Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

”Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania - Arad - 12 octombrie 2024

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (2 members and 4 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Felicitări organizatorilor și participanților.
    Pe langa toate lucrurile frumoase din acest turneu, trebuie totuși trași de urechi, cei care se fac responsabili de neacordarea (in si la timp) a tricourilor de lideri județeni la categoria hobby.
    Categorie de multe ori mai trecuta cu vederea, de parcă cei mai experimentați, s-au format direct la open sau elite.
    Categorie ai căror participanți s-ar fi bucurat mult mai intens de aceasta distincție presupunând că n-au mai trecut prin asa ceva.
    Lemn: Andro Ligna CI Off
    FH: Donic BlueGrip C2 (max)
    BH: Donic BlueGrip C2 (max)

    Comentariu


    • Borsecul apreciază la maxim tot ce tine de organizare! La Mediaș am fost condamnat de mulți ca am zis sa cânte muzica...nu sa vorbească un om pentru un grup restrâns care îl auzea. Aradul a demonstrat ca am avut dreptate..... O frumusețe de banchet felicitări lui Radu și echipei. Avem mult de invatat de la acești oameni de calitate dacă vrem ca Amaturul sa fie o plăcere de a merge în continuare la turnee cu dragoste! Majoritatea nu o sa mai facem performanta suntem amatori ...hai sa fie o plăcere totul și asa ne vom întâlni mai des! Multa Stima Arad!!!!

      Comentariu


      • Echipa de organizare din Arad a demonstrat din nou ca sunt NR 1 in organizarea turneelor din circuitul Amatur din toate punctele de vedere!!!!Felicitari tuturor!!!O mare multumire din Salaj-Zalau!!!!🙏👌
        Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7

        Comentariu


        • Mulțumesc tuturor pentru felicitări și pentru susținere🤗🤗

          Comentariu


          • Felicitari Gelu Damian!
            Geloo Geloo likes this.

            Comentariu


            • PREMIERE OPEN !!

              Comentariu


              • Felicitări maxime tuturor organizatorilor pentru excelenta organizare a turneului !!!
                Încă odată Aradul a demonstrat ca este nr. 1 in Amatur in tot ce înseamnă organizare și bunul mers al unui turneu reușit !!! Totul a fost la superlativ .
                Multumim sponsorilor cat și tuturor oamenilor implicați în bună organizare a acestui turneu . O să venim cu mare drag la Arad de câte ori vom avea ocazia !!!

                Comentariu


                • Felicitări Aradenilor, care au reușit să-și unească eforturile și să colaboreze pentru un unic scop :,, să ia mauuuu întregii mișcări amaturiste. Mulțumiri și lui Daniela și Cristi Dodean, care s-au implicat în reușita turneului.
                  Toată stima !
                  Bravo Duși ! Ți-ai arătat adevărata valoare.

                  Comentariu


                  • A fost fain!
                    Felicitari tuturor!

                    O recomandare pe viitor dacă se poate...arbitrajul să fie făcut de către jucători din alte grupe (masa alăturată eventual) pentru a se evita posibile discuții neobiective.

                    Spor la jocuri! 🏓👍😊

                    Comentariu


                    • Bravo Marcel

                      Comentariu


                      • Felicitări arădenilor! Organizare de excepție! Nu cred că se mai pot spune foarte multe. Totul la superlativ!👍

                        Cu toate acestea aș dori să sesizez conducerea Amatur cu privire la un aspect! general și ca să fiu sincer și o nemulțumire personală.
                        Trebuie să fim cu toții de acord că tricourile celor de la Avansați au fost Top , vârf de gamă , începând de la material până la inscripționare. Asta in comparație cu tricourile de la Open care par niște rebut de ștrampi pe lângă cele de la Avansați. Dar nu contează chiar atât, supărarea mea vine de la faptul că deși am transmis din timp că port mărimea 4XL (asta pentru a fi sigur, pentru că la floarte multe articole mi se potrivește 3xl). Eu am primit un tricou, cred că 2xl iar pe toate etichetele lui șters și scris cu pixul 4XL. Am înțeles, asta este, sunt o excepție și nu exista mărimea asta in lotul acesta dar cred că era corect și de bun simț să fiu contactat și să găsim de comun acord o rezolvare poate un alt model. Și chiar in ziua concursului mi-am cumpărat un tricou perfect 4XL de la persoana care vindea astfel de articole in holul sălii de la Sânpaul. Apropo avea și 5xl dar îmi era mare.
                        Îmi place să spun despre mine(in glumă )că sunt cel mai greu jucător din Amatur dar nu este așa și cei care mă cunoașteți știți asta pentru că eu personal am văzut in circuitul ăsta colegi mai mari și mai grei decât mine. Să fim sănătoși pentru asta!
                        Trecând peste asta am vrut să rezolv problema fără tămbălău și l-am contactat pe cel care a furnizat tricourile Xiom , respectiv
                        pe dl Gelu căruia i-am expus situația și l-am rugat dacă se poate face ceva să mă bucur și eu de tricoul de lider județean.
                        După cum am fost avertizat de către cineva care îl cunoaște, el nu a avut cuvânt și in discuție a intervenit d-na Irina, care s-a răstit plină de draci , că pe ea nu o interesează că oricum tricourile sunt sponsorizare și să zic merci că l-am primit și pe ăla.
                        Am fost foarte calm și am încercat să îi spun că probabil există o relație de colaborare între societatea lor și Amatur de s-a ajuns la această decizie de a oferii ei tricourile și atunci are o oarecare obligație.
                        Dar plină de nervi mi-a replicat că pe ea nu o interesează. (Precizez că dețin o aplicație care îmi înregistrează convorbirea.)
                        Așadar dacă considerați că undeva s-a greșit și mai poate fi îndreptată această situație, bine, dacă nu , poate ar trebui ca pe viitor aceste sponsorizări să le facă cei care au dovedit că merită.
                        Cu respect,
                        Cel mai greu jucător Amatur 😘

