"This is madness" 200 de participanti cu o saptamana si cateva zile inainte de turneu , foarte frumos
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A Targu Mureș 14 septembrie 2013 open - amatori - CUPA TT CONCEPT Targu Mureș
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Darie Aron - Sibiu - openButterfly Michael Maze Arylate
BH Tibhar Speedy Soft / FH Joola Maxxx
Comentariu
Listele au fost actualizate dupa noul clasament - Farcas Vlad a trecut la Open, iar Grigore Alexandru la Amatori.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
boboc- 24.oct.2012
- 9
- Ludus mures
- 74
Likes given: 0Likes received: 0
Se mai inscriu la amatori:
Moldovan Julia -Ludus
Opris Drothea-Ludus
Opris Olivia-Ludus
Bordan Patricia-Ludus
- - - Actualizat - - -
Se mai inscriu la open:
Moldovan Julia -Ludus
Opris Drothea-Ludus
Bordan Patricia-Ludus
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Domnilor Apian si Bodeanu, trebuie sa-mi ridic m?na si sa-mi cer scuze pentru ca V-am rapit timpul cu întrebarea nefondata din acest topic. Un pic ma scuteste ca am fost derutat de faptul ca se mai întâmpla ca anunturile de turneu (nu si în acest caz al Tg. Mureșului) sa nu formuleze strict regulamentar în privinta jucatorilor "Avansati (Amatori)" care pot participa la Open.
Scuze înca o data si merci ca ne-am lamurit în topicul despre regulament.
Pali
Postat în original de FlorinBN Vezi postDaca vrea, poate.Postat în original de Dan2 Vezi postRegulamentul va permite sa participati atat la Amatori, cat si la OPEN, dar nu concomitent.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
senior- 23.oct.2010
- 423
- Hunedoara, Romania
- 66
Likes given: 10Likes received: 300
aloha dragilor.....nu se putea o revenire mai faina decat in groapa cu lei...de la Alba Iulia se inscrie la open..GIPSY KING..SI PRALEA CONSTANTIN....pina ne-om revedea va las cu acelas salut voios.....LONG LIVE ROCK AND ROLL..
Comentariu
Multe anunturi de turneu sint postate cu copy-paste si apoi modificate dupa caz.
Regula s-a aplicat la cateva turnee foarte aglomerate unde prioritate la open au avut jucatorii cu MP mare. Daca la open nu se ocupa toate locurile (asta de obicei se cam stie dinainte), n-are nimeni impotriva ca jucatorii cu medie mica sa-si incerce fortele cu cei mai buni.
De asemenea, in cazuri extreme cand sint doar 13 openisti, de exemplu, se mai poate completa pana la 16 cu jucatori care participa si la Amatori, in limitele bunului simt astfel incat sa nu se incurce treburile - nu este o regula dar se mai practica din cand in cand.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Marius Sferlea-Oradea....open....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Vine si Mangalia, nu putem rata primul turneu de la Tg. Mureș, sa dea domnul cat mai multe....
Sterea Viorel-open
Medeleanu Stefan-amatori
La buna vedere!
- - - Actualizat - - -
Se pare ca-i aglomeratie mare,asteptam pana joi 12 sept., daca nu va fi loc asta este...!
Daca nu s-or gasi solutii de extindere, de pe acum urez succes la toata lumea.
- - - Actualizat - - -
Ar mai fi un loc la open pt. siguranta m-as muta fara probleme, daca se poate, multumesc...
- - - Actualizat - - -
Am facut si rezervarea la hotel, ne vedem la Mureș...!
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1060
- 37
Likes given: 3Likes received: 255
Asteptam si suplimentarea locurilor . Este un turneu de mare importanta si ar fi pacat sa nu
participe toti doritorii mai ales la primul organizat la TARGU MURES.
Sa ne vedem cu bine.
Comentariu
Florescu Eleodor / Deva / OpenSetup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu
organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 183Likes received: 56
Cu lacrimi in ochi se retrag: Bogdan Ionut - Targu Mureș - amatori - nou
Ilinca Claudiu - Targu Mureș - amatori - nou
Suciu Cristian - Baciu Cj - amatoriTimo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:08.Procesare...X
Comentariu