Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Propuneri pentru imbunatatirea/modificarea Regulamentului 2024-2025

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Propuneri pentru imbunatatirea/modificarea Regulamentului 2024-2025

    Deschidem acest subiect cu următoarele mențiuni:


    1.Aici se postează subiectele care au strictă legătură cu îmbunătățirea regulamentului, restul se transferă la ”Fight”;

    2. Din experiența anilor trecuți știm cu toții că sunt persoane care postează doar să se afle în treabă sau se contrazic cu alți membri până când se pierde subiectul;

    3.Aici rămâne numai o singură postare de persoană (toate propunerile), următoarele postări se transferă la ”Fight” astfel ne ajută să ”culegem” ce este mai bun din informațiile Dvs;

    4. Acest subiect rămâne deschis până la data de 25 septembrie 2023.



  • #2
    Propun reintroducerea punctelor bonus pentru locurile 5-8, măcar în cazul turneelor A și A+.

    Consider că este necesară această modificare pentru că evitarea semifinalelor a devenit deja un obiectiv în sine pentru unii jucatori, dar și pentru că ocuparea locurilor 5-8 este o performanță care trebuie să fie recompensată cu puncte bonus.

    Comentariu


    • #3
      Propun ca cei care retrogradeaza de la categorie superioara (cu exceptia cazurilor medicale cu adevarat justificate) sa nu fie eligibili pentru turneele pe echipe si nici pentru trofeul de "lider judetean".

      Comentariu


      • #4
        Intrucat sunt jucatori care se inscriu la tunee si nu anunta - cel putin in ziua concursului - ca nu vor participa, propun ca jucatorii nou-veniti sau jucatorii care au primit (sau jucatorii care vin de la distante considerabile), in ultimele 12 luni, penalizari (fie ca e vorba de R sau N, dar in special N!), la solicitarea organizatorilor turneului, sa ofere, in privat (prin mesaj privat pe forum, prin SMS sau pe whats app) - in privat pentru a nu incalca normele GDPR-, un numar de telefon; astfel, organizatorii turneului, daca se considera necesar, vor avea posibilitatea sa-i contacteze in ziua concursului (sau in zilele premergatoare) si, pe un ton moderat, civilizat, sa le solicite un raspuns in privinta participarii la turneu!
        Daca jucatorul este inscris printr-un interpus, atunci cel care face inscrierea are responsabilitatea sa ofere organizatorilor, in cazul in care va fi solicitat acest lucru, in privat, numarul de telefon al jucatorului inscris.


        *La ultimul turneu, am fost nevoit sa astept 10 minute pentru pregatirea listei finale deoarece 2 jucatori nu au anuntat ca se retrag (un jucator fiind chiar din apropierea localitatii unde s-a desfasurat concursul).
        "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
        https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

        Comentariu


        • #5
          1.Turneul Campionilor sa se tina in fiecare an in alta zona deoarece toti participam in Amatur si prin urmare toti sa avem dreptul sa organizam TC .

          Exemplu:La anul sa zicem sa vina zona 8 cu propunere\propuneri.Pana la un anumit termen sa spuna daca pot si vor sa faca altfel se trece la zona 1 si asa mai departe. Daca o zona nu doreste isi pierde dreptul si ii va veni randul din nou peste maxim 8 ani.

          2. In prima fază pentru organizarea de A+ să se ia în considerare doar propuneri de la organizatorii care au organizat cel puțin un turneu A in anul competițional precedent.

          3.Propun reducerea numărului de mese pentru A+ la 16 asta in contextul în care multe se desfășoară pe doua zile și pentru a diminua fenomenul de inghesuire de 20 de mese că așa cere regulamentul pentru A+. Știu că teoretic este definit in ce săli se pot pune 20 de mese dar practica ne arată că spațiul de joc de multe ori este prea mic mai ales cand vorbim de A+ unde condițiile de joc ar trebui să fie cele mai bune.

