Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce frumos ar fi fost,dar e departe pentru mine,Curtea De Argeș,as fi venit cu siguranta mai ales ca am facut si stagiul militar acolo,de unde am niste amintiri superbe,dar mai stii,poate vin sa revad locurile acelea deosebite,lacul Vidraru cu barajul impunator,transfagarasanul,cabana de sus,cadrele militare,manastirea celebra a mesterului Manole,succes tuturor si doamne ajuta
Ce frumos ar fi fost,dar e departe pentru mine,Curtea De Argeș,as fi venit cu siguranta mai ales ca am facut si stagiul militar acolo,de unde am niste amintiri superbe,dar mai stii,poate vin sa revad locurile acelea deosebite,lacul Vidraru cu barajul impunator,transfagarasanul,cabana de sus,cadrele militare,manastirea celebra a mesterului Manole,succes tuturor si doamne ajuta
Vali,acum ceva vreme,cand eu eram departe de casa iar tu erai in varful muntelui , ti-am promis ca anul asta voi fi prezent 100% la Curtea de Argeș
Rares Leorda,Reghin-open
Aoleu, m-am speriat ca vine Rares, asa ca nu mai vin
Din pacate, nu reusesc sa ajung de data asta, ramane sa ne intalnim cu alta ocazie... Succes tuturor !
Comentariu