Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
robot
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Stiu eu ,dar numai de vinzare , robo-pong 2040 .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
-
Postat în original de iulianPentru valigti - este nou sau second? ai o oferta?Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
-
de obicei robotii de cluburi merg pina nu mai merg de loc si gata , rar cind se schimba ceva ce se mai poate folosi inca . Dar cine stie poate ca mai sint uni care renunta la cel vechi si achizitioneaza unul nou , mai performant .
Stiu multe cluburi care nici macar nu au asa ceva , cu toate ca poate ar fi util .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
-
Re: robot
Postat în original de macovei2000Avti idee unde gasesc robot de inchiriat in București, dar sa fie bun, nu unu care iti arunca fiecare a treia minge in afara terenului. Si cam ce preturi pe ora sunt. Mersi
Ideea e ca voi fi plecat o perioada din tara si robotul va fi disponibil abia prin august.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
-
Postat în original de FlorinBNprobabil mergi la perfectionare cu alea noi..As fi vrut eu sa ma duc la un training de perfectionare.
Numai bine si bafta la cocursuri.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Comentariu
-
Postat în original de CipiPostat în original de valiDaca erai din Timișoara ma puteai inkiria pe mineBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Comentariu