Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand cateva materiale

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ei bine stimate domn,atunci pentru ca dvs sunteti un om de suflet,imi cer scuze personal.
    De aceea va propun un parteneriat foarte simplu si zic eu benefic pentru toata lumea,ca sa nu mai fie nici un fel de dubiu,eu trimit 10 fete catre dvs,la alegerea dvs din lista mea,pe care eu o pun la dispozitie pe Mp si 2 lemne(plus 5 tricouri personalizate) ,un donic si unul al dlui Levi (am dat 90 de ron pe el,tot pe forum),dvs mai puneti 3 lemne langa,ce vreti dvs si ajutam cu ele 5 incepatori(5 copii).Singura conditie este sa fie pentru copii si sa va retrageti cuvintele jignitoare.
    Acelasi tip de intelegere il pun si la dispozitia dlui LEO33 si tuturor userilor(in masura stocului disponibil),care pot ajuta in acest mod,eu dau diferite fete de paleta dvs,puneti ce puteti,cu o singura conditie,transparenta totala si moderatie in folosirea cuvintelor.

Comentariu

sunt nevoit sa fiu de acord cu aceasta intelegere ! pt a face cativa copii fericiti am sa pun 3 lemne pt a face 3palete si chiar mai mult..pt copii sau incepatori ,de fapt chiar am idee pe cine sa ajutam ! la tg mures am vazut 2,3 jucatori tineri care jucau cu palete din market de-si doreau sa dea paleta nu ai ajuta ! am sa ma interesez personal de unul de la mne din grupa Puscas stiu ca se numeste dar o sa stiu mai multe in zilele urmatoare ! pt acest gest din parea mea aveti nota 12 si scuzele mele !
      mai cunosc cateva cazuri si la tarnaveni sunt niste copii f talentati antrenati de dl csiki alexandru dart care nu au posibilitati financiare ! haideti sa facem cativa oameni fericiti !!!
      DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Maine dimineata punem la punct detaliile pe privat,eu,va trimit lista cu fetele din care dvs alegeti si apoi Doamne Ajuta sa fie de folos si sa ii intalnim cand vor fi mari si ne vor bate mar la tenis de masă.
        - - - Actualizat - - -
        Postat în original de cucubrazil Vezi post
        donic alligator is si def? sau doar alligator?
        Da intradevar cel negru este Aligator def.

Comentariu

Andro Hexer HD 2,1 Rosu, ori
          Xiom True Inovation Rosu 85 ron fara pachet

Buna.
          Sunt interesat de un schimb. Am un Tenergy 05, rosu, 142/147 (vezi foto).
          Daca e ok, negociem pe mp.
          Blade: BTY Timo Boll ALC
          Fh : Tibhar Evolution MX-P
          Bh : Tibhar Genius

Comentariu

Postat în original de giulesti202 Vezi post
            Ei bine stimate domn,atunci pentru ca dvs sunteti un om de suflet,imi cer scuze personal.
            De aceea va propun un parteneriat foarte simplu si zic eu benefic pentru toata lumea,ca sa nu mai fie nici un fel de dubiu,eu trimit 10 fete catre dvs,la alegerea dvs din lista mea,pe care eu o pun la dispozitie pe Mp si 2 lemne(plus 5 tricouri personalizate) ,un donic si unul al dlui Levi (am dat 90 de ron pe el,tot pe forum),dvs mai puneti 3 lemne langa,ce vreti dvs si ajutam cu ele 5 incepatori(5 copii).Singura conditie este sa fie pentru copii si sa va retrageti cuvintele jignitoare.
            Acelasi tip de intelegere il pun si la dispozitia dlui LEO33 si tuturor userilor(in masura stocului disponibil),care pot ajuta in acest mod,eu dau diferite fete de paleta dvs,puneti ce puteti,cu o singura conditie,transparenta totala si moderatie in folosirea cuvintelor.
            Este valabil si pentru userul Levaru sau pentru prieteni,Marius un om deosebit si foarte inimos,care munceste cu copii din Voluntari,in niste conditii grele si totusi nu se plange.
            Poate impreuna cu alti useri de pe forum putem da o mana de ajutor,sa indreptam,macar partial,ce se intampla acolo,detalii pentru cei interesati pe MP.Curaj stimati colegi,daca imi permiteti sa va spun asa,nici un leu,nu strica,poate o fata de paleta pe care tu nu o mai folosesti,pentru un copil extraordinar,ca si exemplu,Cristi Anca,reprezinta o sansa.
            Incercati sa va imaginati,cata bucurie poti aduce cu un gest minor.
            Bafta domnule Levaru si respect pentru munca ta.