          4.Propun revenirea la denumirea initiala a categoriei hobby in incepatori. Ar incuraja mai mult venirea noilor participanti in Amatur. Toti avem acest hobby deci denumirea actuata este gresita si descurajeaza noi veniti
          .In plus cei care stagneaza se lauda mai greu cu campion la INCEPATORI.

          5.Propun ca la categoria Hobby\Incepatori sa nu poti sta mai mult de doi ani decat la cerere care va fi analizata de echipa AMATUR.

          6.Propun ca sistem principal de desfasurare grupe inferioare din care aproximativ jumatate intra apoi direct pe tabloul eliminatoriu princicipal si ceilalti pe tablou de consolare.

          Avantaje:
          1.Eliminarea grupelor superioare va reduce numarul de meciuri aranjate si in plus reducand un pic numarul meciurilor cresc sansele sa castige cel mai bun nu cel mai rezistent 😊.
          2.Fiind vorba de un circuit de amatori , fair play este sa asiguram aproximativ tuturor atat grupe cat si eliminatorii .
          3.Se reduce un pic si durata turneului astfel ca jucatorii pot ajunge oleaca mai repede acasa, dar per total toti stau mai mult in turneu si sa nu uitam ca cel putin la salille Polivalente se plateste mai nou 500 lei pe ora .(din cate stiu este tariful la nivel national)
          Ultima editare de Pitzi; 18.sep.2024, 21:37.

          Comentariu


          • #6
            Propun sa se gaseasca un sistem prin care la un anumit numar de participari sa se mai stearga cate un punct de penalizare pentru retragerile intarziate . Este diferit daca pe o perioada de un an un jucator se retrage tarziu la 3 din 50 de turnee si va fi suspendat 3 luni , sau daca un jucator se retrage la 3 din 5 turnee cu intarziere. Cred ca o solutie echitabila ar fi pentru fiecare 10 participari la turnee sa fie scazut un punct de penalizare . Ori asta , ori modificate cumva perioadele , adica sa fii suspendat 3 luni pentru 3 retrageri intr-un an din punctul meu de vedere este putin cam mult .

            Blade: Butterfly Timo Boll 30th Anniversary Edition
            FH: Butterfly Tenergy 05
            BH: Butterfly Tenergy 05

            Comentariu


            • #7
              Buna seara! Imi exprim parerea. Propun urmatoarea regula:

              In cazul in care un jucator are un meci, nu este prezent la masa timp de [10-]15 minute...[e de negasit] si nu anunta adversarii/organizatorul despre situatia actuala, propun sa piarda la "masa verde".

              Multumesc! [daca aceasta regula similara exista deja, ma scuzati!]​
              Lemn: Donic Ovtcharov Carbospeed
              FH: Victas V > 15 Extra
              BH: Xiom Sigma II Pro

              Comentariu


              • #8
                1. Retragerea in dimineata concursului (incepand cu ora 0,01) sa fie considerata absenta nemotivata.

                2. Penalizarea de 1 an a absentelor sa fie redusa la 6 luni. Pana la urma cu totii dorim sa participam, chiar daca uneori se intampla sa nu poti fi prezent.

                3. Perioada de 1 an in cazul promovarii fortate sa fie redusa la 8 luni, 1 an poate fi prea mult, interesul participarilor la categoria superioara nemaifiind atat de intens.
                Blade: lemn off...ce lemn !
                Bh: cu tepi
                Fh: fara tepi

                Comentariu


                • #9
                  Buna ziua, va prezint urmatoarea propunere:

                  (re)introducerea in calendar pentru luna Aprilie, an 2025, pentru o perioada cuprinsa intre 7 si 14 zile a turneelor B+ punctate în Clasamentul AmaTur în sistemul clasic + acordarea a 2 puncte bonus. Turneele B+ se vor putea desfasura pe minim o masă, omologata sau neomologata ITTF, cu minim 6 participanți. Ca si loc de desfasurare organizatorul avand posibilitatea de a initia aceste turnee B+ , in locuri mai putin obisnuite pentru o competitie oficiala Amatur (parc, curtea scolii, in fata blocului, etc,) Aceste turnee pot fi sau nu, asociate cu Ziua Mondiala a tenisului de masa si raportate catre ITTF Foundation.

