Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand VISCARIA , GERGELY si Korbel SK 7
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Vand VISCARIA , GERGELY si Korbel SK 7
TENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
TENERGY // VISCARIA // TENERGYTaguri: Nimic
Salutare. Cate grame are Korbelul?Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
Imi cer scuze pentru interventie, n-as vrea sa par carcotas insa, la o atenta citire a inscrisului de pe lemnul VISCARIA, se poate constata
ca substantivul PERFORMANCE este scris eronat, fara litera R(intre O si M)! A gresi e, nu-i asa?, omeneste dar, cand e vorba de o ditamai
firma, considerata prima, de profil, din lume, imi vine greu sa admit ca nu s-a gasit nimeni care sa observe neconformitatea din matrita si
sa o elimine(stiut fiind ca japonezii sunt printre primii in ceea ce priveste asigurarea calitatii).
Va rog sa priviti aceste randuri ca purtatoare ale unei simple si nevinovate observatii, fara alte conotatii.
Cu stima.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de ViscoSe pare ca, desi singura greseala de editare este la cuvantul "Perfomance", in loc de "Performance", (cunoscut fiind faptul ca si originalele contin aceasta greseala), acel lemn este o clona. Nu este afirmatia mea, ci a unora care sunt mai bine documentati. Cel mai sigur se vede dupa ultimul strat al praselelor, de langa lama, care trebuie sa fie "gri-petrol" si iesit in afara celui alb de deasupra, dar mai sunt si multe alte diferente. Studiati comentariile si "reference pic" a unui original, din linkul de mai jos.
http://mytabletennis.net/forum/forum...a-real-or-fake
Si noul meu lemn Viscaria, despre care stiu sigur ca e original, are scris Perfomance in loc de Performance.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Toate lemnele originale Viscaria au scris PERFOMANCE si nu Performance. Este o greseala din fabrica perpetuata in timp ca o "specificitate" a acestor lemne deosebite.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de mah.horea Vezi postOare chiar nu am scris citet sau unii nu prea inteleg limba romana ?...
Am specificat , FARA SCHIMBURI !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:27.Procesare...X
Comentariu