                        Comentariu


                        • Jurje Alex te rog frumos să mă contactezi pentru a mi returna foarfeca 0763655549

                          Comentariu


                          • Felicitări pentru organizarea perfectă la Arad, și felicitări Dusan Marcel pentru locul 1 la Open .

                            Comentariu



                            • Turneul Campionilor Arad 2024 - Premiere Elite


                              Comentariu


                              • ECHIPA ARADULUI mulțumește tuturor care ne-au făcut onoarea de-a participa la Turneul Campionilor Arad 2024 si sperăm că veți reveni cu plăcere la Arad.

                                Comentariu


                                • Felicitări Aradului pentru o organizare de excepție. La Sala Polivalenta au fost condiții excelente, iar organizatorii s- au dovedit gazde de excepție!!! Mulțumim Danielei Dodean pentru prezența, a adus un plus de valoare acestui super turneu.Imi pare rau ca nu am ajuns la banchet, sper ca la anul sa fiu prezent.
                                  Ultima editare de Kantor Imre-Zoltan; 13.oct.2024, 17:57.

                                  Comentariu


                                  • Felicitări organizatorilor din Arad pt organizarea T. C, am avut onoarea și plăcerea să particip la acest turneu ca lider județean la Eli al jud. SATU - Mare. Am rămas cu un gust amar datorită faptului căci eu în grupa 5 inferioară Elit am cîștigat meciul cu Pantelimon Andi cu 3-2, iar în foaia de arbitraj a fost trecut de către Pantelimon Andi 3-0 pt Pantelimon Andi., la acest meci nu a arbitrat nimeni, dar fiind de față Moraru Ramona (Turnu Severin și Toma Iulian din Brăila), Rog corectarea acestui rezultat pe cr l-am sesizat ieri la poz. #808., și pe care l-am sesizat prin tel. organizatorului local din Arad Fekete István , cînd am aflat rezultatul pe forum de 0-3 trecut de Pantelimon Andi... Vă rog să Analizați și să corectați acest rezultat. Deci Palencsar - Pantelimon A. 3-2 nu 0-3 cum a trecut Pantelimon A. în foaia de arbitraj.

                                    Comentariu


                                    • Echipa Martiană - Sanpaul



                                      Onorați oaspeți!
                                      Vă mulțumim din suflet că ați venit din toate colțurile țării la cel mai important eveniment al sezonului 2023-2024, din cadrul circuitului Amatur, Turneul Campionilor, găzduit, anul acesta, pentru categoria Open de locația noastră, Baza Sportivă și Sala HD - Sanpaul.
                                      Vă suntem recunoscători pentru compania, implicarea si sprijinul dvs, de care ați dat dovadă, pentru a duce cu bine, la bun sfârșit, acest concurs. De asemenea, vă mulțumim pentru apreciere. Cuvintele dvs. amabile sunt valoroase pentru noi !
                                      Felicitări tuturor premianților de la Turneul Campionilor 2024 Memorialul Marcel Giosan” Amatur Romania !!!

