Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand cateva materiale

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand cateva materiale

Fete Iarba
    Donic Aligator 15,2/16 cm negru cu burete 50 lei
    Donic Aligator15,7/16 cm rosu fara burete 50 lei
    Friendship RITC 802 15/15,6 cm rosu cu burete 35 lei
    Friendship RITC 755 15,6/15,4 cm negru fara burete 35 lei
    Adaug la vanzare urmatoarele fete patrate:
    Andro Roxon 500 Pro Rosu
    Andro Hexer Duro 2,1 Rosu
    Andro Hexer HD 2,1 Rosu
    La 100 ron bucata noi in pachet
    Xiom True Inovation Rosu 85 ron fara pachet.
    Fete SH
    Armstrong Hikari SR7 Rosu 153/157 impecabila 40 ron
    Armstrong Hikari SR7 Negru 153/162 buna 35 ron
    Andro Plasma Negru 154/156 buna 40 ron
    Donic Desto Rosu 152/153 buna 40 ron
    Donic Desto Negru 152/154 buna 40 ron
    Donic Acuda S3 Rosu 150/147 buna 50 ron
    Donic Acuda S1 Turbo Rosu 146/152 buna 50 ron
    Galaxy (Yinhe/Milkyway) Moon Rosu 154/156 buna 40 ron
    Andro Hexer Negru 152/152 buna 40 ron
    TSP 730 Rosu 153/157 impecabila 40 ron
    Interesat si de diverse schimburi,in special fete Tenergy 64 sau 80
    Ca sa nu mai fie discutii,m-am inspirat din alte posturi:
    transportul prin posta romana 5 ron daca se pun bani in cont 10 ron ramburs
    detalii si informati pe mp ,Tel 0724 311 437 sau 0752116317
    Ultima editare de giulesti202; 01.oct.2013, 00:15.

Prashida 1615 15,2/16 cm negru fara burete 35 lei o iau in probe !! aveti aici adresa mea .. pop danut str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 loc dej jud cluj ! tel 0748352369 ! multumesc !
    DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Postat în original de Dan Universal Vezi post
      Prashida 1615 15,2/16 cm negru fara burete 35 lei o iau in probe !! aveti aici adresa mea .. pop danut str aleea tomis nr 9 bl h2 ap 20 loc dej jud cluj ! tel 0748352369 ! multumesc !
      Ma scuzati ca intervin ...dar ce inseamna ca o luati in probe ? daca nu va place o inapoiati proprietarului ? nu de alta dar nu am mai auzit pana acum de "strategia " asta ....
      Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.

Comentariu

adica o cumpara , vede cum este , si daca nu ai place fata , o vinde din nou si el la randul lui ...

Comentariu

Dr Neubauer Super Block 15,7/16,5 cm negru fara burete 50 lei as dori sa o cumpar eu . Adrian Tintas Sighetu Marmatiei ,tel :0741169304
          Lemn:Matsushita Def:,Fh:Nitaku P1Bh: TSP Curl P-4 Chop
          http://www.tenismasa.ro/

Comentariu

Tsp curl P-1 m ar interesa sa o cumpar. tel 0740092925.

Comentariu

Urmatoarele fete au fost vandute:
              Dr Neubauer Super Block 15,7/16,5 cm negru fara burete 50 lei
              TSP Curl P-1 15,3/15,2 cm rosu cu burete 45 lei
              Prashida 1615 15,2/16 cm negru fara burete 35 lei
              Ultima editare de giulesti202; 12.sep.2013, 11:51.

Comentariu

Poate incerci la primul post, sa editeze in dreptul fiecarui material: VANDUT. Nu trebuie sa le elimini din anunt.
                Altii asa procedeaza, si raman clare cele care mai sunt de vanzare.
                TsE

Comentariu

Postat în original de Alex.C Vezi post
                  Ma scuzati ca intervin ...dar ce inseamna ca o luati in probe ? daca nu va place o inapoiati proprietarului ? nu de alta dar nu am mai auzit pana acum de "strategia " asta ....
                  adica o cumpar o probez o vreme dupa care daca nu merge pt mine o dau mai departe sau o pun la colectie ca mai am vreo 30 de ierburi !
                  DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Andro Plasma Negru 154/156 buna 40 ron daca nu ati pus inca coletul mai doresc si aceasta fata multumesc !

