Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Memorialul "Nicusor Bulubasa"ed v -Comanesti, sambata 05.10.2024

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Buna ziua! Am observat ca am fost penalizat pentru neparticiparea la turneu, m-am retras la 20:47 se poate face ceva in privinta asta?
    lemn Timo Boll ALC
    FH: Dignis 09C
    BH: Dignis 09C

Comentariu

• cata_60
      cata_60 comentat
      Editarea unui comentariu
      Cred ca aceasta situatie trebuie expusa in topicul “Evidenta absentelor……”din subforumul “Organizare Amatur”. Veti primi un raspuns , cu siguranta

• Postat în original de Corodeanu Mirel Mihai Vezi post
    Buna ziua! Am observat ca am fost penalizat pentru neparticiparea la turneu, m-am retras la 20:47 se poate face ceva in privinta asta?
    A fost ora 21:47
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Am pus un anunt si in topicul pentru retrageri. Din nefericire, fie in functie de setarile pentru DST, fie dupa trecerea la ora de iarna sau de vara, apar decalaje fata de momentul real al postarii unui mesaj.

Atunci cand am acordat penalizarea pentru retragerea mentionata, fiind logat la cont, iar contul era setat pentru ora de vara - am testat pe forum acest aspect! -, ora retragerii a fost 21:47, dupa cum se poate urmari in cea de-a doua imagine. Drept urmare, penalizarea se mentine!
      ADN ADN likes this.
      "Tenisul de masa este cel mai important lucru dintre cele mai putin importante ale vietii"
      https://www.youtube.com/watch?v=ZdoaO-6Z2pg&t=1s- un mesaj despre cel mai important lucru in viata

Comentariu

• Da a trecut ceva timp, am fost toata ziua cu treaba si eram la volan cand am prins momentul mi-am anuntat retragerea. Vazusem pe forum si nu stiu ce inseamna cand anunta unul din organizatori ceea ce se vede in poza...
        forum ora,
        lemn Timo Boll ALC
        FH: Dignis 09C
        BH: Dignis 09C

Comentariu

• GabrielD
          GabrielD comentat
          Editarea unui comentariu
          De acord, apare si ora 20:47, dar, in raspunsul de mai sus, am aratat ca mesajul a fost trimis la ora 21:47. In sprijinul acestei afirmatii aduc 2 argumente:

1) dl. Cozma afiseaza, la fiecare turneu, in jurul orei 21:00 listele!

2) pana acum 3 zile, contul meu era setat pentru ora de vara si, cel putin in opinia mea, nu aveam cum sa acord penalizarea in mod eronat! Ne-am asigurat ca vom tine cont de ora reala pentru penalizarea retragerilor.

• Acum ora afisata e cu o ora in urma fata de ora care a fost real, pentru ca intre timp s-a trecut la ora de iarna. La momentul respectiv (pe data de 3 noiembrie), listele de dupa intrarea in vigoare a R-urilor s-au afisat la ora 21:18 (acum scrie 20:1. Domnul Cozma a afisat listele si a mentionat ca au intrat in vigoare penalizarile R si N la acel moment. Postarea cu retragerea a survenit la 21:47 (acum arata 20:47).

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

GabrielD GabrielD likes this.

Comentariu

Procesare...
        X