Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand Rakza 7 roșie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Vand Rakza 7 roșie
Ultima editare de edi_tennis; 09.dec.2015, 19:06.FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 TurboTaguri: Nimic
organizator local- 05.feb.2007
- 1235
- Eforie Nord
- 56
Likes given: 203Likes received: 250
Edi, cei interesati sigur si-ar fi dorit sa vada si starea (pozele) la buretele fetelor tale...Xiom -Mitzutani - Xiom
VAND 50 buc fete sh
Postat în original de lica george Vezi postEdi, cei interesati sigur si-ar fi dorit sa vada si starea (pozele) la buretele fetelor tale...
- - - Actualizat - - -
subiect inchis
- - - Actualizat - - -
Actualizat in primul postFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Salut ma intereseaza Tackiness D 1,9 (159,153) 40 lei si Tibhar genius sound negru 50 lei (150-155), pune pe e-mail: sallim_ro(at)yahoo.com-poze mai clare te rog si cu buretele. Ms
Comentariu
Postat în original de Vosganian Vezi postSalut ma intereseaza Tackiness D 1,9 (159,153) 40 lei si Tibhar genius sound negru 50 lei (150-155), pune pe e-mail: sallim_ro(at)yahoo.com-poze mai clare te rog si cu buretele. MsFH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
vad ca ai de lucru edi
la asa preturi cred si euBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
Edi adu te rog Andro Revolution rosu si Andro Impulse neagra sambata la concursul din Oradea pentru mine.
Multumesc!
Comentariu
Postat în original de D.D. Vezi postEdi adu te rog Andro Revolution rosu si Andro Impulse neagra sambata la concursul din Oradea pentru mine.
Multumesc!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de marcu vasile Vezi postStr. Malinilor ,nr.2,bl.d4,sc.b,ap.4,mun.vatra dornei,jud.suceava,cod 725700FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
Copilu' merci mult, am primit fetele. De nota 10BLADE: Stiga Allround Classic
FH: Stiga Almana Sound
BH: Stiga Neos Sound Synergy Tech
Comentariu
Salut !
Ma intereseaza Tibhar Sinus si rosu si negru , dar nu stiu ce grosime este buretele ? Edi poti sa-mi spui ?
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 360
Postat în original de hai stiinta Vezi postSalut !
Ma intereseaza Tibhar Sinus si rosu si negru , dar nu stiu ce grosime este buretele ? Edi poti sa-mi spui ?Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
.
Postat în original de hai stiinta Vezi postSalut !
Ma intereseaza Tibhar Sinus si rosu si negru , dar nu stiu ce grosime este buretele ? Edi poti sa-mi spui ?FH : Joola X-plode | BLADE:BTY Primorac Carbon OFF+ | BH : Donic Acuda S1 Turbo
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:39.Procesare...X
Comentariu