Comentariu

a-si dori si o poza cu fata andro multumesc !

Comentariu

Adaugat fete noi.

Comentariu

Ceva foto ?
                          TIBHAR MX-P/home made off+/TIBHAR EL-P

Comentariu

Va rog sa imi spuneti la ce doriti si va trimit pe privat imaginile.
                            Oricum fetele sunt impecabile si la un pret decent.

Comentariu

Super block ajuns la destinatie , calitate foarte buna , recomand cu incredere,vanzator serios. Ps. Multumesc!
                              Lemn:Matsushita Def:,Fh:Nitaku P1Bh: TSP Curl P-4 Chop
                              http://www.tenismasa.ro/

Comentariu

Multumesc a ajuns tsp curl p-1 la Campina,recomand cu incredere!

Comentariu

fata andro plasma negru observ ca nu ati trecuto vanduta de si eu am facut comanda de ceva vreme ! ati mai trimiso sau nu ? multumesc !

Comentariu

pai dvs a-ti spus,ca"
                                    Andro Plasma Negru 154/156 buna 40 ron daca nu ati pus inca coletul mai doresc si aceasta fata multumesc !
                                    or eu am trimis deja coletul,atunci cum eram sa incalc ce ati spos dvs,daca doriti trimit acum.
                                    Scuze,dar eu chiar fac ce mi se cre de catre cei care doresc sa cumpere.

Comentariu

Ok o mai vreau dar vedeti ca rambursul nu e 10 ron pt un plic cu o fata ci max 7-8 ron multumesc !

Comentariu

Am inteles,va voi restitui 2 ron,la acest colet.
                                        Dna din oficiiu,atat a calculat,avand mai multe colete,probabil cei,care au primit tot cu 10 ron,colete,care faceau 12-13,nu vor fi prea suparati.
                                        Ma scuzati,aceasta a fost prima mea experienta,in expeditii postale si am procedat asa la indicatiile celei ce era in oficiu.
                                        - - - Actualizat - - -
                                        Andro Hexer Negru 152/152 buna 40 ron vandut
                                        - - - Actualizat - - -
                                        valabil

Comentariu

Ok o mai vreau dar vedeti ca rambursul nu e 10 ron pt un plic cu o fata ci max 7-8 ron multumesc !
                                          Hai sa fim seriosi,2 lei diferenta,mai mare hazul,da o cafea cu prima ocazie,la primul turneu,Giulesti,asa o sa va impacati.Din cate vad are materiale interesante,aici.As vrea si eu foto cu Donic Aligator rosu fara burete,daca se poate pe MP.

Comentariu

Postat în original de cristiananghel Vezi post
                                            Hai sa fim seriosi,2 lei diferenta,mai mare hazul,da o cafea cu prima ocazie,la primul turneu,Giulesti,asa o sa va impacati.Din cate vad are materiale interesante,aici.As vrea si eu foto cu Donic Aligator rosu fara burete,daca se poate pe MP.
                                            nu e vorba de 2 lei aici ci de faptul ca pretul cerut de primul vanzator al acestor mat era cel putin cu 15 -20 ron pe bucata mai ieftine si eu care pun pachete tot timpul la posta nu am platit pt ramburs mai mult de 7-8 ron ideaa este ca specula e pe fata si ca toti o acceptam e un caz aparte iar daca vreti ierburi va dau eu mai ieftin decat dl giulesti!! chiar gratis ! depinde ....

