Orban Madalina, Siret - Elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "Bogdan-Voda" ed II Sambata 31.aug:O+H.. Duminica 01.sept E+ AV
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Bună seara ! O mică remarcă aș avea cu privire la domnul Dumitrescu care s-a înscris la Hobby el bătându-se de la egal la egal cu cei de la Elite + Open ,câștigând chiar și locul 4 la Turturești ,oare cum o să priviți în ochi adversarii cu care o să jucați ? Cei care o fac din an în Paști ,în speță eu sau copii care sunt la început de drum ? O să îmi spuneți că media îi permite . Este groaznic ce se întâmplă , vin din străinătate să mă bucur de o competiție corectă ,dar din păcate voi avea șansa să joc cu cineva de la Open ușor spre Elite . Să ai atâta tupeu să te înscrii la Hobby ,mi se pare …nu am cuvinte . Ce ironie , și pe mine nu mă lăsau să joc la elite .. Asta-i viața .. îmi veți spune că eu sunt rău . Ce zile am ajuns . Se poate mai rău ?
Comentariu
Se retrage Untu Adrian din Iasi de la AvansatiBlade - Butterfly Timo Boll ZLC
FH - Butterfly Tenergy 05 FX
BH - Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Buna ziua,
Va rog, imi puteti spune daca pentru acest turneu se va folosi clasamentul din luna august sau cel din septembrie?
Multumesc!GabrielD likes this.
Alligator Combi | FH: T05 | BH: 338D-1
Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală- Galateni 6:9 https://www.youtube.com/shorts/ofGkE21Tqoc
- Aprecieri 1
Comentariu
Se înscrie la hobby Florin-Lutu din Frătăuții Vechi și Savu Maria Cornelia din Bilca și Savu Ionuț din Bilca la avansați .
Comentariu
-
Florin Lutu este inregistrat cu numele Irini Florin Lutu.
https://www.amatur.ro/tenisdemasa/pl...ni-Florin-Lutu
Va rugam sa tineti cont de numele folosit de jucator la prima inscriere in AmaTur.
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:58.Procesare...X
Comentariu