                                      Cu drag,
                                      Marțienii/Vinerenii Tenismenii Arad

                                      Comentariu


                                      • Postat în original de Miklos Ayax Vezi post
                                        Felicitări organizatorilor din Arad pt organizarea T. C, am avut onoarea și plăcerea să particip la acest turneu ca lider județean la Eli al jud. SATU - Mare. Am rămas cu un gust amar datorită faptului căci eu în grupa 5 inferioară Elit am cîștigat meciul cu Pantelimon Andi cu 3-2, iar în foaia de arbitraj a fost trecut de către Pantelimon Andi 3-0 pt Pantelimon Andi., la acest meci nu a arbitrat nimeni, dar fiind de față Moraru Ramona (Turnu Severin și Toma Iulian din Brăila), Rog corectarea acestui rezultat pe cr l-am sesizat ieri la poz. #808., și pe care l-am sesizat prin tel. organizatorului local din Arad Fekete István , cînd am aflat rezultatul pe forum de 0-3 trecut de Pantelimon Andi... Vă rog să Analizați și să corectați acest rezultat. Deci Palencsar - Pantelimon A. 3-2 nu 0-3 cum a trecut Pantelimon A. în foaia de arbitraj.

                                        Clasament Elite

                                        1. Cristanus Cristian - Timisoara
                                        2. Neculai Alexandru - Videle
                                        3 -- 4
                                        Mocean Dan - Cluj Napoca
                                        Galos Alexandru - Bucuresti
                                        5 -- 8
                                        Alexandru Constantin - Bucuresti
                                        Nascu Serban - Cluj Napoca
                                        Badea Mihai - Targoviste
                                        Sumanaru Catalin - Iasi
                                        9 -- 16
                                        Kis Robert - Cluj Napoca
                                        Aparaschive Paul - Botosani
                                        Baican Alexandru - Bucuresti
                                        Mutrescu Eugen - Timisoara
                                        Galban Calin - Viseu
                                        Pavel Calin - Hunedoara
                                        Moldovan Horvath Csaba - Targu Mures
                                        Maxim Valentin - Cluj Napoca
                                        17 -- 32
                                        Moldovan Alexandru - Tarnaveni
                                        Toma Adrian - Sfantu Gheorghe
                                        Farkas Gabor - Targu Mures
                                        Bercea Alex - Drobeta Tr Severin
                                        Leric David - Lipova
                                        Verdet Adrian - Timisoara
                                        Petrus Florin - Zalau
                                        Iana Remus - Timisoara
                                        Savu Cristian - Oradea
                                        Pantelimon Andi - Bucuresti
                                        Parjol Rares - Cluj Napoca
                                        Baciu Gabriel - Tarnaveni
                                        Gogu Gabriel - Cluj Napoca
                                        Jurje Alex Doru - Almasu Mare
                                        Firu Marian - Vatra Dornei
                                        Dinca Dorinel - Calarasi
                                        33 -- 34 2v gr.sup.
                                        Simion Boby - Cluj Napoca
                                        Kaposta Victor - Arad
                                        35 -- 49 1v gr.sup.
                                        Roman Bogdan - Arad
                                        Vilceanu Andrei - Timisoara
                                        Teleki Zsolt - Cluj Napoca
                                        Toma Florin - Pitesti
                                        Govoreanu Florin - Cisnadie
                                        Apian Florin - Bistrita
                                        Zamfir Ionel - Bucuresti
                                        Daneliuc Gabi - Selimbar
                                        Borcila Alexandru - Targu Neamt
                                        Stoica Mihai - Hateg
                                        Toma Iulian - Braila
                                        Costache Rosioru Cristian - Timisoara
                                        Mitrea Silviu - Navodari
                                        Cozma Catalin - Falticeni
                                        Vaida Sorin - Oradea
                                        50 -- 64 0v gr.sup.
                                        Orban Madalina - Siret
                                        Dumitru Gheorghe - Bucuresti
                                        Mican Nicolae - Dej
                                        Codau Vlad - Oradea
                                        Damian Alin - Campia Turzii
                                        Muresan Robert - Surduc
                                        Triff Raul - Deva
                                        Catana Claudiu - Bucuresti
                                        Avram Nicolae - Nedelea
                                        Tic Ioan - Oradea
                                        Fratea Aurel - Constanta
                                        Badaluta Marian - Vatra Dornei
                                        Stancescu Sebastian - Ploiesti
                                        Negrea Olimpiu - Otelu Rosu
                                        Morosanu Vasile - Suceava
                                        65 -- 70 2v gr.inf.
                                        Miclos Andrei - Dej
                                        Popescu Apreotesei Mihai - Straoane
                                        Gherasim Iulian - Tulcea
                                        Lazaroiu Adrian - Lucieni
                                        Bejan Alexandru - Tecuci
                                        Tofeni Ovidiu - Cluj Napoca
                                        71 -- 86 1v gr.inf.
                                        Frunza Alexandru - Timisoara
                                        Georgescu Constantin - Orastie
                                        Ciortescu Cristi - Popeni
                                        Ghizdavescu Adrian - Navodari
                                        Moraru Ramona Cosmina - Drobeta Tr Severin
                                        Jurescu Sorin - Timisoara
                                        Polotca Stefan - Sangeorgiu de Padure
                                        Hancig Mircea - Timisoara
                                        Grubacichi Marius - Timisoara
                                        Istrate Cristian - Bucuresti
                                        Naghi Vlad - Hunedoara
                                        Orban Alexandru - Lugoj
                                        Palencsar Nicolae - Satu Mare
                                        Peta Octavian - Cluj Napoca
                                        Albescu Constantin Ionut - Bucuresti
                                        Sursilov Constantin - Bucuresti
                                        87 -- 96 0v gr.inf.
                                        Curut Gabriel - Timisoara
                                        Tanc Florin - Oradea
                                        Gheorghe Nicolae - Bucuresti
                                        Ilie Octavian Marius - Brasov
                                        Pancrat Cristian - Tulcea
                                        Bilt Catalin - Suceava
                                        Popescu Eugen - Bucuresti
                                        Alexandru Marius - Bucuresti
                                        Ursulescu Ioan - Bacau
                                        Corneanu Sorin - Botosani

