Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemn Sunflex Fernandes Electra OFF

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Lemn Sunflex Fernandes Electra OFF

    Am si eu o intrebare , de fapt mai multe.
    Am vazut la cineva care juca la sala un lemn Sunflex Fernandes Electra OFF pe care avea lipite 2 fete Rakza 7. Mi s0a parut foarte ciudat , nu cunosc acest lemn si nici nu am mai vazut pe cineva sa joace cu el. Am cautat un site oficial sa gasesc detalii, sa vad unde e produs si de cine ,ce produse mai au , daca acest lem este cel de top, nu am gasit pe google un site oficial , de fapt am gasit www.sunflex-sport.com in care se spune ca sunt made in germany , au chiar si o pagina de facebook care spune la fel insa tot ei spun pe pagina oficia ca au o fabrica in china.
    (http://www.sunflex-sport.com/english/about-us.aspx)
    A jucat cineva cu acest lemn ? am vazut ca pretul la noi e in jur de 150-170 ron, e bun? Am mai gasit despre el ca este carbon cu fibra de sticla , ca are nustiuce in maner , ca are bile de carbon in lama, si alte cateva sute de tehnologii , de marketing.Concret , daca a jucat cineva cu el si poate imi spune daca merita banii sau nu. (baiatul care o avea , nu a avut decat singura lui peleta , lemn-fete ca asa i-a recomandat cineva, deci nu stia sa-mi spuna mai multe , si nici experienta mea nu e prea mare. Sunt la primul meu lemn , un Donic Burn Off si vroiam sa aflu mai multe )
    Si as mai avea o rugaminte , ma batea gandul sa iau BTY Balsa Carbo X5 , am vazut la sh cu 130-150 ron , cum e acest lemn fata de Donic burn off ?
    Va multumesc anticipat tuturor.
    www.*************

  • #2
    Oau- se lauda ca sunt numarul unu in topul producatorilor de lemne de paleta?
    Pai atunci Butterfly, Stiga, Yasaka, Xiom, etc....pe ce locuri mai sunt? ))
    Lemn:Butterfly Liu Shiwen
    FH: Tenergy 05
    BH: Dignics 05

    Comentariu

    Procesare...
    X