                  Multumesc,

                  Comentariu


                  • #10
                    Propun alegeri anuale pentru conducerea Amaturului pentru că nu este o asociație privată....

                    Comentariu


                    • #11
                      propun ca toate turneele Amatur de o anumita categorie sa se desfasoare folosind un singur tip de minge (de ex., A si A+ cu mingea X, B si B+ cu mingea Y). avem sali diferite, la altitudini diferite, jucam pe mese diferite, macarf variabilele legate de mingi sa le limitam. vreau sa joc tenis de masa la concursurile Amatur, nu ghici-pong.
                      Toma Adrian Toma Adrian likes this.
                      One man can be more cunning than another, but not more cunning than everybody else.
                      (Benjamin Franklin)

                      Comentariu


                      • #12
                        Revin cu propunerea mea din fiecare an de a se scurta distanța dintre turneele A, de la 300 Km la 200 Km.
                        Și încă o propunere: organizatorii locali să aibă vechime in Amatur de minim 2 ani dar si turnee jucate. Asta pentru a știi ce fel de săli si ce cerințe trebuie să îndeplinească o sală gazda a unui turneu Amatur. Și organizatorii locali chiar să locuiască în localitatea unde propun turneul.

                        Comentariu


                        • #13
                          Postat în original de Pitzi Vezi post
                          1.Turneul Campionilor sa se tina in fiecare an in alta zona deoarece toti participam in Amatur si prin urmare toti sa avem dreptul sa organizam TC .

                          Exemplu:La anul sa zicem sa vina zona 8 cu propunere\propuneri.Pana la un anumit termen sa spuna daca pot si vor sa faca altfel se trece la zona 1 si asa mai departe. Daca o zona nu doreste isi pierde dreptul si ii va veni randul din nou peste maxim 8 ani.

                          2.Propun ca sistem principal de desfasurare grupe inferioare din care aproximativ jumatate intra apoi direct pe tabloul eliminatoriu princicipal si ceilalti pe tablou de consolare.

                          Avantaje:
                          1.Eliminarea grupelor superioare va reduce numarul de meciuri aranjate si in plus reducand un pic numarul meciurilor cresc sansele sa castige cel mai bun nu cel mai rezistent 😊.
                          2.Fiind vorba de un circuit de amatori , fair play este sa asiguram aproximativ tuturor atat grupe cat si eliminatorii .
                          3.Se reduce un pic si durata turneului astfel ca jucatorii pot ajunge oleaca mai repede acasa, dar per total toti stau mai mult in turneu si sa nu uitam ca cel putin la salille Polivalente se plateste mai nou 500 lei pe ora .(din cate stiu este tariful la nivel national)
                          Sustin eliminarea superioarelor si propun si o solutie pentru organizatori:

                          Grupa inferioare de 6 , se califica 4 , 2 in eliminatorii, si ceilalti 2 in tablou de departajare (unde mai joaca inca 2 meciuri daca il castiga pe primul) astfel :

                          Intr-un turneu cu 96 de jucatori per categorie :
                          -Pe sistemul vechi cu grupe superioare - in turneu vor fi in total 367 meciuri
                          -Pe sistemul fara grupe superioare - in turneu vor fi in total 295 meciuri.

                          Avantaje :
                          -Organizatorii pot incepe meciurile din tabloul eliminatoriul/departajare fara sa astepte sa se termine toate grupele din inferioare, astfel salvand timp.
                          -Meciurile din inferioare devin cu adevarat importante, unde lupti pentru fiecare meci, si ajungi sa fii punctat corespuinzator ( in sistemul cu superioare, doar 2-3 victorii conteaza, restul pot sa fie blat)
                          -Meciurile de departajare conteaza la medie/punctaj, multumind si jucatorii care considera ca nu joaca suficient.
                          -Fiind mai dificil sa ajungi pe panoul eliminatoriu, se pot reintroduce punctele bonus pentru locurile 5-8
                          -Turneul se termina putin mai repede

                          Dezavantaje:
                          -Colegii ierbari care doresc sa joace de dimineata pana seara si sa testeze anduranta adversarilor softisti

                          Poate se da voie unor organizatori sa testeze acest sistem daca doresc sau cel putin sa aiba de ales, daca nu, e bine asa.

