Din Arad, la open: Kaposta Victor.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A - KING PONG - ORADEA - 21 septembrie 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Crisanov Aurel - Timișoara, open.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
organizator principal- 05.feb.2013
- 4127
- Oradea
- 11
Likes given: 557Likes received: 514
Atentie! Cele 24 de locuri la categoria OPEN au fost ocupate!
Daca doriti, mai sunt locuri la categoria AMATORI sau puteti sa va inscrieti tot in OPEN si o sa facem o lista de asteptare (pentru cazul in care cineva in timp util isi anunta retragerea).
Va multumesc pentru toti care v-ati inscris si urmariti evenimentul!
Comentariu
Daca se retrage cineva, primul sub linie la OPEN, Budes Alin - Timișoara.BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Cristian Tascianu, Open, 580, Oradea
Va rog suplimentati locurile la Open, este si timp si schema de turneu pentru mai multi jucatori. Daca totusi decideti sa pastrati numarul destul de limitat de locuri ar fi normal sa tineti cont de pozitia in clasament si nu de ordinea inscrierilor, asa s-a procedat peste tot. Multumesc.TBS/T05
Comentariu
- 4127
- Oradea
- 11
Buna ziua,
Am sa discut azi cu responsabilul zonal Amatur, si rezolvam problema. Sper ca gasim solutie si in cateva ore revin cu un raspuns!
Postat în original de crs2 Vezi postCristian Tascianu, Open, 580, Oradea
Va rog suplimentati locurile la Open, este si timp si schema de turneu pentru mai multi jucatori. Daca totusi decideti sa pastrati numarul destul de limitat de locuri ar fi normal sa tineti cont de pozitia in clasament si nu de ordinea inscrierilor, asa s-a procedat peste tot. Multumesc.
Comentariu
- 4127
- Oradea
- 11
Buna ziua tuturor!
Ma bucur ca s-au inscris asa multi, si nu as vrea sa las pe cineva afara! Asa ca am discutat azi si ne-am hotarat sa ridicam numarul maxim de participanti la categoria OPEN la 28 (...eventual 32). Deci cei din lista de asteptare sunt inclusi!
Facem tot posibilul ca toata lumea (indiferent ce loc ia), sa se simta bine, sa fie multumit cu conditiile si cu organizarea, si sa-si doreasca sa se mai intoarca la noi!
Comentariu
senior- 25.oct.2012
- 192
- timisoara
- 49
Likes given: 14Likes received: 10
cu parere de rau se retrage de la amatori Tatu Eugen din Timișoara
bafta celor ramasi si un turneu reusit.
Comentariu
Sain Emil - Timișoara - 792 - OpenBlade:Butterfly Balsa Carbo X5
FH: Butterfly Tenergy 05 fx
BH: Butterfly Tenergy 05 fx
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Se retrag cu parere de rau,Rozenfeld Cristian si Cherhat Dumitru-CLUJ-amatoriLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
- 4127
- Oradea
- 11
Veres Cristian - Oradea - Amatori - 2550
Mirza Sorin - Arad - Amatori - 383
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
din motive intemeate cu parere de rau ma vad nevoit din nou sa ma retrag de -si tare a-si fi dorit sa fiu prezent la oradea !!
pop danut se retrage !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Bravo Cristi era si culmea sa joace locul900 si ceva maruntis la open si sa ocupe locurile celor care chiar sunt de open.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Cu scuzele de rigoare, dar trebuie sa-mi anunț retragerea - mi-a intervenit ceva de nereprogramat m?ine dupa-masa, prea departe de Oradea. La cât mai multe A-uri, King Pong, și sper sa fiu și eu prezent data viitoare!
Tokos PaliFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
De buna voie si nesilit de nimeni se retrage Pralea Constantin-Alba Iulia,fortat de imprejurari.Cedez voluntar premiul altui concurent.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:01.Procesare...X
Comentariu