoasă in continuare și cer iertare colegilor de pe forum pentru aceste discuții inutile care se pot face pe privat!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:30.Procesare...X
Comentariu