Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneul Campionilor Arad 2024 - discutii despre banchet, taxa de inscriere, diverse.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator tehnic
- 30.mar.2019
- 1076
- Arad
Likes given: 1101Likes received: 1107
- Aprecieri 5
Comentariu
organizator tehnic- 30.mar.2019
- 1076
- Arad
Likes given: 1101Likes received: 1107
- Aprecieri 11
Comentariu
senior- 30.mai.2013
- 231
- Rm.Valcea
- 22
Likes given: 11Likes received: 91
Jurescu scapa “basma curata” si dupa turneul asta ? Se auzea pe filmare cum facea “spectacol prin sala “ si nu e prima abatere . Se va lua o masura sau vom fi “poluati fonic” si la urmatoarele turnee ? ( Macar incercati sa ii ascundeti bautura 😂 ).
- Aprecieri 4
Comentariu
Buna Ziua, unde se pot gasi filmarile de la Sala Polivalenta?FH - Butterfly Tenergy 05 Hard
BH - SpinLord Gipfelsturm
Comentariu
Postat în original de Badulescu Teo Vezi postJurescu scapa “basma curata” si dupa turneul asta ? Se auzea pe filmare cum facea “spectacol prin sala “ si nu e prima abatere . Se va lua o masura sau vom fi “poluati fonic” si la urmatoarele turnee ? ( Macar incercati sa ii ascundeti bautura 😂 ).adilazaroiu Cornel 67 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Ia-ți chinuit pe o grămadă de jucători cu cinci podiumuri cu alte figuri și acum vreți să regulamentati tot openul...poate o să rămâneți doar voi să mai participați în circuit....BOARIU TIMOFTE DANUT Cornel 67 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
La categoria Elite ar trebui să aibă prioritate pe lista de așteptare cei de la Elite apoi să intre cei de la Open.BOARIU TIMOFTE DANUT likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Așa a fost ... până s-a intrat pe linia dreaptăTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Mare Pacat . Celelante categorii pot juca la două categorii iar cei de Elite stau la rand în categoria lor .
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3307
- Giurgiu
- 57
Likes given: 749Likes received: 659
Am numărat in clasamentul Amatur conform noilor praguri 537 jucatori de Elite, 892 jucatori de Open, 1405 Avansati și 2177 jucatori la Hobby.
Nu mai pricep nimic. Se vrea descurajarea jucatorilor mai vechi sa mai participe in Amatur? Nu credeți că va fi mult mai greu să se poata asigura un numar rezonabil de jucatori la categoriile Open si Elite, in special in zonele marginase ale țării? Fiindcă vor fi favorizați organizatorii cu turneele din centrul țării care au un număr mult mai mare de jucatori in zonă.
Până la urmă există o motivare pentru care s-au stabilit limitele astea? O motivare detaliată, ca la tribunal ☺️Dantim likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
- 3307
- Giurgiu
- 57
Propunerea a fost făcută de d-l Bodeanu
"1. Modificarea limitelor categoriilor: la ELITE MP=38; OPEN MP=24; AVANSATI MP=10. Modificarea va creste calitatea jocurilor la toate categoriile si in acelasi timp va echilibra numarul de jucatori la fiecare categorie."
Părerea mea este că se va intampla exact pe dos.
Dar poate există si alte motive, nu știu. Sunt tare curios să le aflu.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1464
- zalau
Likes given: 4224Likes received: 2065
Postat în original de Badulescu Teo Vezi postJurescu scapa “basma curata” si dupa turneul asta ? Se auzea pe filmare cum facea “spectacol prin sala “ si nu e prima abatere . Se va lua o masura sau vom fi “poluati fonic” si la urmatoarele turnee ? ( Macar incercati sa ii ascundeti bautura 😂 ).lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 2
Comentariu
- 3307
- Giurgiu
- 57
Eu v-as propune urmatoarele praguri, daca vreti sa avem echilibru la numarul de jucatori de la fiecare categorie: Hobby MP 0-6 (1606 jucatori), Avansati MP 6-18 (1547 jucatori), Open MP 18-30 (944 jucatori), Elite >MP 30 (944 jucatori).
Astfel sunt incurajati si cei de la Hobby sa joace mai cu curaj si sa nu mai dea ochii cu dinozaurii care stationeaza in zona MP10.
Dantim likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 274
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 100
Postat în original de Cornel 67 Vezi postEu v-as propune urmatoarele praguri, daca vreti sa avem echilibru la numarul de jucatori de la fiecare categorie: Hobby MP 0-6 (1606 jucatori), Avansati MP 6-18 (1547 jucatori), Open MP 18-30 (944 jucatori), Elite >MP 30 (944 jucatori).
Astfel sunt incurajati si cei de la Hobby sa joace mai cu curaj si sa nu mai dea ochii cu dinozaurii care stationeaza in zona MP10.
In momentul in care vrei sa egalizezi numarul de jucatori trebuie sa scazi valorile.
Si vedem in 6 puncte la Hobby ca sunt aproape cat in 12 la Avansati. La Open, tot la 12 puncte avem 60% ca numar de jucatori.
Iar daca ai trecut de 6p, nu mai vezi mingea cand joci cu unul de 18. 🤣CAMPEAN ADRIAN VaDyS like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.iun.2010
- 399
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 16
Dragi prieteni, colegi de tenis și participanti,
Îmi pare nespus de rău pentru această întârziere neașteptată. Știu cât de mult ați așteptat tricourile și cât de important este pentru fiecare dintre noi să ne simțim parte din această comunitate. Cu toate ca am făcut tot posibilul ca totul să decurgă conform planului, din păcate, o serie de incidente nefericite ne-au întârziat livrarea lor. Din fericire azi le-am primit și trimis la printat iar incepând de saptamana viitoare vom incepe distribuirea lor.
Ca semn de recunoștință pentru înțelegerea voastră va anunț ca toți participanții la tuneul final de la categoria Hobby vor primii un discount de 15% la urmatoarea achiziție din magazinul VivaShop.ro
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că vom face tot ce stă în putere pentru ca astefel de eveminemnte sa nu mai aiba loc.
Cu stima,
Tiberiuwww.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
- Aprecieri 7
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1611Likes received: 3039
De ce doar unii au mereu aceeași problemă? Dacă aș fi pățit așa ceva o singură dată, m-aș fi apucat de aceste tricouri încă din ianuarie, făceam rezervă de marimi si pentru 2026.
Cum se face că Răsvan Crișan (Butterfly) reușește să personalizeze aceste tricouri (nume, prenume, categorie, etc.) imediat ce primește mărimile?
Cum se face că Viva are aceeași problemă în fiecare an !? Dacă Tiberiu nu își aduc aminte, fac un efort și detaliez fiecare turneu ratat.
P.S. Acolo unde voi fi eu organizator, nu se mai întâmplă așa ceva din două motive:
1. Viva nu participă.
2. Le fac eu dacă nu găsesc un sponsor serios.
Reducerea de 15% se aplică pentru profit, nu spală rușinea "căpătată" de E.A.
Anul trecut am sunat la Viva în disperare, iar abia în ultima zi au "aruncat" tricourile prin curier către mine. A trebuit să chem oamenii din concediu să le printeze.
Rușine!
- Aprecieri 7
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:28.Procesare...X
Comentariu