Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vând/schimb TB ZLC, TB ALC, set Yasaka Rakza XX, fețe BTY Dignics 09C

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Vând/schimb TB ZLC, TB ALC, set Yasaka Rakza XX, fețe BTY Dignics 09C

Vând/schimb câteva materiale:
    1. Vând lemn Butterfly Timo Boll ZLC, ST, 84 grame, în stare foarte bună, 850 lei; (pozele la final)
    2. Vând lemn Butterfly Timo Boll ALC, FL, 87 grame, aproape NOU,
    IMPECABIL, nelovit, 670 lei, sau schimb cu Timo Boll Spirit, sau Butterfly super ZLC max 87g, +/- diferență;

3. Vând 1 set de fețe Yasaka Rakza XX max NOI sigilate. 450 lei;

4. Vând/schimb paletă: lemn PG5X ALC FL (lemnul seamănă f mult cu Bty Viscaria), 86g, cu fețe DHS Skyline TG2 NEO și DHS Hurricane H2 NEO - max, NOUĂ, 420 lei. - VÂNDUTĂ.
    Sau schimb cu o față noua Dignics 05 + 50 lei.

5. Un set de fețe Butterfly Dignics 09C, roșie și neagră , 2.1mm, jucată 2 antrenamente, 150/157, sunt aproape noi - 300 lei bucata. - VÂNDUTE

6. un set de fețe Butterfly Dignics 09C, 2.1mm, uzate cca 40%, 150/157, bustate - 370 lei. (cea roșie are 2 rupturi de la dezlipire, dar nu afectează jocul, se vede în poze) (am bustat fețele la recomandarea unui coleg de 🏓)

Ultima editare de Aurel1747; 30.oct.2024, 17:44.

Comentariu

Fața aproape nouă, mai jos cele uzate

Comentariu

Comentariu

Actualizat prima postare: am mai adăugat o față Dignics 09C, aproape nouă - 300 lei.

Comentariu

Setup-ul DHS vândut, celelalte valabile.

Comentariu

Actualizat: paleta DHS și fețele Dignics 09C ca noi - VÂNDUTE + adaug la vanzare un lemn Butterfly Timo Boll ZLC, ST, stare foarte bună, 870 lei.
              upload images

Comentariu

Vă salut, cu respect! Am și eu o curiozitate care mă frământă si îmi permit să vă intreb, cu tot respectul și fară supărare. Vindeți ceva? Cumpăra lumea de la dumneavoastră? Alc ul acela ziceti ca este nou dar al meu de 5 ani arată mai bine (exclusiv parerea mea, poate am eu nevoie de ochelari), Zlc ul acela spuneti ca arată foarte bine si cereti 870 in conditiile în care abia se mai vede vopseaua gri de mâner si e si ciupit in stanga. Ca idee s-a vândut zlc nou impecabil acum in jur de o lună cu 650 lei si acela era țiplă si nici asa nu se înghesuia lumea pe el la pretul acela. Dacă ziceți că se dau așa bine în starea asta si la prețurile astea m-as apuca sa vând si eu din ale mele, de asta intreb.

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Comentariu

Servus Bogdan. Trecând peste tonul mesajului, da, am vândut din ele, daca citeai mesajul aflai, dar …, e de înțeles in “secolul vitezei” si al haterilor sa mai existe răbdare de … citit. Aș continua cu alte lămuriri dar … nu este cazul, cel puțin, pentru tine, tot fără supărare. Seară faină!
                  nduviscaria nduviscaria likes this.

Comentariu

Valabil. Redus preturile in primul post, valabil.

Comentariu

Valabil

Comentariu

Valabil

Comentariu

Procesare...
                        X