Felicitari Csaba/Ai spart gheata vreau sa te urmezSper sa fac o figura buna la TG MURES.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B" Victoria 1 septembrie 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Postat în original de GeluBv Vezi postCsaby, am trimis dulgheru` sa te salute. M-ai dobor?t pâna la urma, esti bun, felicitari!
Oare ce face Dan (Chirap)? Parca vad ca ne scrie pe la ora doua. O fi patit ceva aseara pe tren. In mod normal trebuia sa ajunga pe la doua noaptea sau dimineata. Mai asteptam
Cat despre Dan,circula un zvon:cica ar avea nevoie de o interventie stomatologica...sa-i puna maxilarul la loc ca nu mai poate inchide gura dupa atata ras!!!!!
Sultaneeee,ce ne-ai lucrat!!!.....e primul turneu amatur dupa care m-am trezit,surprinzator,si cu febra...faciala!!!!.....apropos,nu mai am nevoie de dulgher asa ca...te saluta din nou!I love table tennis !
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Postat în original de Antal Denes Vezi postDe dragul lui Csaby,mi-a cam luat aerul,sa fi vazut bucuria celor din AGNITA !
Dane de parca ar fi castigat titlul national,m-au facut sa uit gustul infrangeri mele.
-am castigat editia inaugurala "Paleta veche" din 2012
-am jucat finala la .........."Paleta foarte veche"!!!!! din 2013...
-sper din tot sufletul sa ajung sa particip si la ....."Paleta straveche"(cand o fi)!!!!!!I love table tennis !
Comentariu
felicitari, Csaba-san. Se vede ca ai avut de departe cea mai veche paleta din turneu...Dar eu totuși cred ca victoria de anul acesta mai are și un mic secret în spate: domnul Tutoveanu, ca un gentleman ce este și ca unul mai „t?nar” decât tine, a vrut sa-ți respecte vârsta și nu a forțat mai mult decât era nevoie...
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Postat în original de adimucu Vezi postfelicitari, Csaba-san. Se vede ca ai avut de departe cea mai veche paleta din turneu...Dar eu totuși cred ca victoria de anul acesta mai are și un mic secret în spate: domnul Tutoveanu, ca un gentleman ce este și ca unul mai „t?nar” decât tine, a vrut sa-ți respecte vârsta și nu a forțat mai mult decât era nevoie...
Dumineca dimineata a aparut in ziarul local un anunt la mica publicitate ".....Pierdut grupa inferioara......o declar nula"!!!! (si numarul meu de telefon..ha,ha.Adevarul este ca am jucat prost sambata dimineata,nu am reusit sa ma "montez" indeajuns la intensitatea turneului si urmarile au fost dezastroase!!).Dumineca am incercat sa spal "rusinea" si m-am "conectat" imediat la jocurile decisive,si cu un pic de sansa am castigat!I love table tennis !
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Dupa ce ai luat ''doza de ras'' duminica dimineata si cam te-a durut maxilarul,ai fost nevoit Csaby sa fi mai sobru,lucru care a dus sa fi mult mai atent la joc si nu la dulgher,
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Cel mai tare turneu EVER ! De abia m-am trezit dupa intalnirea prieteneasca de la Victoria. Probabil ca acel oras este cu nume predestinat... Cinste , multumiri si salutari tuturor !!!
Comentariu
- 2332
- Agnita
- 65
Postat în original de Dakiro Vezi postCel mai tare turneu EVER ! De abia m-am trezit dupa intalnirea prieteneasca de la Victoria. Probabil ca acel oras este cu nume predestinat... Cinste , multumiri si salutari tuturor !!!I love table tennis !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:56.Procesare...X
Comentariu