Cumpar lemn Viscaria FL, stare buna.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn Viscaria FL
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca nu esti "setat" fix pe viscaria.
iti pot oferi un lemn alc. (Nexy eucrasia cu fete dhs goldarc 9. Noi) la 600 ron . plus 15 ron transport .
0742526272
Comentariu
1500 lei, n-a fost rupt, a fost pastrat în condiții optime, e bine uscat (fară transpirație si apa din lipici imbibate în lamă). De două luni stă la uscat in cutie specială cu siliciu care a tras orice gram de umezeală din el. Sare impecabil, simț deosebit. La cerere pot măsura și rezonanța. Săritură similară celui cu fluture negru de aceeași greutate.
Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de BogdanZLC Vezi post1500 lei, n-a fost rupt, a fost pastrat în condiții optime, e bine uscat (fară transpirație si apa din lipici imbibate în lamă). De două luni stă la uscat in cutie specială cu siliciu care a tras orice gram de umezeală din el. Sare impecabil, simț deosebit. La cerere pot măsura și rezonanța. Săritură similară celui cu fluture negru de aceeași greutate.
?nu are forma corespunzatoare
Comentariu
Postat în original de Sovea Vezi post
Comentariu
junior- 14.mai.2019
- 114
- Cernavoda
- 50
Likes given: 0Likes received: 61
Multumesc tuturor pentru interes. Am reusit sa cumpar lemnul dorit. Topicul se inchide.Blade: DHS Hurricane 301
FH: DHS Goldarc8 50 deg
BH: ANDRO Rasanter R37
Comentariu
senior- 10.oct.2019
- 1252
- Videle
- 28
Likes given: 141Likes received: 1430
lemnul viscaria e 100% autentic, difera de modele, doua lemne de ex cu fluture negru au culori diferite si la lemn si la scris si la maner, pretul este decent, un 1300 lei si se vinde instant, spor la vanzare bogdanzlc !raresparjol likes this.Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
Fete BH/FH tibhar k3
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:08.Procesare...X
Comentariu