Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
robot
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Daca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mineBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Stiu eu ,dar numai de vinzare , robo-pong 2040 .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Postat în original de iulianPentru valigti - este nou sau second? ai o oferta?Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
roboti second-hand
Apropo de topic, gasim undeva un robot second-hand de cumparat? preferabil ceva foarte bun, folosit la vreun club ... Robotii noi au preturi prohibitive (de obicei) deci daca aveti vreo informatie care m-ar putea interesa, va rog sa-mi dati un mesaj.
Comentariu
de obicei robotii de cluburi merg pina nu mai merg de loc si gata , rar cind se schimba ceva ce se mai poate folosi inca . Dar cine stie poate ca mai sint uni care renunta la cel vechi si achizitioneaza unul nou , mai performant .
Stiu multe cluburi care nici macar nu au asa ceva , cu toate ca poate ar fi util .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
cluburi in bucuresti ? care mai invatza si p unii k mine ?unde
JonyerHinoki/Hammond
GodIsGreat!PraiseHim!
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1112
- București,Reghin
- 39
Likes given: 0Likes received: 33
Re: robot
Postat în original de macovei2000Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Ideea e ca voi fi plecat o perioada din tara si robotul va fi disponibil abia prin august.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
Pleci din tara exact in perioada cind se schimba ierburile; probabil mergi la perfectionare cu alea noi.TEnergy 05 | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
- 1112
- București,Reghin
- 39
Postat în original de FlorinBNprobabil mergi la perfectionare cu alea noi..As fi vrut eu sa ma duc la un training de perfectionare.
Numai bine si bafta la cocursuri.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
Comentariu
Postat în original de leordararesPostat în original de FlorinBNprobabil mergi la perfectionare cu alea noi..As fi vrut eu sa ma duc la un training de perfectionare.
Numai bine si bafta la cocursuri.
Comentariu
- 1112
- București,Reghin
- 39
Mersi frumos Noni.Sa dea Domnul!
Numai bineBlade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
Comentariu
Postat în original de valiDaca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mineXi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
Postat în original de CipiPostat în original de valiDaca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mineBlade DHS PG 2
Comentariu
OK merci de raspuns,poate o sa te gandesti si cine stie....sunt pe aici.
Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
las ca poate ne intalnim odata sa dam cevaBlade DHS PG 2
Comentariu
Mai are de testat destul, deoarece 10 lemne combinat cu 10 perechi de fețe .... cate 2 zile pt fiecare combinatie .... mai dureaza nitelBlade: Butterfly Korbel
FH / BH : Donic Desto F3 / Tibhar Rapid Soft
Blade: Stiga Clipper Wood
FH / BH : Butterfly Sriver
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:51.Procesare...X
Comentariu