Vand lemn HM SZLC (super PBO-C) cu structura limba - SZLC - limba - Kiri - Limba - SZLC - limba + 2 fete patrate la alegere, la doar 650 lei (husa si transport inclus), sau 600 fara husa. Fetele se pot livra patrate sau paleta asamblata.
Se poate alege din urmatoarele fete patrate:
Tibhar FXS negru
Tibhar K3
Tibhar K3 pro
Tibhar FXD rosu
Xiom Jekyl & Hyde
Xiom Vega Pro
XIom Vega X
DHS Goldarc 9
Andro Bype (fete nou aparute de la Andro)
Andro Bype SFX
Andro Good (pt incepatori, copii, cei care doresc setup mai controlabil)
Victas Ventus Regular
Donic Z1, Z2, Z3
Xiom Vega Europe
Xiom Vega H (hybrid) China
Xiom Vega H Europe (hybrid)
Xiom Vega H Asia (hybrid)
Nittaku Factive
Xiom Vega Korea
Tibhar ELP
Am si cateva setupuri gata facute, folosite pentru a fi testate lemnele, testele au durat maxim 1 ora, prin urmare fetele sunt noi si lemnele nu au urme de uzura, dar le cataloghez ca fiind usor folosite, prin urmare, setupul complet este 500 lei. (550 cu husa)
Am si cateva setupuri cu fete folosite, cu urme de uzura, pret 350 lei. PM pentru detalii.
Tel 0741272094
In ultima postare am pus si poze. Detalii despre lemn gasiti pe hmblades.com, site-ul oficial, unde pretul e de 650, oferta e pentru forum.
Exemplu de setup-uri
:
Se poate alege din urmatoarele fete patrate:
Tibhar FXS negru
Tibhar K3
Tibhar K3 pro
Tibhar FXD rosu
Xiom Jekyl & Hyde
Xiom Vega Pro
XIom Vega X
DHS Goldarc 9
Andro Bype (fete nou aparute de la Andro)
Andro Bype SFX
Andro Good (pt incepatori, copii, cei care doresc setup mai controlabil)
Victas Ventus Regular
Donic Z1, Z2, Z3
Xiom Vega Europe
Xiom Vega H (hybrid) China
Xiom Vega H Europe (hybrid)
Xiom Vega H Asia (hybrid)
Nittaku Factive
Xiom Vega Korea
Tibhar ELP
Am si cateva setupuri gata facute, folosite pentru a fi testate lemnele, testele au durat maxim 1 ora, prin urmare fetele sunt noi si lemnele nu au urme de uzura, dar le cataloghez ca fiind usor folosite, prin urmare, setupul complet este 500 lei. (550 cu husa)
Am si cateva setupuri cu fete folosite, cu urme de uzura, pret 350 lei. PM pentru detalii.
Tel 0741272094
In ultima postare am pus si poze. Detalii despre lemn gasiti pe hmblades.com, site-ul oficial, unde pretul e de 650, oferta e pentru forum.
Exemplu de setup-uri
:
Comentariu