Comentariu

Inca o data aceeasi discutie,va rog nu mai folositi cuvinte grele,unde vezi dumneata specula ai vrut,numai fete pe care sa le poti revinde,cunosti ce e bun din ele si dumneata repari lemne si le pui fete,pe care normal incasezi un plus,acolo erau si fete dau un exemplu Armstrong,vrei le dau la 25 ron,mai ieftin de cat le-am luat.Asta este specula?
                                              Eu am luat fete de 4000 ron,am dat circa 1200 ron pe motorina si altele pana la Tm si inapoi,am vandut fete de 1200 ron,maxim si din nou,vine x sau y si imi spune ca fac specula.Ai idee cate fete s-au vandut sau cate fete au ajuns(si vor ajunge la copii,care invata tenisul in loc sa stea in coltul strazii cu seringa ,pe post de prieten).
                                              Ai dat vreodata un ban din profitul tau cuiva,nu imi place sa ma laud,dar daca va amuza,va pot trimite cateva contracte de sponsorizare,sa le cititi cu diverse organizatii sau cluburi,sigur pe MP,nu imi place sa ma laud,nu sunt un mare magnat sau mai stiu eu ce,dar deja simt ca pleznesc,fiecare om are dreptul sa faca si sa zica ce vrea,dar am mai spus "sa dea cu piatra cel fara de pacat".

Comentariu

donic alligator is si def? sau doar alligator?
                                                xiom magellan
                                                tibhar vari spin
                                                palio ck

Comentariu

Postat în original de giulesti202 Vezi post
                                                  Inca o data aceeasi discutie,va rog nu mai folositi cuvinte grele,unde vezi dumneata specula ai vrut,numai fete pe care sa le poti revinde,cunosti ce e bun din ele si dumneata repari lemne si le pui fete,pe care normal incasezi un plus,acolo erau si fete dau un exemplu Armstrong,vrei le dau la 25 ron,mai ieftin de cat le-am luat.Asta este specula?
                                                  Eu am luat fete de 4000 ron,am dat circa 1200 ron pe motorina si altele pana la Tm si inapoi,am vandut fete de 1200 ron,maxim si din nou,vine x sau y si imi spune ca fac specula.Ai idee cate fete s-au vandut sau cate fete au ajuns(si vor ajunge la copii,care invata tenisul in loc sa stea in coltul strazii cu seringa ,pe post de prieten).
                                                  Ai dat vreodata un ban din profitul tau cuiva,nu imi place sa ma laud,dar daca va amuza,va pot trimite cateva contracte de sponsorizare,sa le cititi cu diverse organizatii sau cluburi,sigur pe MP,nu imi place sa ma laud,nu sunt un mare magnat sau mai stiu eu ce,dar deja simt ca pleznesc,fiecare om are dreptul sa faca si sa zica ce vrea,dar am mai spus "sa dea cu piatra cel fara de pacat".
                                                  in primul rand eu nu vand materiale le cumpar joc cu ele apoi le donez ! nici n-ai idee cate palete am dat si aici pe forum sunt useri care au primit palete sau fete donate de mine
                                                  nu am vandut materiale cumparate de ex cu 30 ron de pe forum si sa vand cu 40 mai departe
                                                  lemnele reparate de mine vin si pleaca fara fete !
                                                  daca cineva doreste fete pe un lemn daca am le ofer oricum mai ieftin de cat le am luat
                                                  +
                                                  fetele pe care le am luat de la dvs sunt pt probe ierburi colectionez deci nu vand !
                                                  andro plasmA E UNA DIN FETELE CU CARE AM INCEPUT SA JOC SI DOREAM SA TESTEZ DIN NOU
                                                  KINEZESTILE DE-- SI SUNT BUNE SI IEFTINE NU IMI PLAC DATORITA BURETELUI TARE SI A TOPSHETULUI F LIPICIOS
                                                  SPER CA TE-AM LAMURIT ! SA AUZIM DE BINE DLE MAGNAT !!
                                                  Ultima editare de DAN TT; 21.sep.2013, 23:24.

Comentariu

Procesare...
                                                  X