Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Oras Urlati - Trofeul PRAHOVEAN "Paleta de la Bloc" - Etapa a II-a - 28 / 29 Septembrie 2024
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator principal
- 15.sep.2015
- 3254
- Ploiești
- 51
Likes given: 3016Likes received: 2587organizator tehnic- 02.mai.2019
- 479
- București
Likes given: 347Likes received: 312
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
Un concurs organizat excelent, profesionalismul si amabilitatea organizatorilor au fost la inaltime.Fan Zendong Super ALC - FL
FH: Dignics 09C
BH: Tibhar K3
- Aprecieri 3
Comentariu
Felicitari pentru profesionalismul și amabilitatea organizatorilor! Multumiri pentru efortul depus și pentru dedicația cu care ați asigurat desfășurarea impecabilă a acestui concurs.Negulescu Cristi iulian.vrasti like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3254
- Ploiești
- 51
Likes given: 3016Likes received: 2587
Multumim participantilor, felicitari premiantilor !
Sa-i multumim si lui Claudiu Baicu, ce a fost "folosit" si ca O.T. si ca O.L. si ca sponsor.
Dlui Stanciu Costin - Urlati pentru minunatele produse de la brutaria Oltina Urlati si dlui prof. sport Doru Ciprian administrator sala.
Nu pot sa nu il felicit si pe Ioan Vrasti pentru locul V-VIII, pentru prima data ajuns in eliminatorii si cu un meci castigat si pe sora lui Timeea Vrasti pentru participare deocamdata.
Felicitari tuturor inca o data si va asteptam cu drag la urmatorul concurs pe 14.Decembrie (https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cal_2024?month=Dec)
- Aprecieri 5
Comentariu
Postat în original de iulian.vrasti Vezi postMultumim participantilor, felicitari premiantilor !
Sa-i multumim si lui Claudiu Baicu, ce a fost "folosit" si ca O.T. si ca O.L. si ca sponsor.
Dlui Stanciu Costin - Urlati pentru minunatele produse de la brutaria Oltina Urlati si dlui prof. sport Doru Ciprian administrator sala.
Nu pot sa nu il felicit si pe Ioan Vrasti pentru locul V-VIII, pentru prima data ajuns in eliminatorii si cu un meci castigat si pe sora lui Timeea Vrasti pentru participare deocamdata.
Felicitari tuturor inca o data si va asteptam cu drag la urmatorul concurs pe 14.Decembrie (https://www.amatur.ro/tenisdemasa/cal_2024?month=Dec)
Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk
Comentariu
iulian.vrasti Legat de turneul de la Urlați
Intrebarea nr. 1: De ce jucătorii Ariciu George si Hanu Viorel.au primit 15 puncte iar eu am primit doar 10.2 puncte, având toti 3 zero victorii?
Intrebarea nr. 2: De ce eu , Florea Bogdan sunt ultimul în clasament, când dintre cei 3 jucători cu zero victorii, Ariciu George are un singur set câștigat Hanu Viorel are 4 iar eu am 2. Nu era normal Hanu Viorel sa fie pe 21, eu pe 22 si Ariciu pe 23?
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1486
- Paulesti
- 59
Likes given: 2241Likes received: 786
La prima întrebare, la cei care joacă la categoria lor, pt 0 victorii se dă limita inf categoriei adică 20-5 pt cei care joacă la o categorie superioara pt 0 victorii se de mp pe care-l are minus 5, la a 2 întrebare nu vad rostul la un răspuns.iulian.vrasti ADN like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Brulea Petre Vezi postLa prima întrebare, la cei care joacă la categoria lor, pt 0 victorii se dă limita inf categoriei adică 20-5 pt cei care joacă la o categorie superioara pt 0 victorii se de mp pe care-l are minus 5, la a 2 întrebare nu vad rostul la un răspuns.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:24.Procesare...X
Comentariu