Postat în original de mateidumitru
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A 'Paleta Veche' editia a iii-a or Victoria - 31-08-2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator principal
- 17.mar.2012
- 6445
- Victoria
- 50
Likes given: 2190Likes received: 1640
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 366
Postat în original de Zosim1 Vezi postRezervat clasament
CLASAMENT (open+amatori)....Organizatori Beltechi Dumitru,Sorin Petrisor(nu au jucat)
1. Temelie Dragos
2.Migea Cornel
3.Voicu Corneliu
4.Iancu Sorin
5-8
Chirap Dan
Somlea Darian
Olteanu Mihai
Andone Claudiu
9-16
Benyoski Bela
Marandici Adrian
Grama Mihai
Tutoveanu Razvan
Vladoiu Gelu......organizator
Matei Dumitru
Rozenfeld Cristian
Hutanu Alin
17-24
Groza Alexandru
Ciucur Laurentiu
Dragoi Andrei
Barac Marius
Marica Dan
Rus Andrei
Eftimie Adrian
25-32
Tarau Vasile
Puiulet Iosif
Timaru Ilie
Ludwig Arthur
Tobosaru Gheorghe
Kozma Endre
Beltechi Paul
Dragos Florin
33-48
Negrean Ioan
Zedler Csaba
Popa Sorin
Rosu Dan
Beltechi Razvan
Matei Mirel
Ciky Cornel
Dragoi Catalin
Fogoros Silviu
Vacariu Liviu
Serban Mircea
Bugneriu Marcel
Deceanu Darian
Vladoiu Bogdan
Rebegel Bogdan
Samu Dorel
49-56
Comanariu Stefan
Mureșan Alexandru
Malene Petru
Rusu Diana
Toader Gheorghe
Clontea Mircea
Popa Cristian....organizator
Georgescu Vlad
57-64
Barac Alexandru
Mihaiescu Bogdan
Lolea Dan
Mihaiescu Rica
Timaru Ferenc
Dumitrescu Sorin
Nagy Levente
Cindulet Sorin
65-67....2 v
Lolea Toma
Cristea Virgil
Pralea ConstantinI love table tennis !
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1618Likes received: 3056
Postat în original de GeluBv Vezi postCLASAMENT (open+amatori)....Organizator Beltechi Dumitru (nu a jucat)
1. Temelie Dragos
2.Migea Cornel
3.Voicu Corneliu
4.Iancu Sorin
5-8
Chirap Dan
Somlea Darian
Olteanu Mihai
Andone Claudiu
9-16
Benyoski Bela
Marandici Adrian
Grama Mihai
Tutoveanu Razvan
Vladoiu Gelu......organizator
Matei Dumitru
Rozenfeld Cristian
Hutanu Alin
17-24
Groza Alexandru
Ciucur Laurentiu
Dragoi Andrei
Barac Marius
Marica Dan
Rus Andrei
Eftimie Adrian
Nechita Alexandru
25-32
Tarau Vasile
Puiulet Iosif
Timaru Ilie
Ludwig Arthur
Tobosaru Gheorghe
Kozma Endre
Belteki Paul
Dragos Florin
33-48
Negrean Ioan
Zedler Csaba
Popa Sorin
Rosu Dan
Beltechi Razvan
Matei Mirel
Ciky Cornel
Dragoi Catalin
Fogoros Silviu
Vacariu Liviu
Serban Mircea
Bugneriu Marcel
Deceanu Darian
Vladoiu Bogdan
Rebegel Bogdan
Samu Dorel
49-56
Comanariu Stefan
Mureșan Alexandru
Malene Petru
Rusu Diana
Toader Gheorghe
Clontea Mircea
Popa Cristian....organizator
Georgescu Vlad
57-64
Barac Alexandru
Mihaiescu Bogdan
Lolea Dan
Mihaiescu Rica
Timaru Ferenc
Dumitrescu Sorin
Nagy Levente
Cindulet Sorin
65-67....2 v
Lolea Toma
Cristea Virgil
Pralea Constantin
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
Postat în original de Zosim1 Vezi postNea Titi ,acuma am studiat si eu pozele dupa ce am primit lamuririle necesare,si mi-am dat seama ca in seara aceea eram ,,NEGRU,, de suparare ca nu ai ramas si matale la Victoria,si cred ca am ramasa asa negru pina dimineata.
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
UN TURNEU REUSIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
1. Gazde admirabile- Multumesc din suflet fam. Beltechi pentru dovada ca spiritul ospitalier al Romanilor nu sa stins. Sarutmana Dora!!!
2. Despre gratare si ceaun... ce sa mai zicem NOTA 10 pentru mine punctul culminant ( in afara de ceaun si de gratarul din noaptea ,,Sultanului'' ) a fost oaia la gratar cu Piri- Piri DELICIOS !!!
3. Organizarea turneului Nota 10 - se vede ca va completati reciproc pentru dezvoltarea tenisului de masa in Brașov si nu numai. Sistemul de joc promovat de Emi este unul deosebit si in acelasi timp ceea ce este nou se inghite mai greu de catre unii...
