Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comparatie Booster

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Comparatie Booster

Imi poate spune cineva,va rog ,o comparatie intre booster-ul Xtreme Power Booster(românesc) si booster-ul Haifu?

FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Scuze, astea sunt comparatiile intre boostere si caut comparatie intre revolution 3 si parca falco am vazut.
      Ma Rola Ma Rola likes this.
      FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Comentariu

Dupa parerea mea daca e sa compar cu graficul de mai sus xtreme aplicat pe DHS Huricane 3 neo il va cam asa
          Fluididy - Thin
          Absorb - 40 min
          Curl - Weak
          Tack - bigger​
          Soft (touch) - Medium
          Sound - No Change
          Speed - Faster
          Easy Spin - Spinnier
          Feeling - crisp & Elastic

Acum depinde la ce vrei sa il folosesti, daca mergi pe fete chinezesti cu bureti tari ia falco tempo

Comentariu

Procesare...
          X