                          Comentariu


                          • #14
                            Postat în original de Eltibi
                            Mai bine dacă nu vă place să jucați , veniți și jucați grupele inferioare și după plecați acasă ca nu vă ține nimeni cu japca să jucați și superioare
                            2. Din experiența anilor trecuți știm cu toții că sunt persoane care postează doar să se afle în treabă sau se contrazic cu alți membri până când se pierde subiectul;

                            Se pare ca multi intra in contradictie cu punctul 2 de la inceputul topicului, io zic ca e mai sanatos sa citeasca care e rolul acestui topic, si dupa aia daca au vro propunere sa o faca, ca nu intereseaza pe nimeni ce le place sau nu le place lor. Comentarii sau arogante de doi bani pot face cum zice si la inceputul topicului la Fight.

                            Daca tot am terminat cu observatiile generale vine si propunerea.

                            Propun sa nu se mai treaca la o categorie superioare la 5 podiumuri, deoarece am observat in ultimul timp o gramada de jucatori buni care se opresc brusc in 5-8, de multe ori denaturand clasamentul, adica ii scot pe altii in eliminatoriile inferioare care poate erau mai buni decat cei cu care pierd si parca clasamentul final iese un pic denaturat. Pana la urma lasal sa ia cupa, si daca punctajul il propulseaza la categorie superioara acolo merge daca nu ramane unde e.

                            In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
                            Dalai Lama

                            Comentariu


                            • #15
                              Postat în original de sorin1218 Vezi post


                              Daca tot am terminat cu observatiile generale vine si propunerea.

                              Propun sa nu se mai treaca la o categorie superioare la 5 podiumuri, deoarece am observat in ultimul timp o gramada de jucatori buni care se opresc brusc in 5-8, de multe ori denaturand clasamentul, adica ii scot pe altii in eliminatoriile inferioare care poate erau mai buni decat cei cu care pierd si parca clasamentul final iese un pic denaturat. Pana la urma lasal sa ia cupa, si daca punctajul il propulseaza la categorie superioara acolo merge daca nu ramane unde e.
                              Iti dau dreptate aici, cred că soluția mai corectă ar fii să se acorde puncte mai multe decât acum celor aflați pe podium, astfel încât să îți crească MP-ul mai rapid. Adică dacă ai MP 30 si câștigi un turneu și mai ai vreun loc 2 și unul 3 să treci natural la Elite. Și poate că ar trebui luate în considerare în grila mai puține A-uri decât cele 12 de acum, tot în ideea să crească MP-ul mai repede celor de la vârful categoriilor.
                              Cam același lucru și pentru cei aflați la capătul de jos al categoriei, care trebuie să cadă mai repede la categoria inferioară, puncte mult mai puține decât acum pentru cei fără nici o victorie sau o singură victorie în grupele inferioare.
                              In momentul de față se observă un trend de creștere al MP-urilor, urca in categorie cam dublu față de cei care coboară in categorie. Trebuie echilibrat cumva trendul asta.

                              Comentariu


                              • #16
                                1.Inglobarea in Art 3.2 a turneelor de echipe -asimilate deja ca turnee A-,(respectiv actualele art.3.4 si 3.5) dupa cum urmeaza .
                                3.2. Turnee A
                                Turnee cu participare zonală/națională, care au drept scop interacțiunea jucătorilor din regiunea de desfășurare a competiției cu iubitori tenisului de masă din întreaga țară.
                                .................................................. .................................................. .................................................. .................................
                                3.2.1. Turneul Butterfly pe echipe..Turneu pe echipe, organizat și sponsorizat de reprezentantul Butterfly, asimilat unui turneu A,c u regulament propriu, în concordanță cu Regulamentul AmaTur, acceptat de Echipa Amatur,publicat pe forum la sectiunea Alte competitii Amatur-Turnee echipe
                                3.2.2 Turneul Top Team pe echipe Turneu pe echipe, organizat de clubul sportive Top Team,asimilat unui tutneu A, cu regulament propriu, în concordanță cu Regulamentul AmaTur, acceptat de Echipa Amatur, publicat pe forum in sectiunea Alte Competitii Amatur-Turnee Echipe


