Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Elena Zaharia - Annett Kaufmann - arbitrajul un fiasco, după parerea mea
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 15.sep.2011
- 3356
- Giurgiu
- 57
Likes given: 769Likes received: 686
L-am văzut și eu astăzi. Bătaie de joc. Boul ala de arbitru nu știe cât înseamnă 16cm, i-ar trebui o rigla. Și nemtoaica de multe ori aruncă evident mingea spre spate, destul de mult. Serva Elenei era mai regulamentara decât a nemtoaicei.
Dar dee, trebuie să dea un exemplu pe români.
Să vedeți cât ii dau și lui Pancu pentru criza aia nervoasă. De nu i-o da 2 ani să se învețe minte să mai ridice mâna la stăpân.
Servele jucătorilor chinezi (vezi WCQ, ML, Leng Dapeng in meciul cu Shang Kun) si nu numai (vezi Maharu Yosimura de la japonezi) "se stie" ca sunt "la limita", fiind sancționați de foarte puține ori. Insa serva Elenei, pe langa servele lor, este 200% curata si vizibila... Respectivul arbitru, daca ii putem spune așa, nu știu ce a încercat sa dovedească, insa numai rău a făcut, dezavantajând-o in mod clar pe Elena si aducand-ui un disconfort evident.Cornel 67 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de Cornel 67 Vezi postL-am văzut și eu astăzi. Bătaie de joc. Boul ala de arbitru nu știe cât înseamnă 16cm, i-ar trebui o rigla. Și nemtoaica de multe ori aruncă evident mingea spre spate, destul de mult. Serva Elenei era mai regulamentara decât a nemtoaicei.
Dar dee, trebuie să dea un exemplu pe români.
Să vedeți cât ii dau și lui Pancu pentru criza aia nervoasă. De nu i-o da 2 ani să se învețe minte să mai ridice mâna la stăpân.
daca pe tricoul Elenei Zaharia scria Germania, nu Romania, cu siguranta serva era una corecta.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3356
- Giurgiu
- 57
Likes given: 769Likes received: 686
Postat în original de gpopescu Vezi post
nu e vorba de cei 16 cm. atentionarile arbitrului au fost pentru "too wide toss angle" adica se refera exclusiv la unghiul de aruncare in sensul ca arunca prea mult mingea spre ea, nu vertical, astfel facandu-si un avantaj din serviciu.
daca pe tricoul Elenei Zaharia scria Germania, nu Romania, cu siguranta serva era una corecta.gpopescu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:26.Procesare...X
Comentariu