Mai stie cineva, ceva despre tricourile de la categoria Hobby care urmau sa fie livrate saptamana asta?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneul Campionilor Arad 2024 - discutii despre banchet, taxa de inscriere, diverse.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1611Likes received: 3039
Postat în original de Geloo Vezi postMai stie cineva, ceva despre tricourile de la categoria Hobby care urmau sa fie livrate saptamana asta?
Comentariu
Gelu, vad ca ai pus tunurile pe Viva, oare se baga cineva si cu" Himars" ??In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
Comentariu
Doar am pus o intrebare. I-am spus prietenului meu de la hobby (care nu le are cu internet/forumuri/clasamente) ca ii aduc tricoul de lider judetean de la Arad. Si am venit cu mana goala. Cumva ma simt ca si cum eu nu m-am tinut de cuvant...
Comentariu
Pentru unii tricoul reprezinta o amintire misto si un an de participat la turnee, nu doar 40 euro ,am vrea ca liderii judeteni de la Hobby sa le primeasca. Pentru jucatori nu conteaza cine a gresit, lasam organizatorii isi faca griji aici si sa remedieze pe viitor.
Pitzi VivaSportShop Ne puteti spune care e statusul cu tricourile de la hobby?
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator principal- 27.oct.2014
- 2624
- Arad
- 54
Likes given: 1141Likes received: 1273
Postat în original de Rares1337 Vezi postPentru unii tricoul reprezinta o amintire misto si un an de participat la turnee, nu doar 40 euro ,am vrea ca liderii judeteni de la Hobby sa le primeasca. Pentru jucatori nu conteaza cine a gresit, lasam organizatorii isi faca griji aici si sa remedieze pe viitor.
Pitzi VivaSportShop Ne puteti spune care e statusul cu tricourile de la hobby?Postat în original de VivaSportShop Vezi postDragi prieteni, colegi de tenis și participanti,
Îmi pare nespus de rău pentru această întârziere neașteptată. Știu cât de mult ați așteptat tricourile și cât de important este pentru fiecare dintre noi să ne simțim parte din această comunitate. Cu toate ca am făcut tot posibilul ca totul să decurgă conform planului, din păcate, o serie de incidente nefericite ne-au întârziat livrarea lor. Din fericire azi le-am primit și trimis la printat iar incepând de saptamana viitoare vom incepe distribuirea lor.
Ca semn de recunoștință pentru înțelegerea voastră va anunț ca toți participanții la tuneul final de la categoria Hobby vor primii un discount de 15% la urmatoarea achiziție din magazinul VivaShop.ro
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că vom face tot ce stă în putere pentru ca astefel de eveminemnte sa nu mai aiba loc.
Cu stima,
Tiberiu
Salut,
Tricourile VIVA sunt gata imprimate, pasul urmator va fi organizarea cu distribuirea, probabil se vor trimite coordonatorilor zonali \ E.A. care le vor distribui mai departe apoi.
PitziUltima editare de Pitzi; 29.oct.2024, 14:44.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 14.iun.2010
- 399
- București
- 39
Likes given: 0Likes received: 16
www.VivaSportShop.ro // contact@vivasportshop.ro // 0722.678.078 // https://www.facebook.com/VSSTT/
Program: Luni-Vineri intre 12:00 - 20:00
- Aprecieri 3
Comentariu
Sa inteleg ca nu apare si zona pentru care a viitorul detinator a fost lider judetean...de nume ce sa mai vorbim...atat s-a putut. Mai bine reducerea aia de 15% despre care vorbeati, o investeati in imprimarea corespunzatoare a tricourilor.iulian.vrasti likes this.Lemn: Andro Ligna CI Off
FH: Donic BlueGrip C2 (max)
BH: Donic BlueGrip C2 (max)
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Sorake Vezi postSa inteleg ca nu apare si zona pentru care a viitorul detinator a fost lider judetean...de nume ce sa mai vorbim...atat s-a putut. Mai bine reducerea aia de 15% despre care vorbeati, o investeati in imprimarea corespunzatoare a tricourilor.
- Aprecieri 4
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:34.Procesare...X
Comentariu