Am vazut ca sunt mai multe feluri de fete anti topspin.care este cea mai usor de folosit?arunca la fel si top spinul cat si taierea daca au aceasi viteza?imi poatedescrie cineva putin o fata anti gen bty super anti?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
anti topspin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
NU stiu daca sunt cea mai potrivita persoana sa`ti dau un sfat legat de asta , dar o sa incerc, din cate am vazut majoritatea folosesc fata de la BTY , dar pot sa`ti mai fac o recomandare am vazut ca multi jucatori pun probleme adversarilor folosind yasaka antipower, ar putea fi mai utila poate in functie de stilul tau de joc.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
yasaka e mai putin rapida, e mult mai moale decat bty.
eu am bty , si e putin mai rapida .
depinde pentru ce vrei sa folosesti o astfel de fata si pe ce lemn vrei sa il folosesti .Boys, be ambitious !
Comentariu
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Am yasaka eo.sa pun toate mingile pe masa.sa nu mai am probleme cand primesc un tipspin cu foarte mult spin samd.e recomandata una cu burete mai mic sau mai mare.intr o perioada de 4 luni am incercat cam tot ce era interesant mai putin o fata anti.
Comentariu
Postat în original de Catalin Paduret Vezi postAm yasaka eo.sa pun toate mingile pe masa.sa nu mai am probleme cand primesc un tipspin cu foarte mult spin samd.e recomandata una cu burete mai mic sau mai mare.intr o perioada de 4 luni am incercat cam tot ce era interesant mai putin o fata anti.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Nu eu am inventat expresia, mi-a placut si am preluat-o...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:58.Procesare...X
Comentariu