Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"TT Club Giroc-Chișoda", Giroc (jud. Timiș) - 02-03.11.2024

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 18 (1 members and 17 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Felicitari organizatorilor!
    A fost unul dintre cele mai reusite turnee la care am participat pana acum. Fiind mai carcotas de felul meu, am cautat ceva sa nu imi placa, dar chiar nu am gasit. Sala foarte buna, lumina buna, mesele foarte bune, parcare la botu calului
    Nivelul jucatorilor foarte ridicat (pentru Hobby).
    De abia il astept pe urmatorul
    Blade: HM PRO Super X Zylon​
    FH: Butterfly Tenergy 05
    BH: Butterfly Tenergy 05

Comentariu

• Daca asa se puncteaza un turneu mascat in A, atunci Cred ca in Amatur s-or inventat turnee C camuflate in A.

Comentariu

• Nimanui nu-i va fi rusine !

Greu sa joci un turneu de hobby cand suni adunarea veteranilor care nu au MP semnificativ pentru ca nu joaca la turnee in mod regulat. Nivelul multora care au jucat ieri la Hobby e de Avansati si chiar de Open.
        Dar asa cum spuneam, nimanui nu-i va fi rusine de felul
        in care a organizat categoria de Hobby din Giroc.
        Hai noroc!

Comentariu

• In link-ul de mai jos gasesti sistemul de calcul al punctelor. Acesta nu s-a schimbat fata de ultimii ani. Sunt doar diferente la bonusuri.
          https://www.amatur.ro/tenisdemasa/info
          Ai terminat turneul cu o victorie in superioare pe locul 15-23. Grupul inscrisilor 15-23 este urmatorul:

15. Marcu Mario, Bucovat - 3704 - 5.15 - H
          16. Tudoran Catalin, Timisoara - 2154 - 5.1 - H
          17. Bizau Robin, Chisoda - 3860 - 4.65 - H
          18. Seica Gheorghe, Oradea - 2179 - 4.11 - H
          19. Tofan Sebastian, Lipova - 4592 - 3.8 - H
          20. Sas Gabriel, Timisoara - 3895 - 3.65 - H
          21. Balan Andrei Tiberiu, Timisoara - 4682 - 3.2 - H
          22. Covaci Eduardo, Arad - 4440 - 2 - H
          23. Tutuianu Radu, Timisoara - 4458 - 2 - H

Iar media lor este de 3.7 (5.15+5.1+4.65+4.11+3.8+3.65+3.2+2+2=33.66:9=3.7), adica punctele primite de tine, conform grilei de calcul din Regulamentul Amatur.
          Iar daca nu ti-a placut, nu-i nicio problema, ne poti evita data viitoare.

Comentariu

• Frumos concurs! O spun din prisma unuia care ia parte pt prima data la un astfel de concurs, si care a avut de castigat pe multe planuri: de la intalnirea cu oameni pasionati, cu stiluri de joc diverse, la a juca pe niste mese de calitate, o organizare buna si un gulas excelent! As mai acorda o mentiune si acusticii deosebite a salii.
            Blade DHS PG 2
            FH: Andro Rasaner R47
            BH: Andro Hexer Grip

Comentariu

• Sugerezi sa va evit!
              Kralizec, esti generatia care a prins era aia trista , comunista , in care daca indrazneai sa critici , deveneai un paria. Daca vreau sa evit unele lucruri, le las dupa propria vointa, nu incerci tu (deranjat vezi Doamne) sa ma ataci subtil.
              Hai, sa fii sanatos!

Comentariu

• Si care-i critica aia constructiva?! Ca unii au fost mai buni decat tine?! Dintre toti jucatorii noi, Dima Paul a terminat pe locul 2. In rest, nu a fost niciun jucator nou in primii opt. Nu stiiu unde sunt avansatii si open-istii aia... Turneul a fost organizat si desfasurat conform Regulamentului Amatur. Te-ai plans de cate puncte ai luat si ti-am explicat modalitatea de punctare si ti-am aratat ca ala e calculul tot conform Regulamentului Amatur. Si, da, daca nu ti-a placut, poti sa nu vii data viitoare.
                Sa fii si tu sanatos.

Comentariu

• Salutare tuturor, superba sala excelenta organizare felititari tuturor pentru acest regal !

Comentariu

• Felicitări tuturor participanților și felicitări organizatorilor, Vela Claudiu, Săucan Victor plus ceilalți pe care nu îi cunosc personal Totul la superlativ :sală frumoasă iluminată corespunzător, mese de joc bune, gulașul foarte gustos. Mă bucur că am putut participa la acest turneu. Sper să fie o nouă locație permanentă pe harta turneelor Ama Tur. Când vom spune Giroc vom spune :Timișoara pentru că Giroc ul este lipit de Timișoara. Încă o dată felicitări.

Comentariu

• Felicitări organizatorilor pentru acest turneu minunat. Sala este excelentă, lumina bună. Spatiile de joc imense, împrejmuite în mod total, foarte puține mingi de ,,stop" intrate de pe la alte mese. Cupe faine, mâncare din belșug, doamna sau domnișoara ,,Roxi" , împreună cu colega, foarte drăguțe la aparatul de cafea. Totul foarte frumos. O să mai revin aici.

Comentariu

Procesare...
                      X