                                        Gr.inferioara nr. 1 - Elite ...... Masa nr. 1
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 CRISTANUS CRISTIAN - Timisoara
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 ORBAN MADALINA - Siret
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1-3
                                        3-1
                                        2
                                        4
                                        -3
                                        0
                                        1
                                        3 SAVU CRISTIAN - Oradea
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        4 MITREA SILVIU - Navodari
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        2
                                        3
                                        -3
                                        1
                                        1
                                        5 LAZAROIU ADRIAN - Lucieni
                                        0-3
                                        3-1
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        2
                                        -4
                                        -1
                                        1
                                        6 CORNEANU SORIN - Botosani
                                        0-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 2 - Elite ...... Masa nr. 2
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 NECULAI ALEXANDRU - Videle
                                        1-3
                                        3-2
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        2 GOVOREANU FLORIN - Cisnadie
                                        3-1
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        4
                                        1
                                        3 MAXIM VALENTIN - Cluj Napoca
                                        2-3
                                        3-2
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        4
                                        4 COSTACHE ROSIORU CRISTIAN - Timisoara
                                        2-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        5 TANC FLORIN - Oradea
                                        1-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        0
                                        6 SURSILOV CONSTANTIN - Bucuresti
                                        1-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 3 - Elite ...... Masa nr. 3
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 IANA REMUS - Timisoara
                                        3-2
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        4
                                        2
                                        2 TOMA FLORIN - Pitesti
                                        2-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        1-3
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        3 DINCA DORINEL - Calarasi
                                        3-2
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        4
                                        1
                                        4 CIORTESCU CRISTI - Popeni
                                        0-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        1
                                        5 FRATEA AUREL - Constanta
                                        0-3
                                        3-1
                                        0-3
                                        3-2
                                        2-3
                                        2
                                        4
                                        6 ALBESCU CONSTANTIN IONUT - Bucuresti
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 4 - Elite ...... Masa nr. 4
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 MOLDOVAN HORVATH CSABA - Targu Mures
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 TELEKI ZSOLT - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-2
                                        4
                                        2
                                        3 FIRU MARIAN - Vatra Dornei
                                        2-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        4 TIC IOAN - Oradea
                                        0-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        5 GHIZDAVESCU ADRIAN - Navodari
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        1
                                        6 URSULESCU IOAN - Bacau
                                        0-3
                                        2-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 5 - Elite ...... Masa nr. 5
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 MOCEAN DAN - Cluj Napoca
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 MOLDOVAN ALEXANDRU - Tarnaveni
                                        2-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        3 PANTELIMON ANDI - Bucuresti
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-2
                                        2-3
                                        3
                                        2
                                        4 TOMA IULIAN - Braila
                                        1-3
                                        2-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        5 MORARU RAMONA COSMINA - Drobeta Tr Severin
                                        1-3
                                        1-3
                                        2-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        1
                                        6 PALENCSAR NICOLAE - Satu Mare
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        0-3
                                        0-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 6 - Elite ...... Masa nr. 6
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 GALOS ALEXANDRU - Bucuresti
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 CURUT GABRIEL - Timisoara
                                        0-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        0
                                        3 APARASCHIVE PAUL - Botosani
                                        2-3
                                        3-0
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3
                                        3
                                        4 STOICA MIHAI - Hateg
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        4
                                        2
                                        5 BADALUTA MARIAN - Vatra Dornei
                                        1-3
                                        3-2
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        2
                                        4
                                        6 PETA OCTAVIAN - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-1
                                        1-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 7 - Elite ...... Masa nr. 7
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 VERDET ADRIAN - Timisoara
                                        2-3
                                        2-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        2 FARKAS GABOR - Targu Mures
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        3 DUMITRU GHEORGHE - Bucuresti
                                        3-2
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        2
                                        4 GEORGESCU CONSTANTIN - Orastie
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        1-3
                                        2-3
                                        1
                                        5 COZMA CATALIN - Falticeni
                                        1-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-2
                                        2
                                        4
                                        6 ORBAN ALEXANDRU - Lugoj
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        2-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 8 - Elite ...... Masa nr. 8
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 ALEXANDRU CONSTANTIN - Bucuresti
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-2
                                        5
                                        1
                                        2 VILCEANU ANDREI - Timisoara
                                        1-3
                                        3-2
                                        2-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        2
                                        3 MICAN NICOLAE - Dej
                                        0-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2
                                        3
                                        -1
                                        0
                                        1
                                        4 GHERASIM IULIAN - Tulcea
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-1
                                        1-3
                                        2-3
                                        2
                                        -3
                                        0
                                        1
                                        5 STANCESCU SEBASTIAN - Ploiesti
                                        1-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        -1
                                        0
                                        1
                                        6 NAGHI VLAD - Hunedoara
                                        2-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        0-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 9 - Elite ...... Masa nr. 9
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 GALBAN CALIN - Viseu
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 LERIC DAVID - Lipova
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        3 CODAU VLAD - Oradea
                                        1-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        2
                                        4