                                2. Modificarea articol 3.1. alineat 2 dupa cum urmeaza.
                                - Se pot programa turnee B în aceeași zi cu un turneu A sau B, la o distanță de minim 150 km.
                                Distanta poate fi redusa la 50 km cu acordul organizatorului turneului A din apropiere


                                3.Completare art 4.2
                                4.2-ultimul alineat
                                Organizatorul turneului are dreptul de a incasa o taxa de participare pentru a-si acoperi cheltuielile de orice natura, donand ulterior 1 leu/jucator cotizant intr-un cont destinat administrarii circuitului


                                4. Completarea pct 6.2. dupa cum urmeaza
                                6.2. Departajarea concurenților în grupele inferioare
                                6.2.1 Departajarea concurenților din aceeasi grupa
                                ...............................( neschimbat)
                                6.2.2. Departajarea concurenților din grupe diferite
                                (valabil cand urmeaza grupe superioare de 3 jucatori)
                                Criteriile de departajare în acest caz ​, sunt:
                                a Numărul de victorii în grupa;
                                b)Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute

                                c).Cele mai multe seturi castigate
                                d.Locul superior in clasamnetul Amatur la zi

                                5. Completare punct 6.5.4 alineat 2
                                6.5.4 alineat 2
                                Organizatorii tehnici au dreptul de a refuza inscrierile multiple ( 5+ participanti) facute de acelasi jucator daca se considera ca evolutia ulterioara a acestora pe liste este afectata


                                6.Retragerea titulaturii de O. T. in cazul inactivitatii organizatorice 24 luni consecutive

                                Ultima editare de cata_60; 18.sep.2024, 11:32.
                                of all the things i lost i miss my mind the most

                                Comentariu


                                • #17
                                  Postat în original de cata_60 Vezi post
                                  .

                                  6.Retragerea titulaturii de O. T. in cazul inactivitatii organizatorice 24 luni consecutive

                                  Propunerea asta mi se pare maxima, sa interzicem organizatori ca să rămânem doar noi, că dăunează concurenta . Adică gen "hai ai noștri".
                                  Înainte de a elimina concurența cred că ar fi normal să stabiliți niste reguli prin care o persoana poate deveni organizator tehnic, și să fie ajutat pentru a ajunge aici.
                                  Momentan nu știe nimeni cum poți ajunge OT. In mod normal ar trebui sa fie ajutați de coordonatorii zonali. Din păcate cazurile astea sunt acum foarte rare.
                                  As avea o propunere: dacă un coordonator zonal nu ajuta o persoana din Amatur sa devina organizator tehnic într-o perioadă de 2 ani să fie înlocuit din funcția de coordonator.
                                  Ultima editare de Cornel 67; 03.sep.2024, 11:47.

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Propun ca la concursurile Amatur, indiferent cu ce minge se joaca la turneul respectiv, sa se poată juca cu o minge superioara din punct de vedere calitativ, și aici ma refer la Nittaku 3*, dacă cineva din grupă dorește acest lucru, lăsând mingea la masa pentru a juca toată lumea din grupa cu aceeași minge. E frustrant sa cumperi mingi bune cu care te antrenezi, iar când mergi la un concurs dai de cate o minge care sare cum dorește ea, nu cum te aștepți tu.

