Ambele sunt ca noi,au fost probate pt a vedea daca exista vreo diferenta intre seria M si seria J...pt mine nu e niciunaNu au defecte,starea este impecabila,exact ca in pozele afisate(mici urme de lipici de la banda de cant pe care am folosit o pt proba dar se pot sterge).Le vand simple sau cu fete,depinde 'cum vrea clientul'-o fata roundell soft rosu de 2 si una roundell soft negru de 1,7.Doar un singur lemn are fete.
Pretul este de 500 ron/bucata lemn sau 700 ron/bucata cu cele 2 fete.Am o singura cutie(ambalajul original),a doua-cea cu fete lipite- e in geanta butterfly casio simpla,negru cu rosu.
Nu ma intereseaza decat schimb cu fete patrate,negre,2/1,8 Joola Xplode Sensitive sau TSP Ventus Soft.4 fete din cele enumerate pt un lemn.
Predare personala in București,nu trimit in tara.
- - - Actualizat - - -
Pt cei care intreaba de ce nu apare si al doilea lemn..nu stiam ca mai nou am voie sa uploadez doar 5 poze,nu am putut edita,asa ca pun aici o poza cu ambele si geanta,sper ca nu incalc regulamentul
Pretul este de 500 ron/bucata lemn sau 700 ron/bucata cu cele 2 fete.Am o singura cutie(ambalajul original),a doua-cea cu fete lipite- e in geanta butterfly casio simpla,negru cu rosu.
Nu ma intereseaza decat schimb cu fete patrate,negre,2/1,8 Joola Xplode Sensitive sau TSP Ventus Soft.4 fete din cele enumerate pt un lemn.
Predare personala in București,nu trimit in tara.
- - - Actualizat - - -
Pt cei care intreaba de ce nu apare si al doilea lemn..nu stiam ca mai nou am voie sa uploadez doar 5 poze,nu am putut edita,asa ca pun aici o poza cu ambele si geanta,sper ca nu incalc regulamentul
Comentariu