                                        4 BORCILA ALEXANDRU - Targu Neamt
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        1-0
                                        3-1
                                        3
                                        3
                                        5 JURESCU SORIN - Timisoara
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-1
                                        3-2
                                        1
                                        6 ALEXANDRU MARIUS - Bucuresti
                                        0-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        2-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 10 - Elite ...... Masa nr. 10
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 JURJE ALEX DORU - Almasu Mare
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 NASCU SERBAN - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        0-3
                                        3-2
                                        3
                                        2
                                        3 APIAN FLORIN - Bistrita
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-1
                                        3
                                        3
                                        4 AVRAM NICOLAE - Nedelea
                                        2-3
                                        2-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-1
                                        2
                                        4
                                        5 BEJAN ALEXANDRU - Tecuci
                                        0-3
                                        3-0
                                        2-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        2
                                        6 POPESCU EUGEN - Bucuresti
                                        0-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 11 - Elite ...... Masa nr. 11
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 BACIU GABRIEL - Tarnaveni
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        2 BERCEA ALEX - Drobeta Tr Severin
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-0
                                        4
                                        2
                                        3 PARJOL RARES - Cluj Napoca
                                        1-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        2
                                        4
                                        4 KAPOSTA VICTOR - Arad
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        2-3
                                        3-0
                                        2
                                        3
                                        5 POLOTCA STEFAN - Sangeorgiu de Padure
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        1-3
                                        1
                                        6 ISTRATE CRISTIAN - Bucuresti
                                        0-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 12 - Elite ...... Masa nr. 12
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 MUTRESCU EUGEN - Timisoara
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        4
                                        2
                                        2 ROMAN BOGDAN - Arad
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        3 ZAMFIR IONEL - Bucuresti
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        1-3
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        -1
                                        0
                                        1
                                        4 POPESCU APREOTESEI MIHAI - Straoane
                                        1-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        3-1
                                        2
                                        -4
                                        -1
                                        1
                                        5 NEGREA OLIMPIU - Otelu Rosu
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        2-3
                                        3-0
                                        2
                                        3
                                        -1
                                        1
                                        1
                                        6 BILT CATALIN - Suceava
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 13 - Elite ...... Masa nr. 13
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 SIMION BOBY - Cluj Napoca
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-1
                                        2-3
                                        3
                                        2
                                        2 BADEA MIHAI - Targoviste
                                        3-2
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-1
                                        5
                                        1
                                        3 DAMIAN ALIN - Campia Turzii
                                        0-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        3
                                        0
                                        1
                                        1
                                        4 MICLOS ANDREI - Dej
                                        2-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        0-3
                                        3-0
                                        2
                                        -2
                                        -1
                                        1
                                        5 MOROSANU VASILE - Suceava
                                        1-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        2
                                        4
                                        -4
                                        0
                                        1
                                        6 GRUBACICHI MARIUS - Timisoara
                                        3-2
                                        1-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 14 - Elite ...... Masa nr. 14
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 GOGU GABRIEL - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        2 SUMANARU CATALIN - Iasi
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-1
                                        5
                                        1
                                        3 DANELIUC GABI - Selimbar
                                        2-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        4 BAICAN ALEXANDRU - Bucuresti
                                        2-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-1
                                        3
                                        3
                                        5 HANCIG MIRCEA - Timisoara
                                        1-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        1
                                        6 PANCRAT CRISTIAN - Tulcea
                                        1-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 15 - Elite ...... Masa nr. 15
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 PAVEL CALIN - Hunedoara
                                        1-3
                                        3-2
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        2 PETRUS FLORIN - Zalau
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-0
                                        5
                                        1
                                        3 MURESAN ROBERT - Surduc
                                        2-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2
                                        4
                                        -1
                                        1
                                        1
                                        4 CATANA CLAUDIU - Bucuresti
                                        2-3
                                        2-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2-3
                                        2
                                        3
                                        2
                                        1
                                        1
                                        5 ILIE OCTAVIAN MARIUS - Brasov
                                        1-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        6 TOFENI OVIDIU - Cluj Napoca
                                        1-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-0
                                        2
                                        -4
                                        -2
                                        1
                                        -
                                        Gr.inferioara nr. 16 - Elite ...... Masa nr. 16
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        5
                                        6
                                        V
                                        LOC
                                        1 TOMA ADRIAN - Sfantu Gheorghe
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-1
                                        4
                                        2
                                        2 KIS ROBERT - Cluj Napoca
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-1
                                        5
                                        1
                                        3 TRIFF RAUL - Deva
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2-3
                                        2
                                        4
                                        4 FRUNZA ALEXANDRU - Timisoara
                                        1-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        3-1
                                        2-3
                                        1
                                        5 GHEORGHE NICOLAE - Bucuresti
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        6 VAIDA SORIN - Oradea
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        3
                                        -

