Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn - Spin Master OFF-
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Nu toate lemnele sunt la fel, chiar si cand sunt produse de aceeasi firma. Eu stiu ce vand si de aceea cer acest pret. Chiar nu tin neaparat sa il dau daca nu iau un pret bun pe el.
Puteti oricand sa cumparati de pe siteul indicat.
P.S. Am uitat sa spun ca are 88-89 de grame.Nittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
-
Acesta este lemnul: http://www.tischtennis-manufaktur.de/20.htmlNittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
-
Postat în original de CYPRYANUS Vezi post
Din cate vad nu mai sunt la vanzare lemnele astea oricum...Nittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
-
Postat în original de CYPRYANUS Vezi postGresit, domnul meu! Aici ,pe forum, ne priveste pe toti! Suntem ca o mare familie si vrem sa fie respect, transparenta si integritate in actiunile nostre! Va doresc tot binele din lume!
Oricum nu are rost sa mai vorbim ca nu va mai fac eu acum educatie... Dar, fiind o mare familie, ar trebui!Nittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
-
Domnul meu, eu zic sa ingropam ,, securea razboiului", ca devenim penibili. Cum puteti sa vorbiti de lipsa de educatie? Ma cunoasteti cat de cat, macar? V-am vorbit respectuos, lasati fanteziile, se pare ca traiti intr-o lume paralela, cel putin pe forumul acesta! Sanatate si ganduri bune, Forta sa fie cu dumneavoastra si cu noi toti!
Comentariu
Comentariu