Lemnul este in stare f buna, maner fl , 93 de gr pret f bun - 220 ron
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn xiom zetro quad
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de mihai_bc Vezi postSalut. Un pret doar pt lemnul Zetro Quad ? Mersi
Mai adaug la vanzare un lemn Xiom hayabusa zxi zephylium x carbon ca nou probat cateva ore- pret 400 ron.
Este un lemn cu viteza mare dar si cu un control f ridicat si nu este deloc rigid ca alte lemne rapide.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Salut Alex. Stii poate ce greutate are Zetro Quad-ul? Ce pret ar fi pentru lemnul ZQ si Husa de paleta, daca vinzi in combinatia asta? Mersi.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postSalut Alex. Stii poate ce greutate are Zetro Quad-ul? Ce pret ar fi pentru lemnul ZQ si Husa de paleta, daca vinzi in combinatia asta? Mersi.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Suna destul de ok. Stii poate si greutatea lemnului ZQ?Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postSuna destul de ok. Stii poate si greutatea lemnului ZQ?Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
M-ar interesa lemnul Alex pentru ca vreau sa invat sa dau top spin mai bine. ZQ stiu ca e foarte bun pentru topspin si l-as combina cu fețe Genius Sound, ceva mai lente dar cu spin mare. Totusi, as vrea sa stiu exact greutatea lemnului pentru ca am vazut ca difera foarte mult, de la 87-88 g pana la 95g. Fetzele actuale sunt grele si lemnul ar prea destul de usor, dar nu m-as risca sa-l iau fara cantarire.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Cornel o sa incerc sa fac rost maine de un cantar si te anunt maine ce si cum ...ok ? bafta !Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Cornel ai MPPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de Daniel Nicolae Jisa Vezi postvinzi si pe bucati
- - - Actualizat - - -
pe mine m-ar interesa doar donic bluefire
fata e destul de uzata..ti-o dau cu 30 de lei daca vrei
Lemnul Xiom Hayabusa + husa Xiom s-au dat !
Lemnul Xiom Zetro Quad ramane inca la vanzare la un super pret 250 de lei ( lemnul este in stare perfecta ).
Paleta Tibhar Samsonov Alpha + fețe in stare ff buna Tibhar Rapid - 200 de lei .Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Daniel ai mp !
Lemn XIOM ZETRO QUAD in stare perfecta - valabil - pret f bun - 250 lei
Setup format din lemn Tibhar Samsonov + fețe stare f buna Tibhar Rapid - 200 leiPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Salut Alex ! Ma intereseaza fetele tibhar rapid , la ce pret si daca sunt apropiate ca si calitati de Tibhar sinus ce am eu acuma ?
Comentariu
Salut Alex. Acum am revenit acasa si am citit atat MP cat si ce s-a mai postat aici pe forum. Imi pare rau ca s-a dat husa, chiar imi placea Mi se parea o afacere ok sa fi luat lemnul si husa la pretul stabilit. Asta e. Despre lemn ce sa spun, 250 este un pret bun. Problema mea este greutatea. Nu prea ma impac cu lemne peste 85g si de aceea inca ezit sa-l cumpar. Ma mai gandesc si mai vorbim. Mersi.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
boboc- 16.aug.2013
- 10
- Bucharest, Romania, Romania
- 25
Likes given: 0Likes received: 0
slex sincer nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
alex sincer sa fiu nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
imi spui te rog dimensiunile la donic blue fire
Comentariu
Postat în original de Daniel Nicolae Jisa Vezi postslex sincer nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
alex sincer sa fiu nu stiu ce inseamna mp
- - - Actualizat - - -
imi spui te rog dimensiunile la donic blue fire
Daniel uita-te in mesageria privata...ti-am trimis mesaj ...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
da mai e valabil lemnul - 250 ron - poze cu lemnul ai pe prima pagina ( are fete lipite pe el dar dupa cum am precizat nu e zgariat sau lovit )
reducere la paleta Tibhar Samsonov Alpha + fețe Tibhar Rapid - 180 RONPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
0742624355
Paleta Tibhar nu mai este disponibila.
Lemnul XIOM Zetro Quad este inca disponibil la 250 RON in stare perfecta !
Adaug la vanzare un lemn Butterfly Gruba Carbon All+ , probat 1 data, ca nou, maner fl. E un lemn cu un control exceptional si sta f bine in mana. Un feeling super la jocul de langa masa, dar si de la distanta e ok ( eu l-am probat cu tenergy 05).
Pret 150 RON
- - - Actualizat - - -
La achizitionarea lemnului Bty Gruba Carbon ofer cadou o fața Stiga Calibra LT in stare bunaPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Salut Alex! Ma intereseaza pe mine lemnul Gruba Carbon! Trimite-mi o poza pe adresa de mail te rog ! Mersi
Comentariu
salut mihai...din pacate lemnul gruba carbon l-am dat !
Adaug la vanzare un setup format din Lemn Butterfly Korbel Sk7 off + fața tenergy 05 + fața tibhar evolution mxp .
Paleta a fost jucata in jur de 6-7 ore. In stare perfectam ca si noua. Este o combinatie perfecta pt cei care prefera un joc ofensiv dar si cu f mult control in acelasi timp. Paleta are un feeling deosebit, lemnul fiind unul din cele mai bune lemne de la butterfly ( parerea mea ). Pt poze astept adresa de mail. Nr de tel : 0742624355
Pret 500 ronPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:03.Procesare...X
Comentariu