Gogu Ionut ( Roman ) - Open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "Siretul-CSM "Pascani ed II-,sambata 02.noiembrie 2024
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (0 members and 17 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2007
- 808
- Roman
Likes given: 41Likes received: 141
Gogu Ionut ( Roman ) - OpenDraganescu Stefan likes this.Blade: TBS Old Tag
Fh:XIOM Vega Pro
Bh:XIOM Vega Pro
- Aprecieri 1
Se reinscriu Husarciuc Beniamin si Husarciuc Marc. Daca vom prinde loc...Draganescu Stefan likes this.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
- Aprecieri 1
Comentariu
Bună seara,
Se retrage Spulber Bogdan Andrei, Bacau - HobbyAlligator Combi🏓FH/BH: Baracuda🤔 BH/FH:Victas CURL P1V🙃
"Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală" - Galateni 6: 9
Comentariu
organizator tehnic- 05.dec.2016
- 1315
- Iași
- 26
Likes given: 1573Likes received: 575
Se retrage Gotca Adrian, elite. Un turneu reusit va doresc, sa ne revedem cu bine la urmatoarele turnee.
Comentariu
Bună seara ,
Am discutat telefonic acum câteva zile și v-am rugat sa ma transferați la Hobby , și vad ca lista la hobby se tot modifica dar pe mine nu m-ati transferat ! A-ti uitat ?
Comentariu
-
V ati inscris la Avansati in post no 108 din data de 17.10....Nu am primit nici un telefon,numarul meu nu apare in prima pagina.post no 1..Asa cum utilizati forumul pentru inscriere,asa il utilizati si pentru transferuride la o categorie la alta..
Uitandu ma la data postului,constat ca atunci aveati medie de avansati..ulterior ati coborat la Hobby ,,deci dupa data de 28.10 e posibil sa fi solicita transferul..dar nu mie
Daca doriti acest lucru veti fi nr 5 pe lista de asteptare.
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:32.Procesare...X
Comentariu