Salutare ... azi imi iau sticla de lipici .. e unguresc ... dar iau la 1l k e mai ieftin .. si nu am sticla mica .. si pensula ... daca ma poate ajuta cineva .. contracost bineinteles.. as dori 2 sticlute(goale bineinteles care sa contina si pensula ...) Sunt din bucuresti si merg Samb la IDM sau .. lasati prv .... va rog ms mult
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sticlutza de lipici+pensula
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Coordonator Onorific
- 30.aug.2006
- 1103
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de AndreiGnu are nimeni ? va rooog mai insist
Comentariu
Doamne da nu am mai vazut om asa ca rares .. acu nu il laud asa doar k ma ajuta ... ci .. chiar nu am mai vazut ... o sa incerc sa improvizez .. k sa lipesc si dupa sa spal pensula .. mi-e cam asa ...
tre sa gasesc o idee o sa visez la noapte probabil :P:PJonyerHinoki/Hammond
GodIsGreat!PraiseHim!
Comentariu
eu am 'investit' intr-o cutie mica de 150ml (chiar daca este mai scump) dar dupa aia am putut sa imi cumpar cutie de 1l si sa am in ce pune fara sa improvizez. cred ca este cea mai buna solutie. (gandeste-te la pretul pentru recipientul mic ca la un 'tot' - lipici + cutie + pensula, pretul devine foarte bun)
Comentariu
Postat în original de AndreiGnu are nimeni ? va rooog mai insistPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
depinde de cost acuma) k tot am lipici p balcon ) e la umbra stati linistiti ... oricum nu prea imi place balconu dar miroase in alta parte .. si apropo am facut o inventie cu sticla ) o sa pun si poza
ms mult ..JonyerHinoki/Hammond
GodIsGreat!PraiseHim!
Comentariu
Postat în original de valigtiPostat în original de AndreiGnu are nimeni ? va rooog mai insistJonyerHinoki/Hammond
GodIsGreat!PraiseHim!
Comentariu
rasp
20 ron cutia de juma de litru
10 ron cutia de 250 mlBlade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:36.Procesare...X
Comentariu