Stiga Carbon
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Stiga Carbon
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Am si eu o intrebare.....cine poate sa`mi zica de unde sa fac comanda de o solutie de la Stiga .....Stiga Carbon parca se numeste.....lasati mesaj aici sau 0742585113 multumesc anticipatBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
A folosit cineva fete Stiga ALMANA sound .???? ca sunt tare curios cum resping si as vrea si eu sa`mi comand.....Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281
Control f bun,viteza buna, insa aceasta depinde de lemnul pe care il folosesti si de modul de lipire. Oricum cred ca vei fi multumitLiviu Petrescu
Comentariu
Sunt foarte bune, foarte rapide si au un sunet excelent daca le lipesti bine, cred ca de aceea se si cheama asa...ti le recomand pe un lemn clipper wood tot de la stiga, e foarte tare combinatia.
Succes!
Comentariu
Coordonator Onorific- 06.feb.2006
- 916
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 0Likes received: 0
salut
am si eu o pereche de fete de almana stiga max cumparate din ungarie ,este foarte bun la topsin la contre un pic mai slabut.dar in principiu imi place cum poti sa dai (lopatica).depinde si ce stil de joc ai.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Eu am un schlager 0ff+ si lipici stiga energy sper sa fie buna combinatia...
poimaine imi vin fetele ..abea astept sa le pun la treaba ....de asta v-am cerut si voua parereaBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
Postat în original de EugenLopatica???Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2414
- Reghin
- 58
Likes given: 236Likes received: 423
Sunyi este modest cu "lopatica" lui. Avand invedere faptul ca El este Nicovala, obiectul din mana este ciocan nicidecum lopatica sau lopata. Am gustat din lopatica lui si nu-mi mai trebuie.
De fapt aceea lovitura este o miscare scurta, puternica, mingea lovita in plin fara efect. Lopatica se foloseste cu mare eficacitate la topspinul balonat dat de incepatori.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:34.Procesare...X
Comentariu