Comentariu

Multumesc din suflet pentru aprecierile facute la adresa mea .RESPECT DOMNULE VIOREL .
              AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL

Comentariu

Vand cateva materiale

Multumesc domnule,desi asa multi useri citesc,nici macar unul nu doneaza macar o minge veche,pentru copii.
                Unde sunt domnii Leo sau domnul Scuba,mai macar o fata veche si obosita,o minge,de la mai multi se aduna.
                Hai nu mai scrieti in topic,pentru un leu sau doi,nu imi trimiteti mie,ci direct la X,antrenor sau grupa de copii,eu doar daca vorbim impreuna,pentru gestul respectiv,mai adaug ceva,
                astfel incat sa putem macar sa ne uitam in ochii acestor copii,
                Domnilor,sa dai cu piatra e usor,sa rupi din putinul tau,e greu.
                Bafta si spor la joc.

Comentariu

Domnu' "giulesti", de bun-simț ar fi sa nu va dați cu parerea daca nu știți! De unde știți Dvs ce donez eu sau Dl Leo ? Nu voi intra in detalii cu materialele, va precizez doar la mingi (noi) ca e vorba de sute.
                  Asta apropos de datul cu piatra .
                  Tibhar Evo FX-P | BTY Liu Shiwen | Tibhar Evo FX-P
                  Tibhar Genius max | Primorac Blk Tag | Victas Limber

Comentariu

Acelasi stil de raspuns jignitor,fara dorinta de a respecta partenerii de discutie.
                    Multumesc domnule.

Comentariu

Ce e jignitor, domnule? Daca ați fi avut cu adevarat intenția de a ma implica într-un proiect umanitar, sunt de parere ca trebuia sa procedați un pic altfel. Dar ce știu eu?

Comentariu

Ok,pai atunci poate tocmai aici este ceva de discutat,poate dvs imi puteti spune pe MP ca sa nu incarcam topicul aici,cum trebuie sa procedez.Poate ca asa reusim sa mai facem chiar si impreuna,ceva pentru cei care au nevoie.Eu zic ca decat sa ne certam sau sa ne jignim,putem discuta ca doi oameni normali,la o cafea sau poate jucam un set impreuna si schimbam cateva impresii.
                        Eu sunt de parere ca am invatat de la foarte multa lume si mai am de invatat,probabil mult mai mult.
                        De aceea uitati aveti aici unul din numerele mele de telefon,astept un semn din partea dvs,cand doriti,fiti linistit nu va port ranchiuna.
                        0724 311 437
                        o zi buna va doresc.

Comentariu

Ok, am vorbit! Ram?ne sa ne vedem la o cafea, eventual poate schimbam și câteva mingi !

Comentariu

Ok,va astept cu mare placere,in seara asta de la 18'30 este concurs la Sport Kombat,poate daca va permite timpul,ne vedem acolo.

Comentariu

?n seara asta nu am cum sa vin, abia am ajuns acasa (din fericire nu de la munca, ci de la Ateneu - era pacat sa-l ratez pe Evgheny Kissin).
                              M?ine seara ?nsa cred ca pot veni.

Comentariu

Facem un schimb cu donic aligator cu burete si fara?suna ma pe 0732224175 dar sa pui coletul maine ca sa il primesc pana marti

Comentariu

Postat în original de Catalin Paduret Vezi post
                                  Facem un schimb cu donic aligator cu burete si fara?suna ma pe 0732224175 dar sa pui coletul maine ca sa il primesc pana marti
                                  Xiom omega 4 pro rosu 50 ron
                                  Yasaka rakza 9 negru 50 ron
                                  asta ar fi interesant,daca imi dai ceva dimensiuni si care este starea lor.
                                  - - - Actualizat - - -
                                  Postat în original de Scuba Vezi post
                                  ?n seara asta nu am cum sa vin, abia am ajuns acasa (din fericire nu de la munca, ci de la Ateneu - era pacat sa-l ratez pe Evgheny Kissin).
                                  M?ine seara ?nsa cred ca pot veni.
                                  Atunci daca este ok si pentru dvs,va astept maine la ora 18
                                  Ultima editare de giulesti202; 26.sep.2013, 21:39.

Comentariu

subiect inchis

Comentariu

Procesare...
                                    X