Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CUGIR, 24-25 august (sambata A-H, duminica E-O) - ANULAT - sala indisponibila

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Se retrage Neagoe Costin elite din București

Comentariu

• Se retrage Hategan Vlad din Cluj Napoca, - Hobby

Comentariu

• GabrielD
        GabrielD comentat
        Editarea unui comentariu
        R - 8. Hategan Vlad, Cluj Napoca, 3335 - 6.8 - H

• Se retrage Postelnicu Mihai- Elite - Sibiu

Comentariu

• Se retrage Decsei Emma -elite, Luduș

Comentariu

• Se retrage Moldovan Radu Alba Iulia , hobby
          Blade : Gewo Balsa Carbon 575
          BH : Butterfly Tenergy 05
          FH​ : Nittaku Fastarc G1

Comentariu

• GabrielD
            GabrielD comentat
            Editarea unui comentariu
            R - 10. Moldovan Radu, Alba Iulia, 2203 - 6.5 - H.
            MoldovanR MoldovanR likes this.

• Se retrage Bozosan Petre elite

Comentariu

• Se retrage Androne Daniel - Petrila - Open

Comentariu

• Zbâncu Leo se retrage.

Comentariu

• GabrielD
                GabrielD comentat
                Editarea unui comentariu
                categoria elite:
                3. Zbancu Leo, Deva, 277 - 51.63 - EW

• Se transfera Vera Esteban de la Elite la Open.
              Multumesc

Comentariu

• TURNEUL SE ANULEAZA !!!

Acum am ajuns la Cugir sa aranjam sala dar din pacate am constatat ca nu se poate juca tenis!

Firma de constructii care lucreaza in incinta liceului au depozitat materiale si unelte de lucru in sala deoarece nu au alt loc de depozitare si nu pot muta materialele, nu avem suficient spatiu si nu ne ramine decit sa renuntam la turneu!

Ne pare rau ptr eventualele neplaceri create, dar nici noi nu am fost anuntati ca sala nu este goala!
                Ne-am pregatit si noi cu materiale de premiere etc !!!

Va multumim pentru intelegere si inca o data ne cerem scuze!!!
                Sa ne revedem sanatosi!

Comentariu

• Postat în original de Anadirlea Vezi post
                  TURNEUL SE ANULEAZA !!!

Acum am ajuns la Cugir sa aranjam sala dar din pacate am constatat ca nu se poate juca tenis!

Firma de constructii care lucreaza in incinta liceului au depozitat materiale si unelte de lucru in sala deoarece nu au alt loc de depozitare si nu pot muta materialele, nu avem suficient spatiu si nu ne ramine decit sa renuntam la turneu!

Ne pare rau ptr eventualele neplaceri create, dar nici noi nu am fost anuntati ca sala nu este goala!
                  Ne-am pregatit si noi cu materiale de premiere etc !!!

Va multumim pentru intelegere si inca o data ne cerem scuze!!!
                  Sa ne revedem sanatosi!
                  Urat din partea lor ,sa le fie rușine celor din conducerea acelui liceu ca nu au anunțat acest lucru ,pun oamenii pe drumuri aiurea si plus strica planurile altora....o bila neagra din partea mea
                  lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
                  Fh Xiom Omega 7 Euro
                  Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

• Când organizatorul local nu este deloc local ci din altă localitate sunt șanse mari să apară astfel de situații. Dacă era din Cugir în mod sigur ar mai fi dat pe la sală cu câteva zile înainte și ar fi vazut ca sală era ocupată. Aveau timp ori sa golească sala ori să anuleze turneul fără a crea atâtea neplăceri celor înscriși la turneu
                    Dan2 Dan2 darmaz ion darmaz ion like this.

Comentariu

• Postat în original de Cornel 67 Vezi post
                      Când organizatorul local nu este deloc local ci din altă localitate sunt șanse mari să apară astfel de situații. Dacă era din Cugir în mod sigur ar mai fi dat pe la sală cu câteva zile înainte și ar fi vazut ca sală era ocupată. Aveau timp ori sa golească sala ori să anuleze turneul fără a crea atâtea neplăceri celor înscriși la turneu
                      Va salut domnule Dena ,nu prea sunt de acord cu dumneavoastră încercând sa mutați în cârca lui Nelutu cele întâmplate acolo,și eu organizez un mic turneu A lângă Zalau( Pericei) și nu ma duc sa vad ce este pe acolo ,câți muncitori lucrează, câți câini sunt prin curte ,etc .....exista un administrator al salii și un profesor de sport care ne stau la dispoziție non stop ,odată dacă intervine ceva suntem.anuntati de către unul din cei 2 ...deci cred ca ,corect și logic era ca acel administrator al acelei săli,profesor, director ce o fi el al acelui liceu sa îl fi sunat pe Nelutu sa îl anunțe de problema apărută încă de când materialele s-au depozitat în acea locație.Sanatate și numai bine .
                      lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
                      Fh Xiom Omega 7 Euro
                      Bh Xiom Omega 7 Euro

Comentariu

Procesare...
                      X