Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
As dori sa mai inscriu shi eu 2 bucuresteni la open :
Andreea Maciuca
Andrei Maciuca
MULTUMESC:*!!!
Salut.Precizeaza te rog de ce ii inscrii la open ca sa-i faci munca mai usoara lui Vali.
In mod normal trebuie sa treaca pe la amatori dar banuiesc ca au facut tenis la club din moment ce ii treci direct la categoria open.
salutare prieteni!ca de cand nu am fost pe aicidar de data asta vin cu o noutate!din pacate eu nu pot sa particip la turneul din bucuresti,dar merge un coleg,din pacate o sa fie SINGUR din HUNEDOARA.sau macar asa stiu eu.deci sa contati pe el,e un jucator bun,aveti grija,ca poate aduce trofeul,si va face de rusine:P
aici sunt datelel lui:
din localitatea hunedoara mandru bogdan-ionel 16 ani la amatori
salutare prieteni!ca de cand nu am fost pe aicidar de data asta vin cu o noutate!din pacate eu nu pot sa particip la turneul din bucuresti,dar merge un coleg,din pacate o sa fie SINGUR din HUNEDOARA.sau macar asa stiu eu.deci sa contati pe el,e un jucator bun,aveti grija,ca poate aduce trofeul,si va face de rusine:P
aici sunt datelel lui:
Presupun ca cunoasteti regulamentul , daca nu cititi-l va rog .
Sa ne dai pe scurt istoricul tau daca ai jukat la vre-un club .
Multumesc Visco pentru precizari , rog pe Mihai Pinpongistul sa dea amanunte .
Mai inscriem din Brașov :
Bacanu Paulian 52 ani amator
Pitac Ovidiu 59 ani amator
Marandici Adrian 47 ani amator
Mitrofan Petrica 52 ani amator debutant
Tirau Vasile 59 ani amator debutant
scriu in numele lui bogdan,de la hunedoara.si el a facut un nume cu care sa se logheze pe forum,dar inca nu are permis de la administratorul site-ului.el este pur amator, nu a jucat niciodata la vreun club,deci nu are legitimatie emisa de la federatia romana de tenis de masă.deci stati linistiti,v-am cam speriat cu mesajul meu de ieri,ca vine cu cupa acasa,asa-i?)
aici sunt datelel lui:
Nu ne speriem dar trebuie sa fim in cunostiinta de cauza , de fapt ... chiar ne place . Ramine inscris .
Andreea Maciuca si Andrei Maciuca pot venii , ii asteptam cu placere dar joaca fara drept la podium . Asa am procedat mereu asa procedam si acum . De fapt am sa lamuresc problema personal si o sa vedem care-i treaba si o sa anunt statutul , daca participa cu toate drepturile sau nu .
din București
Nicolae Paul 29 ani , open
Pirvu Mircea 12 ani open
Dl. Motoroi sa fie mai sigur daca participa sau nu, acum dupa acel post in trec linistit la "rezerve" .
SE MAI INSCRIU :
DINU GHEORGHE ( SANITARU )36\OPEN
CIORTEA SANDU GEORGE 55\AMATOR
SILVIU NICOLAE ,39\AMATOR
cu rugamintea de a putea juca chiar daca vin pe la 10
,, multumesc
AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL
Comentariu