                                        Gr.superioara nr. 1 - Elite ...... Masa nr. 1 - schema: 1 4 3 2
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 CRISTANUS CRISTIAN - Timisoara
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 TELEKI ZSOLT - Cluj Napoca
                                        1-3
                                        3-0
                                        0-3
                                        1
                                        -2
                                        0
                                        1
                                        3 TOMA FLORIN - Pitesti
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1
                                        -4
                                        -1
                                        1
                                        4 MAXIM VALENTIN - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-0
                                        1-3
                                        1
                                        2
                                        -2
                                        1
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 2 - Elite ...... Masa nr. 2
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 GOVOREANU FLORIN - Cisnadie
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        1
                                        2 PANTELIMON ANDI - Bucuresti
                                        3-1
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        3 FIRU MARIAN - Vatra Dornei
                                        3-0
                                        1-3
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        4 FRATEA AUREL - Constanta
                                        2-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 3 - Elite ...... Masa nr. 3
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 DINCA DORINEL - Calarasi
                                        3-1
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 STOICA MIHAI - Hateg
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1
                                        3 MOLDOVAN ALEXANDRU - Tarnaveni
                                        2-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        4 TIC IOAN - Oradea
                                        0-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 4 - Elite ...... Masa nr. 4
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 MOLDOVAN HORVATH CSABA - Targu Mures
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 DUMITRU GHEORGHE - Bucuresti
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        3 APARASCHIVE PAUL - Botosani
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        4 TOMA IULIAN - Braila
                                        0-3
                                        3-0
                                        0-3
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 5 - Elite ...... Masa nr. 5
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 MOCEAN DAN - Cluj Napoca
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 VILCEANU ANDREI - Timisoara
                                        1-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        1
                                        3 VERDET ADRIAN - Timisoara
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        4 BADALUTA MARIAN - Vatra Dornei
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 6 - Elite ...... Masa nr. 6
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 GALOS ALEXANDRU - Bucuresti
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 LERIC DAVID - Lipova
                                        1-3
                                        3-1
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        3 MICAN NICOLAE - Dej
                                        0-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        0
                                        4 COZMA CATALIN - Falticeni
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-1
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 7 - Elite ...... Masa nr. 7
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 FARKAS GABOR - Targu Mures
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        2 NASCU SERBAN - Cluj Napoca
                                        3-0
                                        3-1
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        3 BORCILA ALEXANDRU - Targu Neamt
                                        1-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        1
                                        4 STANCESCU SEBASTIAN - Ploiesti
                                        1-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 8 - Elite ...... Masa nr. 8
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 ALEXANDRU CONSTANTIN - Bucuresti
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 BERCEA ALEX - Drobeta Tr Severin
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        3 APIAN FLORIN - Bistrita
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        1
                                        4 CODAU VLAD - Oradea
                                        0-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 9 - Elite ...... Masa nr. 9
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 GALBAN CALIN - Viseu
                                        3-0
                                        2-3
                                        3-1
                                        2
                                        1
                                        4
                                        2
                                        1
                                        2 MUTRESCU EUGEN - Timisoara
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-2
                                        2
                                        2
                                        1
                                        0
                                        1
                                        3 KAPOSTA VICTOR - Arad
                                        3-2
                                        0-3
                                        3-1
                                        2
                                        0
                                        -2
                                        1
                                        4 AVRAM NICOLAE - Nedelea
                                        1-3
                                        2-3
                                        1-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 10 - Elite ...... Masa nr. 10
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        AVg
                                        AVp
                                        NVp
                                        1 JURJE ALEX DORU - Almasu Mare
