Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu stiu criteriile dupa care faci inscrierile in grup.,cert este ca jucatorul Bobeico s-a retras la A urile precedente la care am fost OT...(Falticeni,Putna,samd).Poate nu e singurul...Anul acesta nu il mai trec pe liste la nici un concurs la care sunt OT
cata_60:
"Nu stiu criteriile dupa care faci inscrierile in grup.,cert este ca jucatorul Bobeico s-a retras la A urile precedente la care am fost OT...(Falticeni,Putna,samd).Poate nu e singurul...Anul acesta nu il mai trec pe liste la nici un concurs la care sunt OT"
Am inteles. Voi anunta jucatorul sa se inscrie pe cont propriu la turneele la care dvs sunteti OT. In acelasi timp, nu imi amintesc sa fi fost vreo neprezentare sau vreo retragere dupa termen a domnului Bobeico. El, ca si ceilalti din grupul pe care l-am format, care reprezinta comunitatea de tenis de masa din Iasi, sunt constienti de repercusiunile care pot aparea dupa retrageri prea multe. Ii anunt in saptamana premergatoare concursului sa se retraga sau sa imi comunice, pentru a evita retrageri dupa termen sau neprezentari. Au fost cred 2 cazuri in care am uitat eu sa retrag, si mi-am asumat respectivele penalizari. Este un prerogativ pe care regulamentul vi-l ofera, sa refuzati inscrieri ale jucatorilor care se retrag frecvent, respect acest lucru.
Poate veti reveni la sentimente mai bune fata de domnul Bobeico in 2025.
6.5.4. Refuzul înscrierii în competiție a unui jucător
Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (......, retrageri multiple, etc.).
Ultima retragere fara penalizare: joi, 29.VIII.2024, ora 21:00 – categoriile open + hobby; vineri, 30.VIII.2024, ora 21:00 – categoriile elite + avansati.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
In urma cu 4-5 zile, am solicitat o confirmare prin care sa stim ca jucatorul Irini Florin Lutu, absent sambata trecuta!, va participa la turneul de la Radauti (https://www.tenisdemasa.ro/forum/nod...69#post1212369).
Cum nu am primit niciun mesaj, l-am retras inainte de termenul limita (ora 21:00). Daca vrea sa participe, intrucat sunt locuri libere, fie se reinscrie pe pagina turneului, fie imi trimite un SMS sau mesaj pe whats app si se prezinta sambata la sala, pana la ora 9:10!
Comentariu