Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn - Spin Master OFF-
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Chiar nu. Este cu adevarat un lemn deosebit si merita fiecare leu.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Stiu ca este un lemn deosebit, dar daca scoateti macar jumatate din suma pe el, il recuperez si eu pe al meu ca sa il vand.....😉
Comentariu
Nu toate lemnele sunt la fel, chiar si cand sunt produse de aceeasi firma. Eu stiu ce vand si de aceea cer acest pret. Chiar nu tin neaparat sa il dau daca nu iau un pret bun pe el.
Puteti oricand sa cumparati de pe siteul indicat.
P.S. Am uitat sa spun ca are 88-89 de grame.Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Acesta este lemnul: http://www.tischtennis-manufaktur.de/20.htmlNittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Postat în original de CYPRYANUS Vezi post
Din cate vad nu mai sunt la vanzare lemnele astea oricum...Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Da, dezavantajul tau, nu au review-ri, nu cred ca iti da cineva 300 de euro pe un lemn, doar crezandu-te pe cuvant!
Comentariu
Daca se va vinde sau nu e doar problema mea si a celui care il va cumpara. Nu va priveste pe dumneavoastra!Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Gresit, domnul meu! Aici ,pe forum, ne priveste pe toti! Suntem ca o mare familie si vrem sa fie respect, transparenta si integritate in actiunile nostre! Va doresc tot binele din lume!
Comentariu
Postat în original de CYPRYANUS Vezi postGresit, domnul meu! Aici ,pe forum, ne priveste pe toti! Suntem ca o mare familie si vrem sa fie respect, transparenta si integritate in actiunile nostre! Va doresc tot binele din lume!
Oricum nu are rost sa mai vorbim ca nu va mai fac eu acum educatie... Dar, fiind o mare familie, ar trebui!Nittaku Acoustic, Andro Rasanter R47, Andro Rasanter R47
Comentariu
Domnul meu, eu zic sa ingropam ,, securea razboiului", ca devenim penibili. Cum puteti sa vorbiti de lipsa de educatie? Ma cunoasteti cat de cat, macar? V-am vorbit respectuos, lasati fanteziile, se pare ca traiti intr-o lume paralela, cel putin pe forumul acesta! Sanatate si ganduri bune, Forta sa fie cu dumneavoastra si cu noi toti!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:05.Procesare...X
Comentariu