                                        3-0
                                        3-0
                                        1-3
                                        2
                                        1
                                        4
                                        1
                                        1
                                        2 SIMION BOBY - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        -1
                                        1
                                        3 NEGREA OLIMPIU - Otelu Rosu
                                        0-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        4 PARJOL RARES - Cluj Napoca
                                        3-1
                                        1-3
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        3
                                        0
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 11 - Elite ...... Masa nr. 11
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 BACIU GABRIEL - Tarnaveni
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 GOGU GABRIEL - Cluj Napoca
                                        0-3
                                        3-2
                                        3-2
                                        2
                                        2
                                        3 DAMIAN ALIN - Campia Turzii
                                        2-3
                                        2-3
                                        0-3
                                        0
                                        4 ZAMFIR IONEL - Bucuresti
                                        0-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 12 - Elite ...... Masa nr. 12
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 ROMAN BOGDAN - Arad
                                        2-3
                                        2-3
                                        3-0
                                        1
                                        2 PAVEL CALIN - Hunedoara
                                        3-2
                                        1-3
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        3 BAICAN ALEXANDRU - Bucuresti
                                        3-2
                                        3-1
                                        3-1
                                        3
                                        1
                                        4 MOROSANU VASILE - Suceava
                                        0-3
                                        1-3
                                        1-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 13 - Elite ...... Masa nr. 13
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 BADEA MIHAI - Targoviste
                                        3-0
                                        3-2
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 TOMA ADRIAN - Sfantu Gheorghe
                                        0-3
                                        3-0
                                        3-0
                                        2
                                        2
                                        3 CATANA CLAUDIU - Bucuresti
                                        2-3
                                        0-3
                                        0-3
                                        0
                                        4 DANELIUC GABI - Selimbar
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-0
                                        1
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 14 - Elite ...... Masa nr. 14
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 SUMANARU CATALIN - Iasi
                                        3-0
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        2 SAVU CRISTIAN - Oradea
                                        0-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        3 VAIDA SORIN - Oradea
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-2
                                        1
                                        4 MURESAN ROBERT - Surduc
                                        0-3
                                        1-3
                                        2-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 15 - Elite ...... Masa nr. 15
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 PETRUS FLORIN - Zalau
                                        1-3
                                        3-0
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        2 NECULAI ALEXANDRU - Videle
                                        3-1
                                        3-0
                                        3-0
                                        3
                                        1
                                        3 MITREA SILVIU - Navodari
                                        0-3
                                        0-3
                                        3-2
                                        1
                                        4 TRIFF RAUL - Deva
                                        1-3
                                        0-3
                                        2-3
                                        0
                                        -
                                        Gr.superioara nr. 16 - Elite ...... Masa nr. 16
                                        Nr Nume si prenume - Localitate
                                        1
                                        2
                                        3
                                        4
                                        V
                                        LOC
                                        1 KIS ROBERT - Cluj Napoca
                                        3-2
                                        3-0
                                        3-2
                                        3
                                        1
                                        2 IANA REMUS - Timisoara
                                        2-3
                                        3-1
                                        3-1
                                        2
                                        2
                                        3 COSTACHE ROSIORU CRISTIAN - Timisoara
                                        0-3
                                        1-3
                                        3-0
                                        1
                                        4 ORBAN MADALINA - Siret
                                        2-3
                                        1-3
                                        0-3
                                        0
                                        -

