Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vând/schimb paleta Joola Nobilis PBO-c + Tenergy 05 nou

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vând/schimb paleta Joola Nobilis PBO-c + Tenergy 05 nou

Vând paletă din gama Premium JOOLA NOBILIS PBO-c + TENERGY 05 rosu NOU pe FH iar pe BH se oferă la alegere dintre Tenergy 05FX sau Joola Dynaryz ACC uzate . Lemnul este foarte controlabil , cu strat de hinoki la exterior ceea ce oferă un feeling aparte , dar este și destul de rapid . Mânerul extrem de confortabil . Se poate vinde și doar lemnul dar as prefera sa il vând cu fata Tenergy pentru ca este tăiată perfect pe acest lemn . Prețul paletei este de 850 lei. Mai multe detalii la <a href="tel:0765154577">0765154577</a> sau whatapp!

Lemnul s-a vândut . Se poate inchide topicul , mulțumesc !

Comentariu

• clau
      clau comentat
      Editarea unui comentariu
      Aveti optiunea sa va inchideti singur Anuntul. Cum ar fi daca moderatorii ar sta la pânda in sectiunea Anunturi, citind toate topicurile sa vada daca a primit "sarcini" de la vanzatori? Credeti ca viata noastra e sa citim anunturi? Mai ales ca sunteti pe forum de 16 ani...

Mulțumesc pentru atentionare ! Nu am mai știut care sunt regulile, degeaba sunt de 16 ani membru dacă vând câte un lemn odată la câțiva ani . Cândva am reținut ca nu putea userul sa închidă topicul dar voi cauta secțiunea și il voi Închide . Cred ca mai util era sa îmi explicați cum sa fac decat sa îmi tineti morala că vă pun eu sa stați la nu știu ce pândă . Ideea de baza era ca lemnul s-a vândut și nu mai reprezintă interes pentru cei interesați și nicidecum sa dau eu de lucru moderatorilor .

Comentariu

Procesare...
    X