Retragere : Cristescu Cristian Avansati Bucuresti
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneul Campionilor Arad 2024 - discutii despre banchet, taxa de inscriere, diverse.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)
-
organizator tehnic
- 30.mar.2019
- 1076
- Arad
Likes given: 1101Likes received: 1107
In atentia jucatorilor de la categoria Open !!!
- Doar 9 (noua) persoane, care sunt trecuti in tabel, la postul nr. 2, la rubrica observatii, au solicitatat transport de la Sala Festiva la Sanpaul, pana la data prezentei. Daca mai sunt si alti doritori, ii rog sa ma anunte, fie aici pe acest topic sau in privat.
- Pentru transferul jucatorilor de la Sanpaul la Arad, vom avea la dispozitie un microbuz, ce va efectua, daca sunt doritori, curse regulate spre Arad, astfel: dupa terminarea grupelor inferioare si servirea mesei de pranz, dupa incheierea grupelor superioare, dupa jucarea primelor doua tururi eliminatorii si la incheierea concursului, dupa premierea castigatorilor.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 28.mar.2016
- 997
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 612
Confirm prezenta la banchet, chiar daca nu prind loc la turneu (sper sa prind totusi) 🫣.
Blade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
senior- 23.nov.2016
- 461
- București
- 1024
Likes given: 40Likes received: 336
Achitat taxa turneu & banchet: Alexandru Marius, elite - Bucuresti.
Multumesc.I'm a lean, mean, spin machine!
Comentariu
Buna ziua,
Am achitat taxa de banchet mai devreme, prin transfer bancar, si confirm ca voi veni chiar daca nu prind loc.
Lita Gabriel
Multumesc.
Comentariu
Și eu(Stefan Sorin)am achitat taxele pentru turneu și banchet.Lemn: Andro Ligna CI Off
FH: Donic BlueGrip C2 (max)
BH: Donic BlueGrip C2 (max)
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1414
- Navodari
- 56
Likes given: 1874Likes received: 774
Achitat taxa participare turneu ptr .4 persoane:
Agache Sorin
Durac Viorel
Ghizdavescu Adrian
Mitrea Silviu.
Comentariu
organizator tehnic- 30.mar.2019
- 1076
- Arad
BANCHET
Va rugam din acest moment sa nu mai faceti plati online pentru acest eveniment. Mai sunt disponibile doar cateva locuri cu plata cash la fata locului si cu rezervare in prealabil , prin mesaj scris pe nr. meu de telefon.
CONCURS
- Acceptam plata taxei de inscriere in cont bancar sau pe Revolut pana la data de 11.10 2024 - Vineri ora 14. Dupa acest termen inscrierea se poate face doar la sala, in ziua concursului cu plata cash.
Multumesc!
- Aprecieri 3
Comentariu
Achitat taxa participare turneu pentru 2 persoane din Mioveni la Open:
Stoica Mihai
Mihu Florinmihais mioveni likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Sabau Radu,Marginean Cornel,Pop Daniel Ghe.hobby -Cluj Napoca + Diaconescu Cristian -avansati, Floresti, ne inscriem si la banchet,platim cash taxa de banchet si de turneula fata locului.
Multumim!
Comentariu
senior- 09.iun.2022
- 181
- Timisoara
- 34
Likes given: 95Likes received: 102
Buna seara! Am achitat taxa de inscriere la turneu in contul bancar. Ghete Alexandru, Timisoara - Avansati. Multumesc!AnoiuAlexandru likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Bună seara. La postul 632 din topicul pt turneu am confirmat participarea la banchet pt 2 persoane, respectiv Toader Ovidiu și Iojiban Gheorghe. Facem plata pe Revolut? Mulțumesc.
Comentariu
senior- 01.feb.2015
- 519
- IASI
- 46
Likes given: 141Likes received: 361
Buna dimineata, am achitat taxa de participare prin virament bancar pentru Ciortescu Cristi
Toate cele bune !
Comentariu
- 1076
- Arad
Postat în original de toader ovidiu Vezi postBună seara. La postul 632 din topicul pt turneu am confirmat participarea la banchet pt 2 persoane, respectiv Toader Ovidiu și Iojiban Gheorghe. Facem plata pe Revolut? Mulțumesc.
Multumesc!
Comentariu
- 1076
- Arad
Pentru Banchet NU mai sunt locuri disponibile !!! S-au epuizat toate locurile rezervate suplimentar fata de cele achitate sau rezervate pana la data de 09.10.2024 ora 9 !
Multumesc.
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 518
- Iași
- 52
Likes given: 470Likes received: 350
Nicu Constantin - transport la sala unde este organizată competiția pentru categoria open.
Mulțumesc!
Comentariu
- 1076
- Arad
Plata taxei de inscriere la concurs, de 75 lei sau 50 lei pt. copii sub 14 ani, se poate efectua, in cont bancar sau pe Revolut, pana la data de 11.10 2024 - Vineri ora 14. Dupa acest termen inscrierea se poate face doar la sala, in ziua concursului cu plata cash.
Multumesc!
Comentariu
- 1076
- Arad
In atentia jucatorilor de la categoria Open!
Transportul de la Sala de Festiva a Universitatii Aurel Vlaicu la Sanpaul se va asigura doar persoanelor inscrise in prealabil pentru acest serviciu. Daca mai sunt doritori rog pana azi la ora 17 sa ma anunte. Dupa acest termen vom rezerva capacitatea mijloacelor de trasnport in conformitate cu nr. solicitarilor existente.
Comentariu
Postat în original de Popescu Radu Vezi postIn atentia jucatorilor de la categoria Open!
Transportul de la Sala de Festiva a Universitatii Aurel Vlaicu la Sanpaul se va asigura doar persoanelor inscrise in prealabil pentru acest serviciu. Daca mai sunt doritori rog pana azi la ora 17 sa ma anunte. Dupa acest termen vom rezerva capacitatea mijloacelor de trasnport in conformitate cu nr. solicitarilor existente.
Vera Esteban
Multumesc
Comentariu
organizator local- 01.dec.2013
- 1349
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Likes given: 391Likes received: 270
Achitat prin Revolut taxa turneu Galban Calin-EliteLemn: Butterfly Primorac Carbon
Fh: Butterfly Dignics 09c
Bh: Butterfly Dignics 09c
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:52.Procesare...X
Comentariu