                                        Eliminatorii Elite

                                        1. Cristanus Cristian
                                        -------------------- Cristanus Cristian 3-2
                                        32. Moldovan Alexandru
                                        ---------------------------------------- Cristanus Cristian 3-2
                                        17. Savu Cristian
                                        -------------------- Kis Robert 1-3
                                        16. Kis Robert
                                        ------------------------------------------------------------ Cristanus Cristian 3-0
                                        9. Galban Calin
                                        -------------------- Galban Calin 3-1
                                        24. Gogu Gabriel
                                        ---------------------------------------- Alexandru Constantin 0-3
                                        25. Leric David
                                        -------------------- Alexandru Constantin 0-3
                                        8. Alexandru Constantin
                                        -------------------------------------------------------------------------------- Cristanus Cristian 3-1
                                        5. Mocean Dan
                                        -------------------- Mocean Dan 3-1
                                        28. Farkas Gabor
                                        ---------------------------------------- Mocean Dan 3-1
                                        21. Parjol Rares
                                        -------------------- Baican Alexandru 1-3
                                        12. Baican Alexandru
                                        ------------------------------------------------------------ Mocean Dan 3-2
                                        13. Badea Mihai
                                        -------------------- Badea Mihai 3-0
                                        20. Petrus Florin
                                        ---------------------------------------- Badea Mihai 3-1
                                        29. Firu Marian
                                        -------------------- Moldovan Horvath Csaba 2-3
                                        4. Moldovan Horvath Csaba

                                        ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Cristanus Cristian 3-2

                                        3. Dinca Dorinel
                                        -------------------- Maxim Valentin 0-3
                                        30. Maxim Valentin
                                        ---------------------------------------- Sumanaru Catalin 0-3
                                        19. Iana Remus
                                        -------------------- Sumanaru Catalin 0-3
                                        14. Sumanaru Catalin
                                        ------------------------------------------------------------ Galos Alexandru 2-3
                                        11. Baciu Gabriel
                                        -------------------- Mutrescu Eugen 2-3
                                        22. Mutrescu Eugen
                                        ---------------------------------------- Galos Alexandru 1-3
                                        27. Bercea Alex
                                        -------------------- Galos Alexandru 0-3
                                        6. Galos Alexandru
                                        -------------------------------------------------------------------------------- Neculai Alexandru 1-3
                                        7. Nascu Serban
                                        -------------------- Nascu Serban 3-2
                                        26. Verdet Adrian
                                        ---------------------------------------- Nascu Serban 3-0
                                        23. Pavel Calin
                                        -------------------- Pavel Calin 3-1
                                        10. Jurje Alex Doru
                                        ------------------------------------------------------------ Neculai Alexandru 1-3
                                        15. Neculai Alexandru
                                        -------------------- Neculai Alexandru 3-0
                                        18. Toma Adrian
                                        ---------------------------------------- Neculai Alexandru 3-1
                                        31. Aparaschive Paul
                                        -------------------- Aparaschive Paul 3-0
                                        2. Pantelimon Andi


                                        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                                        Comentariu


                                        • Mulțumesc pt, corectarea rezultatului, promit căci cu proximele ocazii voi fi mai vigilent la trecerea rezultatului pe foaia de arbitraj..,

                                          Comentariu


                                          • Postat în original de Eltibi Vezi post
                                            Jurje Alex te rog frumos să mă contactezi pentru a mi returna foarfeca 0763655549
                                            S a găsit la sală, îmi cer scuze ☺️

                                            Comentariu


                                            • Un mare bravo băieților din Hunedoara 🏓
                                              Butterfly Viscaria fl
                                              Butterfly tenergy05

                                              Comentariu


                                              • Viva iar a făcut schema ?😂😂😂😂😂😂
                                                GeluBv GeluBv likes this.

                                                Comentariu


                                                • Sincere felicitări echipei organizatorice din Arad. Ați organizat un TF de mare excepție. A fost emoționant momentul deschiderii festivității de premiere în acordurile Imnului național. Sigur a fost o premieră în AmaTur Romània ! Sunt sigur că toți cei care au participat in calitate de concurenți au apreciat efortul colosal al echipei organizatorice. Totul a fost ireproșabil. Felicitări si celor care au urcat pe podium. Munca le-a fost răsplătită în final. Mulțumiri si d-nei Daniela Dodean care ne-a onorat pe toți cu prezența domniei sale si cu răbdarea de a ne oferi personal o amintire frumoasă fiind de acord să facă o poză cu cei care i-au solicitat acest lucru. Am mai stat in Arad încă 24 de ore unde vizitat si superbul dvs. oraș, dovadă că, si acum cand scriu aceste rânduri încă mai sunt în drum spre casă ! Înc-odată, felicitări Arad pentru felul profesionist in care ați organizat acest regal tenisistic. Vom reveni cu plăcere la dvs. acasă !
                                                  Când vulturii tac, papagalii încep să trăncănească.

                                                  Comentariu


                                                  • Postat în original de Eltibi Vezi post

                                                    S a găsit la sală, îmi cer scuze ☺️
                                                    Ce dreak făceai fără foarfeca, nu aveai cum să modifici tricoul de campion 2025 pentru Nicușor )))))
                                                    Johnny Plaiasu Johnny Plaiasu likes this.

                                                    Comentariu

                                                    Procesare...
                                                    X