Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un turneu reusit! pacat ca nu a mai fost timp si de grupe superioare! Multe felicitari lui Alexandru (finalistul), oricum a fost mult superior anti-jocului practicat de castigator!
felicitari domnului Valentin pt efortul depus!
Blade : Butterfly BalsaCarbo X3
FH : Tenergy 0.5 (2.0)
FB : Yasaka Mark V 30* (2.0)
Turneul s-a incheiat , tin sa multumesc pentru ajutor d-lui Pirvu Mihai ,Dascalitei Mihai , Daniel Gheorghe ,personalului sali , domnisoarei Otilia Badescu pentru prezenta , si care ne-a dat cite un autograf pe toate diplomele , urmarindu-ne cu interes timp de 4 ore .Fiecare a plecat acasa cu cel putin o diploma de participare , copii prezenti si cu cite o medalie .
De data asta am avut cafea , apa , sandvishuri , si cite o pizza de fiecare , cei prezenti sper ca au fost multumiti de primire .
Mai multumesc celor prezenti pentru intelegerea de care au dat dovada , folosind cele 8 mese la capacitate maxima , practic nici o masa nu a fost libera pina la 20.00 , cind s-a incheiat turneul .
Un concurs cu nivel ridicat chiar si la amatori , multi debutanti , au fost prezente 12 localitati si un numar de 56 persoane participante .Pe linga ei am avut si citiva antrenori si jukatori de super-liga care au urmarit si ei desfasurarea turneului .
La amatori locul 1 a fost adjudecat de un jucator nou , dl. Ciortea Sandu in virsta de aproape 70 ani , chiar si locul 2 tot de un debutant cistigat , din Brașov , ambii cu palete cu material .
Prezint primele locuri restul mai tirziu odata cu pozele de la turneu .
Turneul s-a incheiat , tin sa multumesc pentru ajutor d-lui Pirvu Mihai ,Dascalitei Mihai , Daniel Gheorghe ,personalului sali , domnisoarei Otilia Badescu pentru prezenta , si care ne-a dat cite un autograf pe toate diplomele , urmarindu-ne cu interes timp de 4 ore .Fiecare a plecat acasa cu cel putin o diploma de participare , copii prezenti si cu cite o medalie .
De data asta am avut cafea , apa , sandvishuri , si cite o pizza de fiecare , cei prezenti sper ca au fost multumiti de primire .
Mai multumesc celor prezenti pentru intelegerea de care au dat dovada , folosind cele 8 mese la capacitate maxima , practic nici o masa nu a fost libera pina la 20.00 , cind s-a incheiat turneul .
Un concurs cu nivel ridicat chiar si la amatori , multi debutanti , au fost prezente 12 localitati si un numar de 56 persoane participante .Pe linga ei am avut si citiva antrenori si jukatori de super-liga care au urmarit si ei desfasurarea turneului .
La amatori locul 1 a fost adjudecat de un jucator nou , dl. Ciortea Sandu in virsta de aproape 70 ani , chiar si locul 2 tot de un debutant cistigat , din Brașov , ambii cu palete cu material .
Prezint primele locuri restul mai tirziu odata cu pozele de la turneu .
Amatori :
1 CIORTEA SANDU ,BUC
2 BONDOC ALEX , BV
3 PITAC OVIDIU , BV
OPEN :
1 VADUVA GEORGE , BUC
2 CIOBANU ALEX , BUC
3 RUSU CRISTIAN , BUC
Intr-adevar, un concurs foarte reusit, chiar daca la sfarsit mireasa urma sa intre peste noi; am scapat fara sa dam dar la nunta. Cateva precizari: Alex de la Amatori nu este debutant si NU joaca cu material. Eu am mai jucat cu el la Brașov, la sfarsitul anului trecut si a participat si la Brazi luna trecuta. Iar celebrul de acum nea Sandu are 58.
Schlager Carbon Off +
FH: Xiom Vega Elite Max
BH: Xiom Vega Europe Max
Horia,
nu a pomenit nimeni de Alex ca joaca cu material.Citeste cu atentie postul lui q3maverick
Felicitari domnului cu anti-jocul care la cei 70 de ani ai sai(fara 12) a rezistat un concurs intreg :P
Vali,ce sa-ti zic,felicitari inca o data pentru eforturile depuse la organizarea tuturor concursurilor din București!
Nici un turneu nu seamana unul cu altul , eu m-am convins de mult , cu toata graba , s-a jucat cel putin 10 ore . Nu mai era timp si de grupe superioare , aerul conditionat al salii a mers toata ziua , ma intreb ce faceam daca nu mergea ca si cu el cu tot a fost foarte cald .
mai sus ziceam "aproape 70 ani" , banuiam ca informatia nu e corecta.
Bodeanu Mihai - București
Angelescu Mihai - București
Onisei Florin - Iași
Chiru Paul - București
9-12
Mircea Alexandru - București
Ciucu Adrian - București
Mircea Valentin - București
Motoroi Constantin - București
13-18
Balan Mihai - Ploiești
Sandu Lacramioara - Iași