Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fete

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Fete

Vand un set de fete xiom omega 7 asia(rosie) si omega 7 europe (neagra) -VANDUTE

VAND SET FETE. Dhs goldarc 9 - ( noi.insa decupate marime mare) transport inclus prin fancurier
    vand set tibhar k3 pro( .noi. decupate mare) ron.transport inclus

Ultima editare de Sovea; 17.sep.2024, 17:45.

fetele au fost doar probate
    Ultima editare de Sovea; 09.sep.2024, 10:48.

Comentariu

0742526272
      trimit video mai clar pe watsapp.
      ​​​
      Ultima editare de Sovea; 09.sep.2024, 10:47.

Comentariu

Sew

Comentariu

combo list duplicate remover

Comentariu

Fete lipite pe lemne. Valabil inpreuna cu lemne.
            anunt inchis

Comentariu

Dupa ban de o saptamana, si dupa atatea anunturi, nu stiti ca actualizarea anuntului se face la 48 de ore?!

Comentariu

Pai..nu l.am actualizat ...l.am inchis!!!

Comentariu

Inchiderea se face tot la 48 de ore?( ca asta n.am mai stiut.o)
                  chiar si banul de o saptamana.. Era vorba ca se poate da doar pe sectiunea vanzare cumparare.. Insa ati dat ..sa nu pot nici sa ma inscriu la concursuri..

Comentariu

Putem lasa prosteala deoparte si sa va conformati regulilor?! Nu cred ca-s greu de citit si respectat. Daca nu se poate, noi n-o sa insistam. Puteti vinde la fel de bine pe olx sau unde doriti dvs. dar nu aici.

Comentariu

Dl Sovea, am mai avut de N ori aceeasi conversatie. Regulile sunt clar trasate si stricte pe forum. Daca nu le puteti respecta, asa cum a spus si colegul Kralizec, veti face comert pe OLX dupa propriile reguli. Ultimul avertisment.
                      lemn: Waldner Dotec Carbon
                      fețe: Dignics 05/Dignics 05

Comentariu

Am avut doua seturi de fete pe care am vrut sa le vand ..insa ulterior m.am hotarat sa le vand cu tot cu lemne..asa ca le.am lipit pe lemnele de la anuntul celalalt..si am zis ca nu isi au rostul doua anunturi.. Asa ca pe acesta l.am inchis..
                        Chiar nu am stiut ca trebuie sa.astept doua zile ..sa pot sa inchid un anunt ..( nu e ca si cum eram disperat sa.inchid un anunt..sau ca se. Face vreo promovare cu un anunt inchis)
                        Mi.ati mai spus .ca fac bisnita.. Ca fac Comert insa.. Eu cred ca.. Se numescte comert..atunci cand cumperi ceva mai ieftin..si vinzi mai scump.. Eu insa.. Am facut tocmai invers..

Comentariu

Procesare...
                        X