Se pare ca e mai usor la masa de joc decat la cea cu materiale Acolo te mai doare uneori spatele, dar aici te doare capul.... Multa sanatate, Ghita!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand diferite materiale
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
senior
- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postSe pare ca e mai usor la masa de joc decat la cea cu materiale Acolo te mai doare uneori spatele, dar aici te doare capul.... Multa sanatate, Ghita!
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 60
Likes given: 0Likes received: 0
Apropo...Ala micu de abia se vede la masa, caruia i-ai dat meciul prima data cand ne-am intalnit la Timișoara a luat-o in serios...A luat locul intai la Victoria la Paleta veche...
Comentariu
A ajuns lipiciul. MersiJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postApropo...Ala micu de abia se vede la masa, caruia i-ai dat meciul prima data cand ne-am intalnit la Timișoara a luat-o in serios...A luat locul intai la Victoria la Paleta veche...
DHS Hurricane III NEO (Provincial) - (orange) - 2.10mm - Negru si Lemn Donic Waldner Legend Carbon - FL - VANDUTE !
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Postat în original de dorinmo Vezi postA ajuns coletul.
E totul OK.
Multumesc.
Cu mare placere!
- - - Actualizat - - -
valabil primul post
- - - Actualizat - - -
Adaugate niste materiale in primul post !
Comentariu
A ajuns lipiciul
Totul e OK si se multumeste pentru sfaturi.LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
FETE: DHS HURRICANE 3 National BLUE SPONGE FH/DHS HURRICANE 3-20 national BH
Comentariu
Buna seara! Cate grame are lemnul Palatinus?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
OFERTA !!! Lemn DHS Dipper 2 FL (stare foarte buna), are o mica aschiere la ora 10(pe rever)+o fata rosie doar probata Galaxy MARS II(L=161mm/l=159mm)max+ o fata neagra Tibhar Sinus ALPHA(uzura cam 25%)-(L=154mm/l=150mm)max - 110 lei - TRANSPORT INCLUS
Poze in primul post !
Comentariu
Ce poze interesante? ca nu vad nimic funny...)
Am vazut fotografiile artistice.... f interesant......
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Postat în original de _Mike_ Vezi postMa intereseaza Power Feeling, poti sa pui cateva poze? Multumesc.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- - - Actualizat - - -
Timo Boll ZLC - VANDUT ! Restul valabil in primul post
Comentariu
Din cele 6 lemne apar poze doar la 3. Cred ca au fost sterse de pe site-ul postimg.cc iar la dumneavoastra se incarca din cache-ul browserului web.
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Postat în original de _Mike_ Vezi postDin cele 6 lemne apar poze doar la 3. Cred ca au fost sterse de pe site-ul postimg.cc iar la dumneavoastra se incarca din cache-ul browserului web.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:04.Procesare...X
Comentariu