Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ai tot ce îți trebuie la 09c, ce vrei mai mult? Am probat DNA Hybrid, K3, yasaka rakza z extra hard, etc... Nici una nu se aproprie de 09c in materie de viteza si spin... De la Donic nu am probat nimic (nu am avut sansa, probabil ca c1 din seria lor e tacky, iar de la xiom inca nu știu sa fi apărut unul la nivelul celor menționate mai sus (in afară de China guang sau yiang)
Ai tot ce îți trebuie la 09c, ce vrei mai mult? Am probat DNA Hybrid, K3, yasaka rakza z extra hard, etc... Nici una nu se aproprie de 09c in materie de viteza si spin... De la Donic nu am probat nimic (nu am avut sansa, probabil ca c1 din seria lor e tacky, iar de la xiom inca nu știu sa fi apărut unul la nivelul celor menționate mai sus (in afară de China guang sau yiang)
Mai trebuie luat în calcul Nittaku Sieger PK 50 și nittaku hammond z2. A era să uit tibhar hybrid MK PRO
Am si sieger pk 50, insa e moale, nu are duritatea necesara a buretelui astfel încât sa fie încadrat la Hybrid, după părerea mea. Hammond z2 si mk pro nu am probat.
Hammond Z2 am eu pe Acoustic ! Se potrivește bine. Un prieten are pe jun mizutani si este foarte rapidă . Viteza, spin si control foarte mare. Eu zic că este o față reușită.
Victas V22 DE blue 2.0 Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Cumpăra Tibhar mk pro 4 bucati de pe table tennis 11 și cade prețul pe bucata 42 euro......2 le păstrezi 2 le vinzi pe forum......recomand tibhar mk pro ....la 4 fețe cumpărare ai transportul gratuit
Am uitat sa menționez cea mai Hybrid fată, apropiata de h3 după părerea mea, si anume victas triple double extra... Burete german, dur, cauciuc chinezesc extrem de lipicios...
Comentariu