Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fețe hybrid

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CUMPĂR Fețe hybrid

Cumpăr pereche fețe Hybrid (cauciuc lipicios/semi-lipicios, burete tensor), noi, sigilate, grosime maxima.
    Aștept oferte.
    Tel. 0757881512 (Whatsapp)
    Lemn: Butterfly Primorac Carbon
    Fh: Butterfly Dignics 09c
    Bh: Butterfly Dignics 09c

Ai tot ce îți trebuie la 09c, ce vrei mai mult? Am probat DNA Hybrid, K3, yasaka rakza z extra hard, etc... Nici una nu se aproprie de 09c in materie de viteza si spin... De la Donic nu am probat nimic (nu am avut sansa, probabil ca c1 din seria lor e tacky, iar de la xiom inca nu știu sa fi apărut unul la nivelul celor menționate mai sus (in afară de China guang sau yiang)

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
      Ai tot ce îți trebuie la 09c, ce vrei mai mult? Am probat DNA Hybrid, K3, yasaka rakza z extra hard, etc... Nici una nu se aproprie de 09c in materie de viteza si spin... De la Donic nu am probat nimic (nu am avut sansa, probabil ca c1 din seria lor e tacky, iar de la xiom inca nu știu sa fi apărut unul la nivelul celor menționate mai sus (in afară de China guang sau yiang)
      Mai trebuie luat în calcul Nittaku Sieger PK 50 și nittaku hammond z2. A era să uit tibhar hybrid MK PRO
      Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

Comentariu

Am si sieger pk 50, insa e moale, nu are duritatea necesara a buretelui astfel încât sa fie încadrat la Hybrid, după părerea mea. Hammond z2 si mk pro nu am probat.

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
          Mai vreau sa încerc și altceva 😄

Comentariu

Hammond Z2 am eu pe Acoustic ! Se potrivește bine. Un prieten are pe jun mizutani si este foarte rapidă . Viteza, spin si control foarte mare. Eu zic că este o față reușită.
            Victas V22 DE blue 2.0
            Victas Koji Matsushita Special
            Victas Curl P1V black1.5

Comentariu

Ceva păreri despre Rasanter C53?

Comentariu

Mk pro și k1 hybrid (china version) sunt pe locul 1 ( în clasamentul meu)
                fain și stiga .. fain și xiom vega pro h.
                ​​​​

Comentariu

Cumpăra Tibhar mk pro 4 bucati de pe table tennis 11 și cade prețul pe bucata 42 euro......2 le păstrezi 2 le vinzi pe forum......recomand tibhar mk pro ....la 4 fețe cumpărare ai transportul gratuit
                  Sovea Sovea reveneala reveneala like this.

Comentariu

Am uitat sa menționez cea mai Hybrid fată, apropiata de h3 după părerea mea, si anume victas triple double extra... Burete german, dur, cauciuc chinezesc extrem de lipicios...
                    Calin Galban Calin Galban likes this.

Comentariu

Procesare...
                    X