Nea Matei asa rau ai fost de te-au pus aia la colt
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
TURNEU A - Sibiu - 28 Septembrie 2013 OPEN+AMATORI
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Postat în original de csabazedler Vezi postCe s-a intamplat cu Geoiarba(Nicula Dumitru)?
Hai baietii!!
Hai Agnita!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Postat în original de mateidumitru Vezi post
Comentariu
super turneu !frumoase meciuri am vazut.felicitari tuturor participantilor.felicitari sibienilor!
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2332
- Agnita
- 65
Likes given: 266Likes received: 365
Felicitari Cosmine!!!!Inca un podium meritat!O revansa cu Andrei(de la Ocna),si o prezenta constanta "acolo sus" in top.
Felicitari agnitenilor pentru rezultatele bune obtinute!Felicitari invingatorilor,invinsilor,tuturor prietenilor amaturisti prezenti la Sibiu!!!!I love table tennis !
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Felicitari Dragos si Florin!!! ! A fost un turneu frumos si bine organizat! Kri-clujLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3929
- Deva
- 74
Likes given: 2074Likes received: 1405
Postat în original de Zosim1 Vezi postAm avut inspiratie cind ti-am facut poza asta ,a ajuns poza turneului.Suntem buni Nea Titi.V-a salut Emi
- - - Actualizat - - -
Postat în original de GeluBv Vezi postDragul de el!...cum se protejeaza de virusi.
Comentariu
Vreau sa felicit si eu organizatorii turneului, castigatorii, invinsii si toti participantii. A fost un turneu excelent! Nota 10!!!
Nu am fost pregatit sa filmez dar am reusit sa filmez un set din finala de la amatori si anume setul 3 care a fost cel mai spectaculos si care a schimbat castigatorul turneului la amatori: Muntean Alin il conducea pe Catinean Vasile cu 2-0 la seturi si a avut minge de meci si turneu la avantaje, dar apierdut setul si apoi finala. Dar mai bine va las sa vedeti acest set!
Comentariu
Un turneu reusit.Felicitari organizatorilor. Super poze D-l Zedler (trebuie sa se sacrifice cineva).Multumiri.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Fortza Sibiu! Mi-a lasat o impresie foarte buna turneul din acest week-end, felicitari celor implicati în organizare! ?i pentru ca undeva într-un alt topic se vorbea recent de dadutul cu calificative dupa turnee, de la mine aveti un 9,90 cu un plus pentru economisirea timpului (nota 10* din perioada recenta fiind înca rezervat domnului Gelu pentru regalul de la Brașov).
Sa ne vedem cu bine!
Pali
PS: Domnu' Bodeanu, merci pt. atentionarea cu Oktober/Cibin-festul De mult doream un turneu unde sa nu fiu prea odihnit la începutul inferioarelor, care acum mi s-a parut ca s-au tinut în zorii zilei, sau în prelungirile acestoraFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator local- 19.feb.2012
- 711
- sibiu
- 60
Likes given: 25Likes received: 176organizator tehnic- 07.oct.2012
- 1210
- targu mures
- 57
Likes given: 184Likes received: 56
Timo Boll ALC F/B Tenergy 05.
https://www.youtube.com/channel/UCzq...cyMHq2mWRUvN3A
Va rog sa aveti o viata frumoasa.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
D'apai domnul Emi a si sosit mai târziu, jucând la open, probabil de aici o fi venind "freshitatea" sa mai mare
Postat în original de mateidumitru Vezi postSaracii de voi...ce obositi sunteti ! Singurul Emi, care e mai fresh. Felicitari tuturor pentru cit ati muncit !FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:48.Procesare...X
Comentariu