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Postat în original de marcellino Vezi post
                                      Propun ca la concursurile Amatur, indiferent cu ce minge se joaca la turneul respectiv, sa se poată juca cu o minge superioara din punct de vedere calitativ, și aici ma refer la Nittaku 3*, dacă cineva din grupă dorește acest lucru, lăsând mingea la masa pentru a juca toată lumea din grupa cu aceeași minge. E frustrant sa cumperi mingi bune cu care te antrenezi, iar când mergi la un concurs dai de cate o minge care sare cum dorește ea, nu cum te aștepți tu.
                                      Și o să joci în grupă cu o minge adusă de un jucător care sare într-un anume fel cu care este obișnuit el, dar nu neapărat și ceilalți cinci din grupă.
                                      Și apoi în superioare sau eliminatorii dai de mingea pusă la dispoziție de organizatori, care poate că într-adevăr va sări ușor diferit. Sau poate dai de alt jucător care vrea să joacă cu altă minge adusă de el de acasă, care și aceea va sări poate ușor diferit.
                                      Și apoi în eliminatorii dai de alt jucător care vine cu altă minge care sare altfel. Și apoi alt jucător, cu altă minge, cu altă săritură.
                                      Și așa mai departe.

                                      În schimb, eu propun ca fiecare jucător să își aducă mingea care îi convine cel mai mult și să-și facă servele cu mingea lui. Și apoi adversarul cele două serve ale lui cu mingea adusă de el. Și tot așa fiecare jucător să își facă servele cu mingea adusă de acasă și să împăcăm pe toată lumea.

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        1. Modificarea limitelor categoriilor: la ELITE MP=38; OPEN MP=24; AVANSATI MP=10. Modificarea va creste calitatea jocurilor la toate categoriile si in acelasi timp va echilibra numarul de jucatori la fiecare categorie.
                                        2. Cresterea punctajelor pentru locurile 1, 2 si 3 la fiecare categorie cu 10, 6, 4 p, astfel incat castigatorii de turnee sa promoveze mai repede. Va avea ca efect avansarea mai rapida a castigatorilor de turnee si reducerea promovarilor fortate, pe baza de turnee castigate sau de meciuri trucate.
                                        3. Premierea liderilor judeteni si nationali la fiecare categorie numai daca la inceputul anului competitional se regasesc in categoria premiata (fara new entry sau retrogradati pe parcursul anului), chiar daca jucatorul promoveaza pe parcursul anului la categoria superioara.
                                        Efect: disparitia totala a trucarilor de jocuri privind ramanerea in categorie cu scopul de a castiga titluri judetene. Va rezulta premierea jucatorilor cei mai buni, care avanseaza pe baza valorii.
                                        4. Drept de organizare de turnee B punctate, numai pentru categoriile HOBBY si COPII<11 ani sau <15 ani, indiferent de distantele la care se desfasoara turnee A. Formatul de turneu sa permita consolare dupa grupele inferioare.
                                        Efect: atragerea jucatorilor incepatori in turnee Amatur. Desi nr de participanti la Hobby pare mare, numarul celor care revin la al doilea sau al treilea turneu este foarte redus, in lipsa turneelor si a motivatiei.
                                        5. Programarea cu prioritate a turneelor in salile cu feed-back bun din anii anteriori. Penalizari pentru modificarea sau anularea turneelor din cauza indisponibilitatii salilor anuntate in calendar (vezi Cugir 2024, Buzau 2024)
                                        6. Definirea mai stricta a OL, astfel incat acestia sa garanteze conditiile de desfasurare ale turneelor (Obligativitatea ca OL sa fie din localitate, sa fie activ pe forum si activ in organizare).
                                        Organizarea turneelor cu OL sau OP din alte localitati sa aiba loc doar cu acceptul si sub coordonarea EA.
                                        7. Definirea stricta a dimensiunilor minime ale spatiului de joc (9,6x4,8 m) pt. turnee A si A+. Terenul omologat de handbal are 40x20 m. In acest spatiu intra 4x4=16 mese (10x5m). Unii organizatori, chiar si la A+ micsoreaza spatiul de joc pentru inca un rand de mese, desi spatiul suplimentar este minim (+1 sau 2m in exteriorul marginilor terenului). Acest lucru duce la supraaglomerare si intreruperi de joc f frecvente.
                                        8. Omologarea salilor care vor gazdui turnee A prin autoevaluare, prin bifarea unei liste cu 10 cerinte minimale (spatiu de joc, lumina exterioara, lumina interioara, mantinele, spatiu adiacent, etc.); Programarea prioritara a turneelor in salile care ofera cele mai bune conditii tehnice.
                                        9. Posibilitatea de organizare a unui turneu A concomitent cu A+, pentru jucatorii care joi (sau luni) se regasesc sub linia ultimului participant inscris la A+
                                        10 Stabilirea unui buget al Amatur, validat de Organizatorii Amatur, privind utilizarea fondurilor. Bugetul va lua in calcul:
                                        Directionarea unui procent din incasari ( ~15% pentru fiecare ) , in mod egal pe regiuni, prin decontari proportionale cu prezenta la turnee si scutirea de taxa 1 leu pentru urmatoarele categorii:
                                        NEW ENTRY Facilitati pentru atragerea jucatorilor new entry, in special la categoria Hobby
                                        ZONE DEFAVORIZATE Sprijinirea organizatorilor in zonele cu densitate redusa de amaturisti - (interne sau externe)
                                        MINI AMATUR Sprijinirea organizatorilor si cluburilor care atrag copii<11 ani.
                                        ​​

