Partenerul meu de joc are o paleta formata din lemn Butterfly L.Hielscher si fete Bryce FX ,si se plange ca nu are control de loc .Ce fata imi puteti recomanda macar pt. backhand.Poate il conving sa o schimbe pe a lui.Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfat
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
ok.multumesc mult ,am sa-i spun si lui, sa vadem,si asa e fan Butterfly.El mai joaca cu cineva in alta zi si se pare ca acel domn are un stil mai ciudat si nu poate juca pe atac cu el aproape deloc,de aceea s-a gandit la ceva fete cu control.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
Postat în original de valiSriver de 1.9Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
eu am jucat cu Sriver L si mi s-a parut foarte bun si de taiat si de topspin. Comparabil , daca nu kiar mai bun decat fetele kinezesti lipicioaseBlade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Eu am o fata chinezeasca,intradevar destul de lipicioasa la inceput,dar acum m-am obisnuit bine cu ea si pot spune ca e f.buna la block si control ,mai putina viteza dar dar daca o palesti bine ramai surprins de ea.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Comentariu
Is foarte bune fetele kinezesti . Daca le ingrijesti raman lipicioase dupa ani de zile. Pacat ca sunt grele.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:14.Procesare...X
Comentariu