Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
O scurtă prezentare a Amaturului pentru colegii noștri sârbi și nu numai:
Circuitul Amatur România este alcătuit dintr-un lanț de turnee de tenis de masă, organizate pe întreaga durată a anului, în mai multe localități ale țării și pe mai multe nivele de reprezentare: locale, zonale și naționale, încheindu-se cu Turneul Campionilor. / Liga Amatur Rumunija sastoji se od niza stonoteniskih turnira organizovanih tokom cele godine u više mesta i na više nivoa: lokalni, zonski, nacionalni i završava se Turnirom Šampiona. Circuitul urmărește atragerea iubitorilor tenisului de masă, simpli pasionați sau foști sportivi de performanță care doresc să-l practice în mod organizat, la nivel local sau național. / Liga prati da privuče ljubitelje stonog tenisa, od rekreativaca do bivših profesionalaca, koji žele organizovano da ga praktikuju na lokalnom ili nacionalnom nivou. Primele turnee sub denumirea Amatur au avut loc în 21-22 ianuarie 2006 în: Oradea, București, Cluj și Suceava. / Prvi turniri pod imenom Amatur održani su 21-22 januara 2006 u: Oradei, Bukureštu, Klužu i Sučeavi. În 2017, toți organizatorii Amatur din țară și-au unit forțele și au organizat, împreună, 112 turnee în toată țara, aducându-și, astfel, fiecare, contribuția la serbarea tenisului de masă care s-a încununat cu câștigarea titlului de "Cele mai multe turnee organizate de Ziua Mondială a Tenisului de Masă din 6 aprilie 2017", atribuit de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF). / U 2017, Amatur Rumunija je organizovala 112 turnira u celoj zemlji povodom Svetskog Dana Stonog Tenisa i tako je zaradila titulu "Najviše organizovanih turnira 6 aprila 2017" dodeljenu od strane Svetske Stonoteniske Federacije (ITTF). În cei 18 ani de activitate, Amatur România a organizat 145 turnee A+, 1140 turnee A și 2154 turnee B. / U 18 godina aktivnosti, Amatur Rumunija, organizovana su 145 turnira A+ kategorije, 1140 turnira A kategorije i 2154 turnir B kategorije.
Nea Titi ,ultima data cand am fost acolo nu stiu daca mergea sau nu aerul, dar era o temperatura mult mai decenta decat la orice turneu la care am fost prin tara, iar logica imi zice ca daca s-au tinut tot felul de campionate europene in sala respectiva, unde au participat tot felul de jucatori si antrenori care probabil erau mari vedete in tarile lor, si nu au avut nimic de comentat, parca nu suna bine ca micile vedete ale Amaturului sa caute nod in papura ca sa zic asa.
Comentariu