Staicu Adrian- Galați open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Constanța - 31 August 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Din Constanța -
1. Fratea Aurel - open
2. Leolea Andrei - open
3. Chis Mihai - amatori
4. Ilie Cristian - amatori
5. Stanescu Marian - amatori
6. Popescu Andrei - amatori
7. Velula Aihan - amatori
8. Culea Adrian - amatori
9. Nicola Marian - amatori
10.Mihail Dragos - amatori
11.Buga Liviu - amatori - nouBlade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
-
Postat în original de stdobai Vezi postDobai Istvan si Dobai Robert -Cluj -amatori
Comentariu
-
Postat în original de Aurel Fratea Vezi postTurneul AMATORI:Participa orice jucator amator cu media turneelor A mai mica sau egala cu 19.Numarul maxim de participanti - 72Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
-
Postat în original de wischegg Vezi postDaca am media 19 fix pot juca si la sectiunea AMATORI ? Daca da, cu permisiunea dumneavoastra as dori sa joc la Amatori ... Multumesc !
4.1.3. O - Experti (Open) MP este minim 19 sau intre primii 60 de concurenti din clasament.
Am gresit în anuntul turneului,scuze.De la MP- 19.0 se joaca la Open.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
-
Postat în original de Aurel Fratea Vezi postNu se poate,
4.1.3. O - Experti (Open) MP este minim 19 sau intre primii 60 de concurenti din clasament.
Am gresit în anuntul turneului,scuze.De la MP- 19.0 se joaca la Open.Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
-
Am o intrebare catre organizatori! Cum se ajunge din Mamaia cu autobuzul la sala de joc? Nu prea am chef sa ma avant in necunoscutul infern al circulatiei din Constanța!Ultima editare de laky; 26.aug.2013, 23:00.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
-
Postat în original de laky Vezi postAm o intrebare catre organizatori! Cum se ajunge din Mamaia cu autobuzul la sala de joc? Nu prea am chef sa ma avant in necunoscutul infern al circulatiei din Constanța!Ultima editare de Aurel Fratea; 27.aug.2013, 07:00.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
Comentariu
Comentariu