Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Apropo...Ala micu de abia se vede la masa, caruia i-ai dat meciul prima data cand ne-am intalnit la Timișoara a luat-o in serios...A luat locul intai la Victoria la Paleta veche...
Apropo...Ala micu de abia se vede la masa, caruia i-ai dat meciul prima data cand ne-am intalnit la Timișoara a luat-o in serios...A luat locul intai la Victoria la Paleta veche...
Ma bucur pentru el...inseamna ca i-a prins bine meciul ...
DHS Hurricane III NEO (Provincial) - (orange) - 2.10mm - Negru si Lemn Donic Waldner Legend Carbon - FL - VANDUTE !
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
OFERTA !!! Lemn DHS Dipper 2 FL (stare foarte buna), are o mica aschiere la ora 10(pe rever)+o fata rosie doar probata Galaxy MARS II(L=161mm/l=159mm)max+ o fata neagra Tibhar Sinus ALPHA(uzura cam 25%)-(L=154mm/l=150mm)max - 110 lei - TRANSPORT INCLUS
Poze in primul post !
BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu "Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"
Ma intereseaza Power Feeling, poti sa pui cateva poze? Multumesc.
Sunt poze cu el in primul post la pagina 1...daca mai doriti si altele mai fac
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk - - - Actualizat - - -
Timo Boll ZLC - VANDUT ! Restul valabil in primul post
Din cele 6 lemne apar poze doar la 3. Cred ca au fost sterse de pe site-ul postimg.cc iar la dumneavoastra se incarca din cache-ul browserului web.
Am pus niste colegi sa imi confirme daca se vedeau pozele si sunt ok...poate o fi fost de la browserul dv-stra...oricum din pacate pt dv-stra lemnul s-a vandut...imi pare rau ca nu v-am putut ajuta...Stima!
Comentariu