Dupa spusele lui nenea GIGI nu am avea nimeni nicio sansa insa data asta am avut cele mai mari sanse sa ajungem campioni la IASI. La fete clasele I-IV locul I -BUTNARU MADALINA ;loculII-HINCEANU MARIA;locul III-DONISA COSMINA; locul IV -DRANCA ANA MARIA;locul V -BOICU ANDA TOATE DIN VATRA DORNEI ,locul III baieti clasele I-IV -RACOLTA NICOLAE ,locul IV- COCINSCHI EMANUEL si tot din VATRA DORNEI si ca sa inchei tot cu fericire si bucurie am doi copii care au fost admisi la centru olimpic BISTRITA
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
campioni la IASI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
campioni la IASI
Taguri: Nimic
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 263Likes received: 365
Felicitari pentru rezultatele copiilor,'nea Vasile!Se vede treaba ca la Vatra Dornei toamna se culeg..roadele!Munca asidua("militareasca" chiar),perseverenta,ambitia si entuziasmul copiilor incep sa "plateasca" toate eforturile!Mult succes in continuare in activitate,Marcu Vasile.CHAPEAU!I love table tennis !
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6823
- București
- 65
Likes given: 258Likes received: 685
Felicitari nea Vasile, semintele puse cu ani in urma au inceput sa dea roade! Cat mai multi copii sa ai in prejma, si sa auzim numai de bine!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 10:04.Procesare...X
Comentariu