Se retrage Neagoe Costin elite din București
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUGIR, 24-25 august (sambata A-H, duminica E-O) - ANULAT - sala indisponibila
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 17.nov.2019
- 327
- Aiud
Likes given: 69Likes received: 829
TURNEUL SE ANULEAZA !!!
Acum am ajuns la Cugir sa aranjam sala dar din pacate am constatat ca nu se poate juca tenis!
Firma de constructii care lucreaza in incinta liceului au depozitat materiale si unelte de lucru in sala deoarece nu au alt loc de depozitare si nu pot muta materialele, nu avem suficient spatiu si nu ne ramine decit sa renuntam la turneu!
Ne pare rau ptr eventualele neplaceri create, dar nici noi nu am fost anuntati ca sala nu este goala!
Ne-am pregatit si noi cu materiale de premiere etc !!!
Va multumim pentru intelegere si inca o data ne cerem scuze!!!
Sa ne revedem sanatosi!
- Aprecieri 7
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1471
- zalau
Likes given: 4246Likes received: 2076
Postat în original de Anadirlea Vezi postTURNEUL SE ANULEAZA !!!
Acum am ajuns la Cugir sa aranjam sala dar din pacate am constatat ca nu se poate juca tenis!
Firma de constructii care lucreaza in incinta liceului au depozitat materiale si unelte de lucru in sala deoarece nu au alt loc de depozitare si nu pot muta materialele, nu avem suficient spatiu si nu ne ramine decit sa renuntam la turneu!
Ne pare rau ptr eventualele neplaceri create, dar nici noi nu am fost anuntati ca sala nu este goala!
Ne-am pregatit si noi cu materiale de premiere etc !!!
Va multumim pentru intelegere si inca o data ne cerem scuze!!!
Sa ne revedem sanatosi!lemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3362
- Giurgiu
- 57
Likes given: 771Likes received: 690
Când organizatorul local nu este deloc local ci din altă localitate sunt șanse mari să apară astfel de situații. Dacă era din Cugir în mod sigur ar mai fi dat pe la sală cu câteva zile înainte și ar fi vazut ca sală era ocupată. Aveau timp ori sa golească sala ori să anuleze turneul fără a crea atâtea neplăceri celor înscriși la turneuDan2 darmaz ion like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1471
- zalau
Likes given: 4246Likes received: 2076
Postat în original de Cornel 67 Vezi postCând organizatorul local nu este deloc local ci din altă localitate sunt șanse mari să apară astfel de situații. Dacă era din Cugir în mod sigur ar mai fi dat pe la sală cu câteva zile înainte și ar fi vazut ca sală era ocupată. Aveau timp ori sa golească sala ori să anuleze turneul fără a crea atâtea neplăceri celor înscriși la turneulemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 9
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:00.Procesare...X
Comentariu