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          Eu, de ceva vreme, am impresia ca s-ar echilibra categoriile nu doar prin redefinirea limitelor de mp ci - mai ales - prin introducerea unei noi categorii... ceva de genul: incepatori 0-10, intermediari 10-20, avansati 20-30, super-avansati 30-40, elite 40-50

                                          sigur, va fi mai complicat de organizat cu 5 categorii..

                                          PS Denumirea categoriilor am pus-o la nimereala
                                          iulian.vrasti iulian.vrasti likes this.
                                          Eu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            Propun:

                                            micsorarea sau eliminarea distantei impuse prin numarul de km dintre localitati in care se desfasoara turnee A, B în aceeasi
                                            zi;

                                            repunctarea turneelor B+;

                                            inceperea punctarii concursurilor pentru copiii pana la 18 ani;

                                            organizarea de concursuri tip A, B ( oriunde pe raza judetului in care isi are organizatorul local resedinta ) nu neaparat in localitatea unde isi are domiciliul organizatorul local;

                                            concursurile sa fie organizate doar de catre persoane responsabile din toate punctele de vedere in ceea ce priveste organizarea concursurilor.

                                            Beneficii:

                                            alegerea clara a jucatorilor de a participa la un concurs anume, asumandu-si clar responsabilitatea de a participa fara cartire la concursul respectiv;

                                            planificarea clara a deplasarii la concursul ales, eliminarea absentelor, motivatia si buna dispozitie vor inlocui frustrarile si comentariile de rau augur;


                                            calitatea organizarii de concursuri va creste semnificativ iar participarea jucatorilor va fi mai numeroasa.

                                            Nu asta se doreste astazi?

                                            Cand se vor da raspunsurile ( sper sa le dati punctual ) va rog sa raspundeti clar la fiecare punct.

                                            Ne vedem la masa de joc


                                            Comentariu


                                            • #23
                                              Organizarea turneelor A sa se poată organiza la o distanță între ele de minim 200 km.multumesc

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                Iar o dați în cenzură....da mai puține podiumuri sau vreți să vă dau exemple de circari care nu vor să urce în categorie și dacă particip la o categorie superioară și nu reușesc să iau meci să mi se puncteze normal,a și penalizarile p...li cu două zile înainte de turneu care te scutesc doar medical....pe bune iar o dăm în dictatură și în impertinenta...propun alegeri anuale din nou a dictatorilor din Amatur.....

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  Propun ca dreptul de a se înscrie la categoria de care aparțin să fie prioritar celor din categorie atunci când sunt liste de așteptare.De exemplu jucătorii de la elite rămân în afara listei principalele deoarece există jucători de la Open care ocupă locurile deși ei au posibilitatea să joace și la categoria lor.

                                                  Comentariu

                                                  Procesare...
                                                  X