5. Oameni deosebiti, prieteni deveniti. Un turneu mai mult pentru prieteni, multumesc ca mi- ati dat ocazia de a redescoperi ceea ce inseamna Amaturul. Un loc unde poti intalni oameni si sa redobandesti incredere in ei.
6. Numai cuvinte de lauda pentru organizatori, si participanti, felicitari castigatorilor!! Pentru mine a fost cel mai tare turneu din anul acesta si voi reveni cu drag pe meleaguri Brașovene.
P.S. Draga Gelu sau cum zici tu ''date dracu..'' postez pentru tine special dupa ora 2.00 de drag sa mai poti si tu sa ai activitate nocturna ( sa citesti ceva bineinteles... )
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6445
- Victoria
- 50
Din punctul meu de vedere ca organizator,care nu am reusit sa ma misc de la masa juriului si am putut sa urmaresc in detaliu evenimentul remarc citeva aspecte,si anume daruirea si disciplina de care au dat dovada copiii pe intreg parcursul(a-se vedea pozele de la servirea mesei) si asta cred ca se datoreaza inimosilor insotitori,si pentru asta le multumesc din suflet in numele tuturor organizatorilor acestui turneu,si le urez sa o tina tot asa,tenisul de masa romanesc are nevoie de voi.Multumesc. Un alt aspect pe care l-am remarcat chiar daca printre noi s-au aflat si citiva ,,circotasi,, ,spiritul de fair play,bunavointa si intelegere intre participanti a predominat,nu cred si nu am luat la cunostiinta despre vreun incident sau vreo altercatie verbala,si de aceea tin sa multumesc tuturor participantiilor pentru atitudinea cu care au tratat acest turnue si respectul fata de organizatori.Multumesc.
Trecind peste micile defectiuni technice de la inceputul turneului,eu Emi in numele ECHIPEI organizatorice (un mecanism care a functionat f.bine pus in miscare de oameni sufletisti) va uram tuturor celor care ati fost alaturi de noi mult succes si va asteptam cu drag la Victoria
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Eu, cind am intrat dimineata in sala si am vazut ca e plina sala de copii, mi-am zis : astazi m-am dat dracului, iarasi imi rup paleta, de nervi. Dar, spre mirarea mea, copiii au avut un comportament extraordinar de disciplinat. Pentru asta, vreau sa-i felicit pe antrenorii si parintii copiilor. In asemenea conditii, ma bucur oricind sa ne mai intilnim.
Comentariu
senior- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de mateidumitru Vezi postEu, cind am intrat dimineata in sala si am vazut ca e plina sala de copii, mi-am zis : astazi m-am dat dracului, iarasi imi rup paleta, de nervi. Dar, spre mirarea mea, copiii au avut un comportament extraordinar de disciplinat. Pentru asta, vreau sa-i felicit pe antrenorii si parintii copiilor. In asemenea conditii, ma bucur oricind sa ne mai intilnim.
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Postat în original de vasile fodoran Vezi postLA MULTI ANI!! si multa sanatate domn"Dumitru.....
- - - Actualizat - - -
Postat în original de nicu gavrilovici Vezi postNea Titi, asteptam un turneu la Deva....Pana atunci, multa sanatate! Cu stima, fratii Gavrilovici.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6445
- Victoria
- 50
Postat în original de mateidumitru Vezi postMultumesc frumos !
- - - Actualizat - - -
Multumesc frumos ! La fel va doresc si eu si va felicit pentru faptul ca va ocupati de copii cu atita perseverenta. Sper ca, in curind, sa ne intilnim la Deva .
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8139
- Brașov
Likes given: 1618Likes received: 3056
La multi ani! Titi, am avut placerea sa te cunosc mai bine la tabara, ai lasat o impresie f placuta. Chiar imi pare rau ca nu ai stat si la Victoria peste noapte. Oricum ar fi, sa ne vedem sanatosi!
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Postat în original de GeluBv Vezi postLa multi ani! Titi, am avut placerea sa te cunosc mai bine la tabara, ai lasat o impresie f placuta. Chiar imi pare rau ca nu ai stat si la Victoria peste noapte. Oricum ar fi, sa ne vedem sanatosi!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Zosim1 Vezi postNea Dumitru pe linga obisnuitul La Multi Ani iti trimit invitatie pentru urmatoarele cel putin 10 editii <<Paleta Veche>>.(Sa nu lipsesti)
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Mitzi Vezi postLa multi ani nea Titi!
si cat mai putine palete ... rupte
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
La multi ani,nea titi!! Multa sanatate si fericire .kri-clujLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 366
"La multi ani" printre amaturisti,Titi!Prezenta ta in circuit se face intotdeauna simtita,ca sarea in bucate!Sa ne traiesti multi,multi ani,colega!I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Postat în original de Rozenfeld.IT Vezi postLa multi ani,nea titi!! Multa sanatate si fericire .kri-cluj
- - - Actualizat - - -
Postat în original de csabazedler Vezi post"La multi ani" printre amaturisti,Titi!Prezenta ta in circuit se face intotdeauna simtita,ca sarea in bucate!Sa ne traiesti multi,multi ani,colega!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:14.Procesare...X
Comentariu